Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Δεν φαίνεται να έχετε σκεφτεί το τι μπορεί να αλλάξει μέσα σε μία στιγμή. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβετε σε κάθε περίπτωση υπόψιν σας και από θετική και από αρνητική σκοπιά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Εάν από τη δική σας πλευρά τώρα το ερωτικό σας παρελθόν δεν το βλέπετε μονόπλευρα, αλλά πιο συνολικά μέσα στην ερωτική σας ζωή, θα ετοιμαστείτε για άλματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία προσπαθήστε να δείτε το εάν πραγματικά μέσα από την ουσιαστικότερη επικοινωνία προκύπτουν δυνατές καταστάσεις τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Αντιλαμβάνεστε ασφαλώς την ρευστότητα των πραγμάτων, αλλά δεν θέλετε να την παραδεχτείτε καθώς αυτό ενοχλεί την ανάγκη σας για μία αίσθηση ασφάλειας, αποφύγετε όμως τις ψευδαισθήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Τώρα σε σχέση με τον ερωτικό σας παρελθόν μπορείτε να αξιοποιήσετε μία πιο ανανεωμένη στρατηγική, η οποία εσάς θα σας ετοιμάσει για να προχωρήσετε στα επόμενα βήματά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Μέσα από το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία δημιουργείτε τις κατάλληλες βάσεις για ενίσχυση του βάθους της ερωτικής σας επικοινωνίας με πρόσωπο από το παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Το έως πού μπορείτε να φτάσετε για να διεκδικήσετε τους ερωτικούς σας στόχους για μία επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν είναι κάτι που ούτε εσείς δεν το γνωρίζετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μην προσπαθήσετε να πάρετε κάτι πίσω. Αυτό μόνο μειώνει την θέση σας και στο κάτω-κάτω δεν διορθώνει τίποτα. Εάν νοιώθετε ευθύνες, λύστε το με επικοινωνία και κατανόηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με την σημερινή επιρροή που δέεστε από το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και του κυβερνήτη σας Δία ετοιμάζεστε για πολύ σπουδαιότερες κινήσεις, με βάση την ερωτική σας επικοινωνία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Δείτε την ερωτική σας ζωή σε σχέση με το παρελθόν σας πιο χαλαρά και με αντικειμενικό τρόπο βγάλτε ορισμένα καίρια και αναγκαία συμπεράσματα για το παρόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα από ό,τι φαίνονται. Προσπαθήστε τώρα να ισορροπήσετε μεταξύ ορισμένων ενοχλητικών για εσάς καταστάσεων που σας κουράζουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Εάν δείξετε ένα πρόσωπο που δείχνει αυτή τη στιγμή κατανόηση, όχι μόνο θα πράξετε ορθά ως προς τις ανάγκες του ατόμου απέναντί σας, αλλά θα κερδίσετε και μία από τις μάχες σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...