Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Εάν χρειαστεί, δώστε τόπο στην οργή. Κάντε ορισμένες κινήσεις οι οποίες θα φέρουν ένα τέλος σε ορισμένες διαφωνίες που σας κρατάνε πίσω από τις θετικές και ουσιαστικές καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Το φαινόμενο της αντιθέσεως μεταξύ της Σελήνης και της κυβερνήτου σας Αφροδίτης θα οδηγήσει εσάς σε συμπεριφορές οι οποίες ειδικά για το ερωτικό παρελθόν σας, θα δυσκολέψουν τα πράγματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Καθώς είσαστε πιο έτοιμοι στο να αντικρύσετε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι, θα φανεί τώρα πολύ σημαντικό να καταφέρετε να κάνετε κινήσεις προωθητικές και δυναμικές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη εισερχόμενη τώρα στην Παρθένο σας δίνει την ενέργεια και την προοπτική του να δημιουργήσετε ένα στρατηγικό πλαίσιο κινήσεων, αποφύγετε όμως την ακραία επιφυλακτικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με το πεντάγωνο που σχηματίζεται τώρα μεταξύ του κυβερνήτη σας Ηλίου και του Ουρανού, έχετε μία πάρα πολύ σημαντική ευκαιρία να αναπτύξετε πιο ουσιαστικές σχέσεις με το πρόσωπο που σας αφορά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Είσαστε σε μεγάλη εύνοια αυτή τη στιγμή, εξαιτίας και της σημαντικής διέλευσης του κυβερνήτη σας Ερμή εχθές, αλλά και της εισόδου της Σελήνης στο ζώδιό σας. πάρτε αποφάσεις, προχωρήστε σε νέες πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Με την αντίθεση της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη προσπαθήστε να αποφύγετε άδικες συμπεριφορές εναντίον του προσώπου που σας αφορά από το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Δεν θα είναι εύκολο να προχωρήσετε αυτή τη στιγμή στο σύνολο τν κινήσεων που επιθυμείτε, δείτε λοιπόν το ποιες είναι εκείνες οι ενέργειες που θα βρουν περισσότερο πρόσφορο το έδαφος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μην είσαστε υπερβολικοί σήμερα. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτης σας Δία έχετε μία δυσκολία να αξιοποιήστε την κριτική σας ικανότητα, μην πάρετε ακόμα αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Έχετε τώρα μία ευκαιρία να δείτε πιο συνολικά τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή. Από αυτή τη στιγμή καταφέρνετε να βλέπετε με πιο θετικό μάτι τις καταστάσεις που σας αφορούν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με τον Ήλιο να σχηματίζει τώρα μαζί με τον κυβερνήτη σας Ουρανό ένα πολύ σημαντικό πεντάγωνο, βρίσκεστε σε θέση να πραγματοποιήσετε βασικές αλλαγές, με αξιοποίηση του δυναμισμού σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μην δίνετε μεγάλη σημασία στα κατώτερα ζητήματα. Επικεντρωθείτε σε αυτά που σας αφορούν με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο. Είναι σημαντικό να δείτε πού χρειάζονται υποχωρήσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...