Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Δύναμη κα απόφαση σας συνόδευσε για αρκετό διάστημα τώρα. Πρέπει λοιπόν μέσα σε αυτό το πλαίσιο να ενσωματώσετε και την λογική ματιά επάνω στα συναισθήματά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Μην φοβηθείτε να πείτε αυτό που ζητάτε. Βρίσκεστε σε θέση να επιδιορθώσετε καταστάσεις και να μιλήσετε πιο ειλικρινά και ανοιχτά μαζί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Είναι πολύ σημαντικό το ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής αυτή τη στιγμή εισέρχεται μέσα στον ζωδιακό αστερισμό του Υδροχόου και από εδώ και πέρα θα έχετε πολύ πιο δυναμικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η Ολική Έκλειψη της κυβερνήτου σας Σελήνης τώρα σας στηρίζει έτσι ώστε να ξεπεράσετε ανησυχίες οι οποίες σας δημιουργούσαν προβληματική σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Στο ζώδιό σας θα λάβει τώρα χώρα η σημερινή Ολική Έκλειψη Σελήνης και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε στόχους σας, έχοντας δύναμη να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Τώρα, ο κυβερνήτης σας Ερμής έχει πλέον εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου. Ετοιμαστείτε για μεγάλη αύξηση της δυναμικής σας. οι αλλαγές και οι αποφάσεις είναι πολύ κοντά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Είσαστε σε θέση να κάνετε διπλωματικές κινήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ να βγείτε έξω από ορισμένα δύσκολα και κακοστημένα αδιέξοδα με το πρόσωπο που σας αφορά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Νοιώστε την αλλαγή η οποία λαμβάνει αυτή τη στιγμή χώρα στον ερωτικό τομέα. αυτή η αλλαγή αφορά και εσάς. Να είσαστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε επόμενα σημαντικά σας βήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Περισσότερη αισιοδοξία αξιοποιείται μέσα στις κινήσεις σας, ακόμα και εάν αυτές αναφέρονται στο ερωτικό σας παρελθόν. Εμφανίζεστε πολύ πιο σίγουροι για αυτό που ζητάτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αντιληφθείτε το τι είναι εκείνο που ουσιαστικά ζητάτε μέσα από το ερωτικό σας παρελθόν, ώστε να προχωρήσετε σε επόμενα βήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Τώρα με τον Ερμή εισερχόμενο στο ζώδιό σας, καταφέρνετε να έχετε στρατηγική συνέπεια στις κινήσεις σας. η διαίσθησή σας και η ευκολία σας στην επικοινωνία σας στηρίζουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Είναι πιο εύκολο και για εσάς αυτή τη στιγμή να επενδύσετε στον ρομαντικό σας εαυτό, ώστε οι κινήσεις σας να έχουν μεγαλύτερη διαπεραστικότητα. Αισθανθείτε πιο άνετα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...