Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-1-2018
<p> Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με την Σελήνη α εισέρχεται τώρα στο δικό σας ζώδιο μπορείτε να δώσετε μία ανανεωμένη χροιά στις κινήσεις σας και ταυτόχρονα να προχωρήστε σε ορισμένες δράσεις για νέες αρχές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Είτε σκοπός σας είναι να ανανεώσετε την σχέση σας, είτε το να ξεκινήσετε μία νέα σχέση, το αυθόρμητο στοιχείο είναι εκείνο που θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Επιλέξτε να δείξετε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη στις καταστάσεις. Μην προσπαθήσετε να τραβήξετε τον εαυτό σας έξω από το θετικότατο κλίμα αυτενέργειας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη τώρα κάνει από την αρχή το γαλαξιακό της ταξίδι μέσα από τα ζώδια, εβρισκόμενη λοιπόν για μία ακόμα φορά στον αστερισμό του Κριού. Αυτό σας δίνει ώθηση για δυναμικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Μην κάνετε πίσω, όχι τώρα, που η επιρροή της Σελήνης στον κριό ξυπνάει από μέσα σας αυτή την δυναμική, η οποία είναι απαραίτητη για τις ισχυρές και μαχητικές κινήσεις που απαιτούνται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Εάν αφήσετε τις καταστάσεις, τότε θα σας αφήσουν και εκείνες. Μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε; Εξερευνήστε τώρα πιο δυναμικά τα όρια αυτά, ώστε να τα ξεπεράσετε κιόλας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Δείξτε την δυναμική σας πλευρά. Μην ανησυχήσετε για ορισμένες υπερβολές, είναι και αυτές ένα μάθημα, αν και θα μάθετε ίσως περισσότερα εάν έχετε έναν αυτοέλεγχο εν δράσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μην κάνετε πίσω από τις προσεγγίσεις επάνω στις οποίες έχετε ήδη ξεκινήσει. Έτσι, δείξτε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, αλλά καις τις συγκυρίες αυτού του διαστήματος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Η μαχητικότητά σας είναι ώριμη, αλλά τώρα δοκιμάζετε και εκείνο το πιο απλό είδος αυθορμητισμού. Δεν είναι καθόλου κακό αυτό, αντίθετα είναι ευκαιρία για ορισμένες σημαντικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Νοιώστε πιο νέοι, γιατί στο ζώδιό σας ακόμα και οι νεότεροι εκπρόσωποι γίνονται συχνότατα αρκετά υπερβολικοί. Δώστε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας, αλλά μην είστε αδρανείς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Προσπαθήστε να αντιληφθείτε την μεγάλη σημαντικότητα πιο έχει η τωρινή κατάσταση, ώστε να ξεκινήσετε να πυροδοτείτε καταστάσεις που θα φέρουν και την αλλαγή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μπορείτε να έχετε μία πολύ ιδιαίτερη ποικιλία κινήσεων αυτή τη στιγμή. Νοιώστε άνετα με τον εαυτό σας, αλλά κα με τα όπλα σας που μεταξύ άλλων είναι τώρα και ο δυναμισμός .

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή εξάγωνο, αξιοποιήστε την ημέρα με...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το πεντάγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ξαφνιάζει με το πόσο δυναμισμό μπορείτε να δείξετε κατά την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το καλύτερο αυτή τη στιγμή που πραγματικά έχετε να κάνετε είναι το να αξιοποιήσετε τις βαθύτερες και πιο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...