Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-1-2018
<p> Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Ο παρορμητισμός σας για σήμερα μπορεί να αποδειχθεί ένας σημαντικός αντίπαλος. Αυτό το οποίο πρέπει να κάνετε είναι το να τον ελέγξετε και να μην τον αφήσετε να σας καθυποτάσσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Μπορείτε τώρα να δείτε τα πράγματα με ένα πιο σκεπτικό μάτι . Είναι πάρα πολύ σημαντικό να αμφισβητείτε ακόμα και δεδομένες καταστάσεις, αρκεί να μην σας πιάνει πανικός .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή τώρα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, προσπαθήστε να αποφύγετε τις σημαντικές κινήσεις που ίσως έχετε σχεδιάσει. Χρειάζεστε κι άλλο χρόνο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη εισερχόμενη τώρα στο δικό σας ζώδιο σας οδηγεί στο να δημιουργήσετε ένα κλίμα ασφάλειας για εσάς στον αισθηματικό σας τομέα, ελέγξτε καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Μπορείτε να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά, όμως δεν είσαστε έτοιμοι να πάρετε ακόμα αποφάσεις . Προτιμήστε να δείτε το τι κρύβετε πίσω από ορισμένες καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής τώρα σχηματίζει μαζί με τον ουρανό τετράγωνο και έτσι δεν είστε έτοιμοι για νέες κινήσεις ακόμα. Προτιμήστε να παρατηρήσετε αναλυτικά συμπεριφορές και καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μην βλέπετε την συμβουλή για αναβολή των κινήσεών σας ως προτροπή για αδράνεια . Δείτε το ως ευκαιρία για να κάνετε μία καλύτερη εκτίμηση των καταστάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Ίσως τώρα γίνεστε κάπως υπερβολικοί. Είναι σημαντικό πολύ το να κατανοείτε το πού πραγματικά αξίζει να βγείτε έξω από τα ρούχα σας και το πού πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Δυσκολεύεστε κάπως να δείτε λογικά και ρεαλιστικά τώρα τα πράγματα. Ίσως είναι προτιμότερο να κάνετε μία μικρή παύση από ορισμένες διεκδικήσει σας, για να μην πέσετε σε αντιφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Καθώς η ημέρα θα σας φέρει τώρα ορισμένες δυσκολίες, υπάρχει ένας κίνδυνος να παρεξηγήσετε τα πράγματα και να νομίζετε πως κάνετε κάποιο λάθος εσείς δεχθείτε ορισμένες καταστάσεις όπως έρχονται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Το τετράγωνο που σχηματίζεται τώρα μεταξύ του Ερμή και του κυβερνήτη σας Ουρανού θα σας δυσκολέψει πολύ να πάρετε αποφάσεις. Προτιμήστε να μην ενεργήσετε σήμερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Καθώς αντικειμενικές δυσκολίες προκύπτουν αρκετές κατά την προσπάθεια της ερωτικής σας προσέγγισης, δείτε καλύτερα απολογιστικά το τελευταίο διάστημα, μάθετε από την εμπειρία σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή εξάγωνο, αξιοποιήστε την ημέρα με...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το πεντάγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ξαφνιάζει με το πόσο δυναμισμό μπορείτε να δείξετε κατά την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το καλύτερο αυτή τη στιγμή που πραγματικά έχετε να κάνετε είναι το να αξιοποιήσετε τις βαθύτερες και πιο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...