Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-2-2018
<p>Κριός Πέντε των Σπαθιών

Μην επιδιώκετε εκείνο το οποίο αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον. Να ξέρετε πως εάν επιλέξτε για σήμερα σημαντικές συζητήσεις βασισμένοι σε δικά σας συμπεράσματα, θα προκαλέσετε απλώς εντάσεις.

Ταύρος Έξι των Σπαθιών

Μην βασίσετε την στρατηγική σας επάνω στα τεκταινόμενα του τελευταίου διαστήματος. Είναι πολύ σημαντικό να πάρετε υπόψιν σας πολύ γενικότερα τις καταστάσεις.

Δίδυμοι Η Μεγάλη Ιέρεια Αντίστροφα

Μην δείχνετε ένα πρόσωπο αναντίστοιχο με αυτό που στην πραγματικότητα είσαστε. Αυτό ισχύει είτε παρουσιάζετε ένα πρόσωπο πιο θετικό, είτε ένα πρόσωπο πιο επιθετικό. Να είστε αυθεντικοί.

Καρκίνος Η Σελήνη

Μην προσπαθείτε επίμονα να αποκαλύψετε το λάθος που έχει κάνει το πρόσωπο που σας αφορά, ώστε να δικαιολογήσετε ορισμένες δικές σας κινήσεις. Κάντε ό,τι θέλετε, χωρίς να ρίχνετε όμως αλλού τις ευθύνες.

Λέων Η Δύναμη

Ξέρετε πολύ καλά το για ποιον λόγο έχουν προκληθεί ορισμένες καταστάσεις οι οποίες μοιάζουν σαν να είναι κοινό μυστικό. Αντιμετωπίστε το δικό σας μερίδιο ευθυνών.

Παρθένος Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Μην είσαστε αυστηροί με τον εαυτό σας, διότι αυτό ορισμένες φορές μπορεί να γίνεται με έναν τόσο λάθος τρόπο που αυτοτιμωρείστε στην ουσία για να επιβεβαιώσετε τον εγωισμό σας.

Ζυγός Δύο των Πεντάκτινων

Θέλετε να βρείτε τις δικές σας ισορροπίες, καθώς εκτός αυτών νοιώθετε πως βρίσκεστε έξω από τα νερά σας. Και όμως, για σήμερα δεν έχετε ανάγκη την ισορροπία, αλλά την απόφαση.

Σκορπιός Το Άρμα Αντίστροφα

Μην θέλετε τόσο επίμονα να πετύχετε ορισμένους στόχους με τους οποίους έχετε ψύχωση, ξεκολλήστε και δείτε τα πράγματα πιο γενικά, συνολικά και χαλαρά. Πάρτε μία γερή ανάσα και απελευθερωθείτε.

Τοξότης Τρία των Σπαθιών

Να ξέρετε πως υπάρχουν καταστάσεις έτοιμες να σας χαλάσουν την διάθεση και να σας προβληματίσουν πάρα πολύ. Είσαστε μέσα σε μία φάση ιδιαίτερων προσαρμογών σε νέες πραγματικότητες.

Αιγόκερως Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σας θα εμφανιστεί με μεγάλη ένταση σήμερα. Δεν μπορείτε όμως να προχωρήσετε στους στόχους σας εάν δεν έχετε αυτή την εμπιστοσύνη.

Υδροχόος Πέντε των Ράβδων Αντίστροφα

Μην ταράζεστε τόσο από αυτά τα οποία λαμβάνουν χώρα στον αισθηματικό σας τομέα. έχουμε πολλές φορές πει πως δεν πρέπει να τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά. Μάθετε από τις καταστάσεις, μην τις αφήνετε όμως να σας καταπιέζουν.

Ιχθείς Ο Κρεμασμένο Αντίστροφα

Δείτε εάν πραγματικά ανταποκρίνεται στον αντικειμενικό κόσμο αυτό που έχετε εσείς ως την εντύπωση για το πώς είναι τα πράγματα. Σας δίνουμε από τώρα την απάντηση: είσαστε αρκετά εκτός στα συμπεράσματά σας.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-7-2018

Κάτι σημαντικό έχει αλλάξει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα στην διάθεση – ψυχολογία σας,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-6-2018

Έχετε κάποια μικρές και όχι και τόσο σημαντικές αντιρρήσεις, για το πώς σκέφτεστε εσείς

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-4-2018

Μια ματιά σας φτάνει, για να βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα γύρω από αυτά που σας λέει το

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-4-2018

Έχετε κάνει κάποιες σοβαρές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, αλλά και με το οικογενειακό του περιβάλλον

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Σήμερα, που εισέρχεται αστρολογικά ο Ήλιος στο ζώδιό σας, έχετε και ως σημάδι στην Ταρώ την μεγαλειώδη...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-1-2018

Κριός – Η Σελήνη Αντίστροφα Αυτό το οποίο μπορεί τώρα να σας καθυστερήσει και να σας αποτρέψει από σημαντικές κινήσεις είναι το να...