Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2018
<p> Κριός Έξι των Σπαθιών

Το θάρρος σας αυτό το διάστημα προβλέπεται να εντυπωσιάσει πραγματικά, στον αισθηματικό τομέα. θα κινήσετε εντυπώσεις και θα προσελκύσετε νέα πρόσωπα κοντά σας.

Ταύρος Η Σελήνη

Εάν κάνετε μία εσωτερική αναζήτηση για μεγαλύτερες αλήθειες, τώρα θα καταφέρετε να μάθετε πολύ περισσότερα για τον εαυτό σας. να έχετε υπόψιν σας αυτή την κατάσταση.

Δίδυμοι Πέντε των Κυπέλλων

Τώρα δώστε λίγο περισσότερο χρόνο στην ερωτική σας ζωή, καθώς εξωτερικά άγχη είναι πιθανότερο να σας χαλάσουν τη διάθεση και να σας βγάλουν έξω από όμορφες καταστάσεις.

Καρκίνος Δύο των Πεντάκτινων

Ζυγίστε κάποια τεκταινόμενα στην ερωτική σας ζωή . Αυτό είναι κάτι το οποίο πραγματικά θα σας στηρίξει έτσι ώστε οι αποφάσεις που θα πάρετε να είναι πιο ουσιαστικές.

Λέων Ακόλουθος των Ράβδων

Μην ξεγελιέστε από ορισμένες επιρροές που δέχεστε από τρίτους. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να τραβάτε τον δικό σας δρόμο. Μην μένετε παγιωμένοι σε μία σταθερή κατάσταση.

Παρθένος Έξι των Ράβδων

Μπορεί τώρα τα άγχη σας να σας βγάζουν έξω από τους πραγματικούς σας στόχους. Δείτε ποια είναι η κατάσταση για την οποία όλο το προηγούμενο διάστημα ουσιαστικά παλεύατε.

Ζυγός Το Άρμα

Μην κάνετε διάλλειμα από τους ερωτικούς σας στόχους, αλλά εάν νοιώσετε κάποια επιτακτική ανάγκη, επιλέξτε να δείτε τα πράγματα μέσα από μία μικρή παύση των συνεχώς δράσεών σας.

Σκορπιός Ο Διάβολος

Αναζητήστε το εάν θέλετε πραγματικά αν κάνετε αυτά τα οποία κάνετε. Εάν νοιώθετε πως λειτουργείτε εκτός του δικού σας πεδίου, δείτε εάν αυτό καταγράφετε για εσάς θετικά ή αρνητικά.

Τοξότης Ντάμα των Σπαθιών

Μην είσαστε τόσο πολύ αυστηροί, ούτε με τον εαυτό σας, αλλά ούτε και με τους άλλους. Ειδικά τώρα, μάλιστα, ευνοήστε πολύ, εάν αποδεχθείτε να αφήσετε πίσω σας τέτοιες εντάσεις.

Αιγόκερως Η Αρχιέρεια

Να είσαστε συγκεντρωμένοι στα δικά σας θέλω. Όχι με τον εγωιστικό τρόπο, αλλά με τον τρόπο που δεν θα επηρεάζεστε από τις επιβλητικές προσταγές ορισμένων τρίτων.

Υδροχόος Η Κρίση

Δεν έχετε τόσα πράγματα που πραγματικά πρέπει να σας αγχώνουν την ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή, υπό την έννοια του ότι αντιμετωπίζετε με δυναμισμό τις καταστάσεις.

Ιχθείς Άσσος των Κυπέλλων

Δείτε τι μπορεί αυτή τη στιγμή να αλλάξει στην ερωτική σας ζωή. Εάν βλέπετε πως κάτι όμως δεν μπορεί αυτή τη δεδομένη στιγμή να αλλάξει, απλώς προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2018

Κριός - Η Δύναμη Αυτό που πραγματικά ζητάτε είναι πιο κοντά σας αυτή τη στιγμή, απ’ ό,τι νομίζετε. Μη διστάσετε να κάνετε την κίνηση σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-2-2018

Κριός Η Κρίση Κάντε μία εσωτερική αποτίμηση που να αναφέρετε στο τελευταίο διάστημα των ερωτικών καταστάσεων. Δείτε το πώς φερθήκατε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2018

Κριός Ο Ιεροφάντης Δείξτε πραγματικά πως ο στόχος σας όντως σας ενδιαφέρει. Γι αυτόν τον σκοπό πρέπει να σταθείτε στο ύψος των...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Από τώρα μπορείτε να καταφέρετε ορισμένες κινήσεις ο οποίες θα γράψουν σημαντικά και για το υπόλοιπο πολύ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-1-2018

Κριός – Η Κρίση Πάρτε αποφάσεις, με κριτήριο το τι είναι πραγματικά αυτό το οποίο σας γεμίζει στον ερωτικό σας τομέα. μην κάνετε χάρες,...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Μπορεί να νιώθετε πως βρίσκεστε σε ένα τέλμα όσον αφορά την ερωτική σας σχέση, ωστόσο αυτή είναι μια...