Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2018
<p>Κριός – Τέσσερα των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Ίσως έχετε κουραστεί λόγω κάποιων πιέσεων που έχουν τις ρίζες τους στον επαγγελματικό σας κόσμο. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να μην περάσετε τα άγχη σας στο ταίρι σας.

Ταύρος – Πέντε των Ράβδων

Μπορεί να σας αγχώνουν πολύ περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε κάποιες μικρές δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί και αφορούν τη σχέση σας. Χαλαρώστε και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Δίδυμοι – Δύο των Σπαθιών Αντίστροφα

Κάποια εξωτερική ενέργεια ίσως νιώθετε πως είναι επιθετική προς εσάς και ίσως αυτό είναι εν μέρει και δικό σας λάθος, μιας και έχετε αφήσει μικρές αστοχίες να καταβάλλουν εσάς και τη σχέση σας.

Καρκίνος – Έξι των Σπαθιών

Ίσως έχετε θέσει ένα πρόγραμμα και μια μέθοδο όσον αφορά τον χρόνο σας για το διάστημα που πρόκειται να διανύσετε και το ταίρι σας δεν έχει καταλάβει πολύ χώρο σε αυτό. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τη σχέση σας.

Λέων – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Η ηρεμία σας ίσως διαταραχθεί για κάποιο μέρος της ημέρας και ίσως λάβει χώρα ένας μικρός τσακωμός με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να διευθετήσετε τα προβλήματά σας.

Παρθένος – Άσσος των Κυπέλλων

Ο έρωτας και η αγάπη που νιώθετε προς το σύντροφό σας είναι το στοιχείο το οποίο σας βοηθά όσον αφορά την επικοινωνία, ακόμη και αν καμιά φορά τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα.

Ζυγός – Πέντε των Πεντάκτινων

Μην προσπαθήσετε να λύσετε παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας σήμερα. Μπορεί να σας απασχολούν σημαντικά θέματα, ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να τα διευθετήσετε.

Σκορπιός – Άσσος των Ράβδων

Νιώθετε πως πλημμυρίζετε από συναισθήματα όσον αφορά το σύντροφό σας. Η αγάπη σας θα είναι το στοιχείο αυτό που θα λειτουργήσει ως οδηγητής της συμπεριφοράς σας σήμερα.

Τοξότης – Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Ίσως νιώθετε κάποιον φόβο όσον αφορά το μέλλον της σχέσης σας και τον τρόπο με τον οποίο εσείς και ο σύντροφός σας έχετε διαχειριστεί κάποια θέματα στο παρελθόν. Μιλήστε με το ταίρι σας.

Αιγόκερως – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα

Έχετε μια μεγάλη ανάγκη να ζήσετε μια ρομαντική απόδραση με τον σύντροφό σας. Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα για εσάς ωστόσο μιας και δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο, αλλά σύντομα θα μπορέσετε να τον βρείτε.

Υδροχόος – Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με μια σειρά άτυχων συμπτώσεων σήμερα. Θα έχετε την αίσθηση πως κάποια εξωτερική ενέργεια σας αντιπαλεύει ίσως θέλει το κακό σας. Εσείς ωστόσο έχετε τη δύναμη να την νικήσετε.

Ιχθύς – Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Μπορεί αυτήν την περίοδο να νιώθετε πίεση εντός της σχέσης σας λόγο κάποιου παραπτώματος που έχετε κάνει. Δεν υπάρχει λόγος ωστόσο να αγχώνεστε, μιας και δεν είναι κάτι σημαντικό.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-7-2018

Θα έχετε προσεχώς την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με κάποιον πρώην σύντροφο σας,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Κριός –Τρία των Σπαθιών Η συναισθηματική αναταραχή που νιώθετε αντικατοπτρίζει την τωρινή κατάσταση της σχέσης σας με το σύντροφό σας...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-3-2018

Κριός – Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα Είναι πιθανό κάποιο εξωτερικό πρόβλημα, είτε δικό σας, είτε του συντρόφου σας να διαταράσσει την...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-3-2018

Κριός – Εννιά των Σπαθιών Νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τη ρουτίνα, ωστόσο ίσως έχετε...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-2-2018

Κριός –Άσσος των Σπαθιών Ο έρωτάς σας είναι σήμερα και ο πνευματικός σας οδηγός. Κρίνετε τα πάντα με βάση τη σχέση σας και τον ευχάριστο...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-2-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Αντίστροφα Ίσως είχατε κάποιες αμφιβολίες σε σχέση με τον σύντροφό σας οι οποίες αποδείχθηκαν...