Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, καθώς εκείνες είναι αυτές οι οποίες σας στηρίζουν πλέον με πιο έντονο τρόπο, έτσι ώστε να πάτε στα επόμενα βήματά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Θα χρειαστεί να καταφέρετε να ξεπεράσετε ορισμένες πιθανές εντάσεις, ακόμα και εσωτερικές, έτσι ώστε τώρα πιο άνετα και με περισσότερη θετική διάθεση να προχωρήσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Η αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Ερμή δεν σας επιτρέπει να δράσετε με τον αυθορμητισμό που τώρα απαιτείται, καθώς αντιμετωπίζετε ορισμένες προστριβές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Παρόλο που όψεις της κυβερνήτου σας Σελήνης σας εμποδίζουν από ορισμένες κινήσεις, η είσοδός της στον Λέοντα θα σας επιτρέψει να λειτουργήσετε πολύ πιο αυθόρμητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με την Σελήνη εισερχόμενης το δικό σας ζώδιο τώρα καταφέρνετε πραγματικά να δράσετε με τον απαραίτητο αυθορμητισμό, φανερώνοντας τον γοητευτικό και ετοιμοπόλεμο εαυτό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Προσπαθήστε να αποφύγετε σήμερα τις υπερβολές, οι οποίες έρχονται κατά την επικοινωνία σας με το πρόσωπον που σας αφορά από το ερωτικό σας παρελθόν, εξαιτίας της αντίθεσης της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Ερμή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μην προσπαθείτε τώρα να ελέγξετε τα όριά σας. Προσπαθήστε όμως να προωθήσετε τους ερωτικούς σας στόχους. Αντιληφθείτε όμως πορισμένες δυσκολίες που αντιμετωπίζετε αντικειμενικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα θα δυσκολέψει τις διεκδικήσεις σας στον τομέα του αισθηματικού παρελθόντος, καθώς εμφανίζονται άλυτα ζητήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με τον κυβερνήτη σας Δία να βρίσκεται σε αντίθεση με την Σελήνη έχετε την δική σας ευκαιρία σήμερα να δράσετε με περισσότερη θετικότητα. Αξιοποιήστε το χαμόγελό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Μην περιμένετε να γίνει αυτό που ζητάτε από μόνο του. Καταλάβετε πως πραγματικά χρειάζεται να αναλάβετε εσείς προσωπικά δράση για να δείτε να συμβαίνουν οι αλλαγές που επιθυμείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Είναι ώρα για ένα μικρό διάλλειμα από ορισμένες προσπάθειές σας. Με την Σελήνη να σχηματίζει σήμερα τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό δεν εμφανίζεστε έτοιμοι για νέες κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σχηματίζει τώρα ημι-τετράγωνο με τον Χείρωνα από το δικό σας ζώδιο. Πρέπει να αντιληφθείτε πως δεν είσαστε μόνοι σας απέναντι στις προσπάθειές σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...