Φεγγάρια Αγάπης 29/1 – 4/2/2018

Φεγγάρια Αγάπης 29/1 – 4/2/2018
<p>Η δεύτερη Πανσέληνος του Γενάρη για το 2018 είναι στις 31 του μήνα και θα κλείσει τον κύκλο των Εκλείψεων του Αυγούστου. Μια δυναμική Πανσέληνος στον Λέοντα που θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε αναλυτικά. Ας δούμε τις ερωτικές προβλέψεις ανά ζώδιο για την εβδομάδα της Υπέρ – Σελήνης!

Κριός

Δεν έχετε τα κέφια σας σ.  Κάτι έχει παίξει με το σύντροφο σας και είσαστε μέσα στο παράπονο.  Μη στεναχωριέστε.  Η εβδομάδα αυτή, σας ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις!  Θα δείτε ότι οι σχέσεις μας θα περάσουν σε άλλο επίπεδο και θα νιώσετε πολύ πιο σίγουροι!  Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και θα δείτε ότι η αγάπη και θα έρθει και θα είναι πολύ δυνατή! 

Ταύρος

Έχετε όλη την καλή διάθεση να πείτε στο ταίρι σας όλα όσα αφορούν τη σχέση σας.  Αλλά μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Θα πρέπει να περιμένετε το τέλος της βδομάδας με μια όμορφη κίνηση, με μια ζεστή αγκαλιά θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το κλίμα που χρειάζεται για να έχετε πιο πετυχημένη επικοινωνία.  Να ξέρετε ότι με την υπομονή να κερδίσετε περισσότερα. Δεν είναι ανάγκη να σας πιάνει το συναίσθημα από το λαιμό! 

Δίδυμοι

Έχετε γίνει τρομερά επικίνδυνοι ερωτικά!  Θέλετε να πείτε τα πάντα και να κάνετε μεγάλη εξομολόγηση στους ανθρώπους που αγαπάτε. Και το θέμα είναι ότι όσα λέτε ακούγονται πολύ ευχάριστα!  Οι νέες γνωριμίες που έρχονται είναι τρομερά ερωτικές ακόμα και αν ξεκινάνε από μια απλή φιλία!  Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σας βρει το τέλος της εβδομάδας χωρίς ένα καινούργιο ταίρι, οι αδέσμευτοι.  Δεν υπάρχει κοινωνική συναναστροφή που να μην έχει και ένα δυνατό φλέρτ μέσα. 

Καρκίνος

Επιτέλους αρχίζετε να βλέπετε την άλλη πλευρά της ζωής!  Τη Φωτεινή πλευρά!  Και αυτό σας φέρνει κατευθείαν στην αγκαλιά του έρωτα!  Η 1η εβδομάδα του Φλεβάρη μπορεί και να είναι από τις πιο σημαδιακές για σας!  Μια νότα αισιοδοξίας έρχεται να χρωματίσει κάθε συναίσθημα και κάθε σας κίνηση!  Το αποτέλεσμα είναι να λάμπετε και να φαίνεστε στους άλλους και πολύ ερωτικοί και πολύ επιθυμητοί.  Έχετε όλα όσα ζητάτε και ακόμα παραπάνω αν δεν σας πιάσουν πάλι οι κλειστές όμως! 

Λέων

Οι λέοντες μπορεί και να είσαστε λιγάκι κουρασμένοι.  Κάτι τα ξενύχτια, κάτι που δεν μπορέσατε να κάνετε ακριβώς αυτό που θέλετε, έχετε μια εβδομάδα που δεν ξεκινάει και τόσο καλά. Όμως από την επιρροή της Πανσελήνου στις 31 και μετά ανεβάζετε ρυθμούς και βρίσκετε τον τρόπο να πείτε αυτά που θέλετε και να πάρετε αυτά που θέλετε!  Ραντεβού και συναντήσεις απρόοπτες είναι πιθανόν να σας αλλάξουν τελείως το πρόγραμμα! 

Παρθένος

Η πιο γλυκιά εβδομάδα είναι αυτή για τους παρθένους!  Η εβδομάδα σας ξεκινάει πολύ δυνατά και νιώθετε ότι έχει έρθει ο καιρός να κάνετε πράγματα που παλιά ίσως και να μην τα τολμούσατε.  Όσοι είστε δεσμευμένοι πολύ πιθανόν να σκέφτεστε και κάτι σοβαρότερο.  Οι αδέσμευτοι παίρνετε την απόφαση να μιλήσετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει χωρίς να νοιάζεστε για τις συνέπειες!  Και καλά κάνετε!  Θα είναι μια περίοδος πολλά υποσχόμενη!  

Ζυγός

Η περίοδος αυτή θα είναι για σας από τις πιο γλυκές που έχετε περάσει ποτέ σας!  Η Πανσέληνος  έρχεται να γεμίσει την αγκαλιά σας με αγάπη και το μυαλό σας με στοργή!  Όσοι έχετε σχέση θα τη δείτε να παίρνει άλλη διάσταση!  Είναι η δική σας πολύ καλή στάση απέναντι στα πράγματα που φέρνει αυτές τις αλλαγές.  Έχετε τη διάθεση να μιλήσετε με ειλικρίνεια, να παραδεχτείτε λάθη, και να δείξετε το πιο γλυκό σας πρόσωπο!  Οι αδέσμευτοι σκοπεύετε να περάσετε την εβδομάδα με μια όμορφη συντροφιά θα τη δείτε να εξελίσσεται με τον πιο όμορφο τρόπο! 

