Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-1-2018
<p> Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Δείξτε πως πραγματικά ξέρετε τι κάνετε και πως δεν λειτουργείτε με τρόπο αυθαίρετο. Έχετε την ευκαιρία να λειτουργήσετε με περισσότερο σχεδιασμό στις κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Μπορείτε με μεγαλύτερη ισορροπία να προχωρήσετε τώρα στις επόμενες κινήσεις σας, έχοντας περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αλλά και στις δημιουργικές κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να εισέρχεται τώρα στο ζώδιο του Υδροχόου εμφανίζεστε πραγματικά έτοιμοι για να κάνετε κινήσεις ευρηματικές και προωθητικές για τον αισθηματικό σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη βρίσκεται τώρα σε Ολική Έκλειψη στον Λέοντα, όμως με επιρροή και από το δικό σας ζώδιο, εξαιτίας της μετάπτωσης των ισημερινών. Ετοιμαστείτε για αντιμετώπιση συναισθηματικών φραγμών.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Στις 11ο και 37΄ του ζωδίου σας λαμβάνει χώρα τώρα η Ολική έκλειψη Σελήνης, η οποία έρχεται για να φέρει μεγάλες αλλαγές. Είσαστε έτοιμοι να δείτε τις καταστάσεις αντικειμενικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής εξερχόμενος από τον Αιγόκερω και εισερχόμενος πλέον στον Υδροχόο σας φέρνει στο σημείο σαν καταφέρνετε να δράσετε με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και δημιουργική μαχητικότητα στον έρωτα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Καθώς μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία χάρις την επιρροή της Ολικής Έκλειψης της Σελήνης να επενδύσετε στην εσωτερική σας ισορροπία, έχετε νέες ευκαιρίες για επίλυση καταστάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μπορείτε να προχωρήσετε στην αντιμετώπιση ορισμένων εσωτερικών συγκρούσεων και αντιφάσεων που πιθανότατα το τελευταίο διάστημα σας ταλαιπώρησαν αρκετά και δύσκολα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μπορείτε να προχωρήσετε με πολύ πιο αυξημένη τώρα την αισιοδοξία σας. Νοιώστε λοιπόν άνετοι ως προς το να κάνετε την επόμενή σας κίνηση, με ενθουσιασμό και ιδιαίτερη προσέγγιση .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Ο Ερμής εξήλθε πλέον από τον δικό σας αστερισμό. Βέβαια εσείς, είσαστε ούτως ή άλλως ένα ζώδιο που λειτουργεί με την λογική και έτσι συνεχίστε να δημιουργείτε μία προσεγμένη στρατηγική.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Ο Ερμής από σήμερα εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο. Είσαστε έτοιμοι για να λειτουργήσετε λογικά και με μεγαλύτερη προσοχή και στρατηγική για να φέρετε τις αλλαγές που ζητάτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Προσπαθήστε να δείτε πίσω από τις καταστάσεις, καθώς τώρα αυτό θα το κάνετε με μία αισιόδοξη οπτική. Είσαστε πιο έτοιμοι για να δείτε να συμβαίνουν αλλαγές, μέσα από τις κινήσεις σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή εξάγωνο, αξιοποιήστε την ημέρα με...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το πεντάγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ξαφνιάζει με το πόσο δυναμισμό μπορείτε να δείξετε κατά την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το καλύτερο αυτή τη στιγμή που πραγματικά έχετε να κάνετε είναι το να αξιοποιήσετε τις βαθύτερες και πιο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...