Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Το έως πού μπορείτε να φτάσετε είναι ένα ερώτημα το οποίο δεν μπορεί να απαντηθεί θεωρητικά, αλλά μόνο εμπειρικά. Παρόλα αυτά έχετε την εύνοια ως προς το να αναγνωρίσετε ορισμένα σας όρια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Εντοπίστε τι είναι αυτό το οποίο μπορείτε να χαλάει ορισμένες κινήσεις σας. Προσέξτε, είναι σημαντικό να κάνετε μία παύση και ένα βήμα πίσω, για να αντ9λαμβάνεστε καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με την καρμική σύνοδο του χειμώνα μεταξύ του κυβερνήτη σας Ερμή και του Πλούτωνα να σας επηρεάζει τώρα πολύ έντονα, κάνετε έξυπνες στρατηγικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Εάν αποφασίσετε να δείτε τώρα λογικά τα πράγματα, χωρίς υπερβολές και μεγάλες κορώνες, θα μπορέσετε όντως να δείτε την ουσία των ζητημάτων που σας αφορούν αισθηματικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Κάντε ένα διάλλειμα από ό,τι σας βαραίνει αυτή τη στιγμή, που βρίσκεται έξω από τον ερωτικό σας τομέα, ώστε να έχετε τώρα μία καλύτερη εικόνα για καταστάσεις που σας αφορούν άμεσα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Τώρα, η καρμική σύνοδος του χειμώνα με τον κυβερνήτη σας Ερμή και τον Πλούτωνα έρχεται έτσι ώστε να σας δώσει περεταίρω ώθηση, με βάση την καλύτερη γνώση των καταστάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Προσπαθήστε να δείτε παρελθόν, παρόν και μέλλον μέσα από μία οπτική πιο χαλαρή, εάν πραγματικά καταφέρετε να το κάνετε αυτό, θα προχωρήσετε περισσότερα βήματα από όσο νομίζετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Η τεράστια επιρροή που δέχεστε από την αποκαλούμενη ως καρμική σύνοδο του χειμώνα σας φέρνει σε ισχυρή θέση, αντιμέτωπους με ενοχές για το παρελθόν, που τελικά αντιμετωπίζετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Δείτε ορισμένες καταστάσεις πιο ρεαλιστικά για να μπορέσετε να αποφύγετε αστοχίες που βασίζονται σε μία υπερ-αισιόδοξη ματιά, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να πάτε προς τα εκεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Μην παρουσιάζετε τις δικές σας θέσεις ως κάτι το θέσφατο. Καταλάβετε πως μέσα σε μία ερωτική κατάσταση υπάρχουν δύο-τουλάχιστον-εμπλεκόμενοι, άρα και περισσότερες επιθυμίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Προσπαθήστε να μην θεωρείτε τα πάνα αυτονόητα. Μέσα σε ένα πλαίσιο έντονης και δυναμικής δράσης είναι λογικό ορισμένες φορές να παρεκτραπείτε, εντοπίστε τέτοιες καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Προσπαθήστε να απωθήσετε αυτό το οποίο πραγματικά βρίσκεται στην δική σας ακτίνα δράσης και χαλάει την διάθεσή σας. πρέπει να μείνετε τώρα ανενόχλητη στον στόχο σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...