Σκορπιός

Οι σκορπιοί αισθάνεστε ότι έχει έρθει η ώρα να πάρετε τη ζωή σας και τη σχέση σας στα σοβαρά.  Πιθανόν σήμερα να κάνετε σχέδια και πραγματικά έχετε πολύ μεγάλη επιτυχία!  Η περίοδος αυτή περνάει με ετοιμασίες, μυστικά, και πράγματα που κάνετε κρυφά από τον σύντροφο σας ή τον άνθρωπο που θέλετε να γίνει σύντροφός  σας έτσι ώστε να έχετε ερωτικό προβάδισμα!  Από την Παρασκευή και μετά καλμάρουν λίγο οι ρυθμοί και μπαίνετε πια στην τελική ευθεία του έρωτα. 

Τοξότης

Οι Τοξότες έτσι και αλλιώς είσαστε πολύ αισιόδοξοι.  Αυτό είναι  που σας φέρνει στην πρωτοπορία μου έρωτα!  Έχετε μια καταπληκτική περίοδο γεμάτη νέες γνωριμίες και πολύ συναίσθημα!  Είναι πολύ πιθανό να ξαναδείτε μία παλιά σας σχέση με σοβαρότητα, αν ανακαλύψετε ότι ο έρωτας δεν έχει τελειώσει!  Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να επανασυνδέσετε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να ενδιαφερθείτε και για κάποιο πρόσωπο από την παρέα σας που αρχίζετε να το βλέπετε πιο σοβαρά. 

Αιγόκερως

Πολύ συναίσθημα για τους Αιγόκερους,  πολλή δύναμη και πολλή γοητεία.  Όσοι βρίσκεστε σε σχέση πολύ πιθανόν αν αποφασίσετε έως και γάμο!  Οπωσδήποτε είναι μία περίοδος που δεν θα την περάσετε μόνοι σας.  Τα αισθήματα που νιώθετε και σοβαρά είναι και ανταπόκριση βρίσκουν.  Οι αδέσμευτοι σκέφτεστε σοβαρά να μιλήσετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει με ειλικρίνεια.  Και αυτό είναι που σίγουρα θα σας φέρει την επιτυχία. Το ξέρετε ότι όποτε μιλάτε με την καρδιά σας και κοιτάτε τον άλλον στα μάτια γίνεστε ακαταμάχητοι! 

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι ταλαιπωρήστε λίγο από τον Ουρανό που σας δείχνει ένα κάπως σκληρό πρόσωπο.  Έχετε και λίγα νεύρα και αυτό δεν σας βοηθάει να εκτιμήσετε σωστά όλα όσα σας λένε και όλα όσα προσπαθούν να σας δείξουν οι άνθρωποι που σας αγαπούν. Θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας και να δείτε μήπως εσείς είστε αυτοί που δεν έχετε καταλάβει κάτι σωστά.  Είναι σίγουρο ότι αν το κάνετε αυτό θα βγείτε και  πιο ώριμοι και κερδισμένοι.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς αρχίζετε να νιώθετε πως ίσως και να σας ενδιαφέρει ο έρωτας περισσότερο από κάθε τι! Είναι μια εποχή που δεν έχετε το μυαλό σας πουθενά αλλού και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε καν στη δουλειά σας! Πολύ περισσότερο, που ακριβώς από τον επαγγελματικό σας χώρο είναι που παίρνετε πολλά ερωτικά μηνύματα και αναστατώνεστε γλυκά! Δώστε λοιπόν προτεραιότητα στον έρωτα, αφού αυτό ζητάει η καρδιά σας! 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Φεγγάρια Αγάπης 1/12 – 7/12/2018

Φεγγάρια Αγάπης 1/12 – 7/12/2018

Φεγγάρια Αγάπης 1/12 – 7/12/2018

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018 Καλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλή χρονιά, όλα μαζί, με μια Πανσέληνο θεαματική και παντοδύναμη, στο σπίτι της, τον...

Φεγγάρια Αγάπης 20/06 – 26/06/2016

Φεγγάρια Αγάπης 20/06 – 26/06/2016

Φεγγάρια Αγάπης 20/06 – 26/06/2016

Η εβδομάδα αυτή θα είναι καυτή όσο δεν πάει ερωτικά, μιας και η Πανσέληνος στον Τοξότη, ακριβώς στην έναρξή της, βάζει φωτιά στα τόπια της...

Φεγγάρια Αγάπης 04/01 – 10/01/2016

Φεγγάρια Αγάπης 04/01 – 10/01/2016

Φεγγάρια Αγάπης 04/01 – 10/01/2016

Η νέα εβδομάδα που είναι στην πραγματικότητα η ολοκληρωμένη του νέου έτους θα μας δώσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στον αισθηματικό...

Φεγγάρια Αγάπης 27/07 – 2/8/2015

Φεγγάρια Αγάπης 27/07 – 2/8/2015

Φεγγάρια Αγάπης 27/07 – 2/8/2015

Μια ακόμα Πανσέληνος μας περιμένει, μια ακόμα μεγαλειώδης καλοκαιρινή βραδιά, που αξίζει να την τιμήσουμε με όλη την δόξα που της πρέπει...

Φεγγάρια Αγάπης 4/05 – 10/05/2015

Φεγγάρια Αγάπης 4/05 – 10/05/2015

Φεγγάρια Αγάπης 4/05 – 10/05/2015

Μια εβδομάδα κάτω από την σκοτεινή λάμψη μιας Πανσελήνου στον Σκορπιό, έχει οπωσδήποτε μεγάλο ερωτικό ενδιαφέρον! Είναι μια Πανσέληνος...

Φεγγάρια Αγάπης 11/17-8-2014

Φεγγάρια Αγάπης 11/17-8-2014

Φεγγάρια Αγάπης 11/17-8-2014

Η εβδομάδα που έρχεται θα βρει το φεγγαράκι στον Υδροχόο και θα το αφήσει απαλά στους Διδύμους. Έχει προηγηθεί μια Πανσέληνος που...