Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-1-2018
<p> Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Παρόλο που ο δυναμισμός που έχετε σας εξυπηρετεί καλά, πρέπει να έχετε υπόψιν σας και την σημασία του να δίνετε και κάποιον χρόνο στο άλλο πρόσωπο για να εμπεδώνει καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Δράσετε καλοπροαίρετα. Με την επιρροή που δέχεστε από το εξάγωνο της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη προσπαθήστε τώρα να δείξετε και μία συγκατάβαση όπου χρειάζεται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μην κάνετε τώρα παζάρια στα συναισθήματά σας. η σταθερότητά σας απέναντι σε ό,τι κάνετε είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό το οποίο θα παίξει σημαντικότατα τον ρόλο του.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη καταφέρνετε τώρα να νοιώθετε άνετα ακόμα και εάν το επίπεδο δράσεις σας αναφέρεται στο ερωτικό σας παρελθόν .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με το εξάγωνο τώρα του κυβερνήτη σας Ηλίου με την Σελήνη ξέρετε πολύ καλύτερα τι ζητάτε από πρόσωπο που προέρχεται από το παρελθόν του αισθηματικού σας κόσμου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Πάρτε τον χρόνο σας εάν χρειαστεί, αλλά μην μείνετε απαθείς μπροστά από τις εξελίξεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα. Αυτό είναι κάτι που οφείλετε να κάνετε, εάν ζητάτε την αλλαγή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Δίνετε τόπο στην οργή και κάνετε και ορισμένες υποχωρήσεις, λόγω του ότι αισθάνεστε άνετα ως προς αυτό, πραγματικά, με το εξάγωνο της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Έρχεστε σε επαφή με ορισμένες καταστάσεις από τις οποίες έχετε πάρα πολλά να μάθετε. Να είσαστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε συντομότατα αυτές τις νέες εμπειρίες σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Ορισμένα πράγματα δεν ξέρουμε πότε θα συμβούν. Όμως συνήθως, λίγο πριν συμβούν το αντιλαμβανόμαστε, διαισθανόμαστε δηλαδή πως κάτι πρόκειται να λάβει χώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Μην είσαστε άδικοι απέναντι σε ορισμένα πράγματα. Να κρατάτε την απαιτούμενη ταπεινότητα, έτσι ώστε να ην προδικάζετε καταστάσεις. Καταλάβετε πως δεν είσαστε παντογνώστες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Προσπαθήστε να βρείτε σημαντικές αιτίες οι οποίες βρίσκονται πίσω από κινήσεις και γενικότερες συμπεριφορές. Τα συμπεράσματά σας δεν είναι αναγκαστικά ασφαλή, αλλά σας δίνουν μία καθοδήγηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Τώρα θα έχετε την δική σας ευκαιρία για μία παραπάνω δράση σε σχέση με ορισμένες καταστάσεις που αφορούν στο ερωτικό σας παρελθόν, προετοιμαστείτε κατάλληλα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη τώρα! Εισερχόμαστε σε μία δύσκολη και συναισθηματικά περίπλοκη περίοδο, με αρκετά σκαμπανεβάσματα,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη βρίσκεστε σε θέση να αυξήσετε τώρα την δυναμική των κινήσεων σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε απόφαση να κάνετε μεγαλύτερες ενέργειες σήμερα. Το ερωτικό σας παρελθόν κλείνει έναν κύκλο με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Εάν σήμερα αποφασίσετε να κάνετε κάποια κίνησή σας, να γνωρίζετε πως από αστρολογικής πλευράς πρόκειται για μία...