Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-1-2018
<p>Κριός Η Εγκράτεια

 

Αφαιρέστε τώρα σιγά-σιγά το στοιχείο της υπερβολής στις κινήσεις σας. όχι, μην χάνετε τον αυθορμητισμό σας, αλλά δράστε θα λέγαμε κάπως ώριμα, με μεγαλύτερη βεβαιότητα.

Ταύρος Οκτώ των Σπαθιών

Εάν δέχεστε ορισμένες καταπιεστικές συμπεριφορές από το πρόσωπο που σας αφορά, προφανώς πρέπει να χτυπήσετε το χέρι στο τραπέζι, όμως τέτοιες συμπεριφορές είναι αναμενόμενες για σήμερα.

Δίδυμοι Δύο των Σπαθιών

Δεν μπορείτε να δείτε πέραν των δικών σας επιθυμιών αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο αυτό μάλιστα, αλλά ταυτόχρονα έχετε την επιμονή να μην επικοινωνείτε αυτές τις επιθυμίες με απλότητα, αλλά με διάθεση επιβολής.

Καρκίνος Ντάμα των Πεντάκτινων

Μην ψάχνετε επίμονα το πώς, γιατί, από πού, ποιες είναι οι αιτίες και ποιοι οι λόγοι. Όταν ορισμένα πράγματα έρχονται από μόνα τους μέσα στην μαγική του απλότητα, γίνονται αιώνια.

Λέων Η Δύναμη Αντίστροφα

Μην προσπαθήσετε τώρα να επιβάλετε την άποψή σας και τα θέλω σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσπαθήστε βέβαια να επικοινωνήσετε ποιες είναι οι βλέψεις σας.

Παρθένος Τρία των Σπαθιών

Εάν πιέζετε καταστάσεις, τότε ορισμένα πράγματα θα έρθουν πολύ πιο δύσκολα από όσο νομίζετε. Δεν μπορείτε να έχετε πάντα αυτό που θέλετε. Είναι δύσκολο, αλλά δεχθείτε τα πράγματα ως έρχονται.

Ζυγός Άσσος των Σπαθιών

Δεν είναι εύκολο το να διατηρήσουμε ορισμένες καταστάσεις όμορφες. Στην ουσία βέβαια ο αισθηματικός μας κόσμος πρέπει να είναι μία κατάσταση που έρχεται από μόνη της, για να είναι ουσιαστική.

Σκορπιός Η Σελήνη

Χρειάζεται περισσότερη δύναμη για να κάνετε ορισμένες κινήσεις και αυτή τη στιγμή πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας ως προς το να δώσετε την μάχη με τον εσωτερικό σας εαυτό.

Τοξότης Τέσσερα των Κυπέλλων

Προσπαθήστε να κατανοήσετε και την θέση στην οποία βρίσκεται το πρόσωπο το οποίο σας αφορά, προτού να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, δείξτε κάποια υπομονή.

Αιγόκερως Ο Πύργος

Μην αφήνετε τον εαυτό σας μόνο του να πολεμάει ταυτόχρονα και με εξωτερικές απειλές στον αισθηματικό σας τομέα, αλλά και με τα εσωτερικά σας προβλήματα, βρείτε έξυπνες λύσεις και κάντε σταδιακά τον αγώνα σας.

Υδροχόος Ο Τρελός

Βήμα-βήμα γίνονται οι σημαντικές κινήσεις. Ο αυθορμητισμός που σας διακατέχει αυτή τη στιγμή όμως, θα ας δώσει την σημαντικότατη εκκίνηση, του να κάνετε ορισμένες βαρυσήμαντες κινήσεις.

Ιχθείς Δύο των Κυπέλλων

Θέλετε να ξεκινήσετε μία βαθύτερη επικοινωνία με το αγαπημένο σας πρόσωπο; Ξεκινήστε λοιπόν καλύτερα με το να εξηγήσετε ευθεία ποια είναι τα θέλω σας και οι προσδοκίες σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-3-2018

Κριός – Η Δύναμη Είναι μία εξαιρετική στιγμή αυτή η ώρα, για να κάνετε ορισμένες απαιτητικές κινήσεις, μην σταθείτε πουθενά, πάρτε τις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Κριός Έξι των Ράβδων Με ορισμένες κινήσεις οι οποίες δεν θα έχουν μόνο τον ενθουσιασμό, αλλά και την κριτική σας σκέψη, μαζί με μία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Κριός Τρία των Σπαθιών Κάντε ουσιαστικές κινήσεις, χτυπήστε μέσα στην ουσία των πραγμάτων και όχι πουθενά αλλού. Να έχετε υπόψιν σας το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Από τώρα μπορείτε να καταφέρετε ορισμένες κινήσεις ο οποίες θα γράψουν σημαντικά και για το υπόλοιπο πολύ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Να είσαστε έτοιμοι για ορισμένες αλλαγές. Μην φοβάστε να δείξετε ένα πιο ερωτικό πρόσωπο σήμερα. Έχουμε όλοι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-1-2018

Κριός Τρία των Πεντάκτινων Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε το τι θέλετε ακριβώς να κάνετε. Ειδικά εάν οι κινήσεις σας αναφέρονται σε πρόσωπο...