Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με την Σελήνη εισερχόμενη τώρα στο δικό σας ζώδιο, ξεκινά από την αρχή το γαλαξιακό της ταξίδι και εσείς την ακολουθείτε βέβαια. Είσαστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα στις κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Τώρα οι δράσεις σας έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Έχετε πολλά να μάθετε από αυτό το διήμερο της πιο άνετης δράσης σας και της αύξησης της αυτοπεποίθησής σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μην προτρέχετε. Εάν δεν προσπαθήσετε να τα καταφέρετε όλα μέσα σε μία και μόνο ημέρα θα καταφέρετε πολλά περισσότερα, αναζητήστε αυτήν την ισορροπία λοιπόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη σήμερα εισερχόμενης τον ζωδιακό αστερισμό του Κριού έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε ακόμα και από την αρχή ορισμένες κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Η ερωτική σας προσέγγιση μπορεί να αξιοποιήσει τον αυθορμητισμό σας, ο οποίος όμως θα κινδυνεύει να γίνει και παρορμητισμός, προσέξτε το πώς ξεπερνάτε τα όρια τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Είναι σημαντικό το να επιτρέψετε στον εαυτό σας κάποια ευελιξία. Εάν καταφέρετε να αντιληφθείτε την σημαντικότητα αυτής της καταστάσεως θα βγείτε πάρα πολύ ευνοημένοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Είσαστε εκείνοι που μπορείτε να δώσετε και έναν αέρα ισορροπίας. Βέβαια, θα έχετε την ροπή στην υπερβολή, όμως μπορείτε να ασκήσετε έναν αυτοέλεγχο, παρά την θετική σας διάθεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Παρόλο που είσαστε πράγματι ένα ζώδιο το οποίο σχετίζεται με τις μυστηριώδεις και αινιγματικές κινήσεις τώρα δεν φοβάστε να είστε πιο εξωστρεφείς και άνετοι στους χειρισμούς σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Αξιοποιήστε την ημέρα κατάλληλα. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε αυτό είναι το να διαισθανθείτε την αύξηση της αυτοπεποίθησής σας και αν της επιτρέψετε να σας οδηγήσει υψηλότερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Νοιώσατε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα να ξεφεύγετε κάπως από ορισμένες υπερβολές απέναντι στην τήρηση των τύπων και αυτό είναι πολύ θετικό. Συνεχίζετε σε αυτό το επίπεδο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Τώρα μπορεί να μην συμπεριφερθείτε και όσο λογικά θα θέλατε, αλλά είναι αλήθεια πως η κατάσταση θα σας δώσει και μία απαραίτητη ώθηση, που είχατε πραγματικά ανάγκη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Επιλέγετε να κάνετε κινήσεις οι οποίες έχουν εκτός από φαντασία και ρομαντισμό και μία δόση αυξημένης αυτοπεποίθησης και δυναμισμού. Αν και αρχικά νοιώθετε αμήχανα, βρίσκετε τα βήμα σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...