Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Δείξτε πως πραγματικά ξέρετε τι κάνετε και πως δεν λειτουργείτε με τρόπο αυθαίρετο. Έχετε την ευκαιρία να λειτουργήσετε με περισσότερο σχεδιασμό στις κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Μπορείτε με μεγαλύτερη ισορροπία να προχωρήσετε τώρα στις επόμενες κινήσεις σας, έχοντας περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αλλά και στις δημιουργικές κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να εισέρχεται τώρα στο ζώδιο του Υδροχόου εμφανίζεστε πραγματικά έτοιμοι για να κάνετε κινήσεις ευρηματικές και προωθητικές για τον αισθηματικό σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη βρίσκεται τώρα σε Ολική Έκλειψη στον Λέοντα, όμως με επιρροή και από το δικό σας ζώδιο, εξαιτίας της μετάπτωσης των ισημερινών. Ετοιμαστείτε για αντιμετώπιση συναισθηματικών φραγμών.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Στις 11ο και 37΄ του ζωδίου σας λαμβάνει χώρα τώρα η Ολική έκλειψη Σελήνης, η οποία έρχεται για να φέρει μεγάλες αλλαγές. Είσαστε έτοιμοι να δείτε τις καταστάσεις αντικειμενικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής εξερχόμενος από τον Αιγόκερω και εισερχόμενος πλέον στον Υδροχόο σας φέρνει στο σημείο σαν καταφέρνετε να δράσετε με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και δημιουργική μαχητικότητα στον έρωτα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Καθώς μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία χάρις την επιρροή της Ολικής Έκλειψης της Σελήνης να επενδύσετε στην εσωτερική σας ισορροπία, έχετε νέες ευκαιρίες για επίλυση καταστάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μπορείτε να προχωρήσετε στην αντιμετώπιση ορισμένων εσωτερικών συγκρούσεων και αντιφάσεων που πιθανότατα το τελευταίο διάστημα σας ταλαιπώρησαν αρκετά και δύσκολα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μπορείτε να προχωρήσετε με πολύ πιο αυξημένη τώρα την αισιοδοξία σας. Νοιώστε λοιπόν άνετοι ως προς το να κάνετε την επόμενή σας κίνηση, με ενθουσιασμό και ιδιαίτερη προσέγγιση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Ο Ερμής εξήλθε πλέον από τον δικό σας αστερισμό. Βέβαια εσείς, είσαστε ούτως ή άλλως ένα ζώδιο που λειτουργεί με την λογική και έτσι συνεχίστε να δημιουργείτε μία προσεγμένη στρατηγική.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Ο Ερμής από σήμερα εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο. Είσαστε έτοιμοι για να λειτουργήσετε λογικά και με μεγαλύτερη προσοχή και στρατηγική για να φέρετε τις αλλαγές που ζητάτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Προσπαθήστε να δείτε πίσω από τις καταστάσεις, καθώς τώρα αυτό θα το κάνετε με μία αισιόδοξη οπτική. Είσαστε πιο έτοιμοι για να δείτε να συμβαίνουν αλλαγές, μέσα από τις κινήσεις σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...