Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-2-2018
<p> Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Οι κινήσεις σας πρέπει να διέπονται από μία προσοχή. Είναι σημαντικό να μην λειτουργείτε στον αέρα. Πάρτε την ευκαιρία του να δράσετε με λογικό τρόπο στην προσέγγισή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Προσέξτε αρκετά διότι τώρα έχετε μία τάση να προχωράτε σε κινήσεις οι οποίες προκαλούν εντάσεις και ασυμφωνίες. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρετε να χαμηλώσετε τους τόνους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Καθώς από εχθές έχετε επανέλθει σε μία κατάσταση διεκδικήσεων στον ερωτικό τομέα, τουλάχιστον ως προς την διάθεσή σας, προχωρήστε πιο αποφασισμένα σε τέτοιες κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη εισερχόμενη τώρα στον ζωδιακό αστερισμό της Παρθένου επιλέξτε να κάνετε μία στρατηγική, βάσει της οποίας αποτελεσματικά θα κινηθείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Μην φοβηθείτε να βγάλετε το πρόσωπο το οποίο έχει ερωτικό πάθος και απόφαση, προς τα έξω. Βρίσκεστε σε θέση να κάνετε περισσότερες και σημαντικότερες κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Η Σελήνη τώρα εισέρχεται στο δικό σας ζώδια . Εδώ βρίσκεται βέβαια και η δική σας ευκαιρία για να προχωρήσετε στο να δείτε την κατάσταση ρεαλιστικά και να εκτιμήσετε καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και της κυβερνήτου σας Αφροδίτης σας φέρνει σε ένα σημείο να αδικείτε τους άλλους και να έχετε μεγάλη επιμονή στην άποψή σας, ακόμα και εάν αντιληφθείτε το λάθος σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μην πάρετε απότομες αποφάσεις, περιμένετε έως ότου ορισμένες καταστάσεις μέσα σας ωριμάσουν κάπως περισσότερο. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Δεν είναι ώρα για να δράτε χωρίς ρεαλιστικό σχέδιο. Με το τετράγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Δία προσέξτε αρκετά το ποιον εμπιστεύεστε, γίνεστε ίσως περισσότερο ονειροπόλοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Αποφύγετε με έντεχνο τρόπο τώρα το να μπλεχτείτε σε έναν φαύλο κύκλο υπερβολής και έντασης. Επενδύστε σε πιο ευγενείς καταστάσεις και συναισθήματα για να κερδίσετε την ημέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Το τρίγωνο που σχηματίζεται τώρα μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Ουρανού σας φέρνει σε μία δυναμική κατάσταση. Οι κινήσεις σας έχουν κοινωνικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μπορείτε τώρα να αδράξετε την ευκαιρία του να δείτε τα πράγματα πιο λογικά. Ίσως φοβηθείτε να κάνετε κάτι τέτοιο. Όμως, θα αποδειχθεί αναγκαίο για να αλλάξετε τα πράγματα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή εξάγωνο, αξιοποιήστε την ημέρα με...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το πεντάγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ξαφνιάζει με το πόσο δυναμισμό μπορείτε να δείξετε κατά την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το καλύτερο αυτή τη στιγμή που πραγματικά έχετε να κάνετε είναι το να αξιοποιήσετε τις βαθύτερες και πιο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...