Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Προσέξτε πολύ την συμπεριφορά σας. Ακραίες αντιδράσεις προβλέπονται για σήμερα από το δικό σας ζώδιο, εξαιτίας του τετραγώνου μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Παρά το περίεργο κλίμα που δημιουργείται με τις όψεις της Σελήνης, το ημι-εξάγωνο της κυβερνήτου σας Αφροδίτης με τον Πλούτωνα βγάζει μία μυστηριώδη πλευρά του εαυτού σας, έτοιμη να αντιμετωπίσει καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Το πεντάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον πλανήτη Δία σας δίνει τώρα μία ανάσα, μέσα σε ένα δύσκολο κατά τα λοιπά κλίμα. Είσαστε από την πλευρά σας πιο αισιόδοξοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη, σχηματίζοντας δύο τετράγωνα, με τον Άρη και με τον Ποσειδώνα, καθώς και τρίγωνο με τον Κρόνο, σας δημιουργεί συναισθηματικές εμπλοκές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Το κλίμα πιθανότατα δεν θα είναι τώρα το κατάλληλο για να δράσετε έτσι όπως εσείς θα θέλατε στον αισθηματικό σας τομέα. Τα εμπόδια που τίθενται θα σας κουράσουν απόψε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής μέσα από το πεντάγωνό του με τον Δία σας δίνει σημαντικές ευκαιρίες για να δράσετε έξω από τα καθιερωμένα, με μεγαλύτερο ρομαντισμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Το ημι-εξάγωνο της κυβερνήτου σας Αφροδίτης, με τον Πλούτωνα σας δίνει την ευκαιρία για να προχωρήσετε τις διεκδικήσεις σας, ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες, εξαιτίας της ευελιξίας σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας βρίσκεται σε όψη ημι-εξαγώνου με την Αφροδίτη. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία σας για να δράσετε με μεγάλο ερωτικό πάθος, σε ιδιαίτερους χειρισμούς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μέσα από το πεντάγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Δία, μέσα σε ένα πράγματι αντίξοο περιβάλλον, καταφέρνετε από την πλευρά σας να βρείτε την αισιοδοξία σας, δρώντας δυναμικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Ο τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Κρόνο σας τραβάει το ενδιαφέρον προς τον επαγγελματικό τομέα. Από την άλλη, το ημι-τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου δημιουργεί μία αστάθεια στον ερωτικό σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Προσπαθήστε να αντιληφθείτε πως οι καταστάσεις γύρω σας αυτή τη στιγμή είναι κάπως πιο μπερδεμένες. Μην επιμένετε να διορθώσετε προς το παρόν τουλάχιστον ορισμένα πράγματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Με την Σελήνη να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα αυτή τη στιγμή ένα τετράγωνο, προσέξτε πάρα πολύ, έτσι ώστε να μην ενεργείτε τόσο πολύ με βάση την εντύπωσή σας, αλλά με βάση την πραγματικότητα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το πεντάγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ξαφνιάζει με το πόσο δυναμισμό μπορείτε να δείξετε κατά την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...