Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-2-2018
<p>Κριός

Αν και οι δύο σας, το ταίρι σας κι εσείς, θέλετε να μείνετε στο σπίτι, ένα έργο DIY μπορεί να σας φέρει πιο κοντά καθώς εργάζεστε ως ομάδα. Κρατήστε τα πράγματα ελαφρά και διασκεδαστικά, κάντε κάτι με το ταίρι σας που θα το απολαύσετε δημιουργικά.

Ταύρος

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι τέλειο για κοινωνικές αλληλεπιδράσεις για σας. Περάστε χρόνο με τον σύντροφό σας, την οικογένεια και τους φίλους σας. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι υπερβολικό. Απλά πράγματα, ένα απλό τραπέζι στο σπίτι μαζί με αυτούς που αγαπάτε θα είναι τέλειο.

Δίδυμοι

Ο χρόνος ποιότητας που ξοδεύετε με τους αγαπημένους σας  θα κάνει τον δεσμό σας πιο ισχυρό και την αγάπη για αυτούς μεγαλύτερη. Εάν υπήρξε κάτι που σας ενοχλεί, αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι η καλύτερη στιγμή για να το αφήσετε να φύγει. Το να έχετε αρνητικές σκέψεις θα σας κρατήσει πίσω από το πλήρες δυναμικό σας.

Καρκίνος

Αν είστε σε μια σχέση, το πάθος και η ευτυχία θα περιβάλλουν εσάς και το σύντροφό σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Κρατήστε τα πράγματα παθιασμένα στην κρεβατοκάμαρα και ανάψτε ακόμα περισσότερο την αγάπη σας.

Λέων

Αν είστε μόνοι, μην αφήσετε την ευκαιρία να συναντήσετε ενδιαφέρουσες ανθρώπους. Αυτή η τάξη ή η εκδήλωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε μπορεί να είναι το κλειδί για την εύρεση της αγάπης που αναζητήσατε καιρό τώρα.

Παρθένος

Τα αστέρια σάς στέλνουν θετική ενέργεια και καλές δονήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Εάν είστε σε μια σχέση, φροντίστε να εντείνετε το παιχνίδι σας. Σχεδιάστε κάτι ξεχωριστό για τον σύντροφό σας. Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο ένα ρομαντικό σπιτικό μαγειρεμένο δείπνο ή νύχτα ταινιών στον καναπέ.

Ζυγός

Κάντε κάτι όμορφο με το ταίρι σας, βρείτε χρόνο να αφιερώσετε σε αυτούς που αγαπάτε. Όποια και αν είναι η δραστηριότητα, ο χρόνος που θα περάσετε μαζί θα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που θα κάνει την αγάπη σας για τον άλλον να γίνει όλο και πιο βαθιά.

Σκορπιός

Αν είστε μόνοι και ψάχνετε για αγάπη, να είστε ανοιχτοί στη δυνατότητα να συναντήσετε κάποιον που είναι το αντίθετο σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι στις διαφορές σας υπάρχει μια δυνατή ώθηση που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ.

Τοξότης

Ποτέ μην κλείνετε τις πόρτες σας σε μια πιθανή σχέση, γιατί ίσως απλά να το μετανιώσετε. Γνωρίστε ότι τα αστέρια σας υποστηρίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο και καλό είναι να μην μένετε προσκολλημένοι σε παλιά μοτίβα ανθρώπων και σχέσεων.

Αιγόκερως

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι φτιαγμένο για τον αυθορμητισμό και τη διασκέδαση! Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω, αφήστε όλα τα σχέδιά σας και απλά πηγαίνετε με τη ροή. Όπου η καρδιά σας και τα πόδια σας σας πηγαίνουν εκεί είναι που πρέπει να είστε εκείνη τη στιγμή.

Υδροχόος

Μερικές φορές χρειάζεται θάρρος για να ακούσετε την διαίσθησή σας, αλλά πρέπει να εμπιστεύεστε την καρδιά σας. Φέρτε τον σύντροφό σας κοντά σας και αφήστε τον να ταξιδέψει μαζί σας σε αυτό το ταξίδι. Αυτό θα μπορούσε να γίνει ένα ταξίδι στην αυτοανακάλυψη και για τους δυο σας.

Ιχθείς

Αφιερώστε χρόνο για να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε αυτόν τον χώρο και χρόνο για να επαναφορτώσουμε τις καρδιές και τα μυαλά μας. Αυτό θα προετοιμάσει την καρδιά και την ψυχή σας για την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-7-2018

Οι αποστάσεις οι επικοινωνιακές που κρατάτε για να περάσετε κάποια έμμεσα μηνύματα αγάπης,

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-5-2018

Έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι σας και να σκεφτείτε όλα τα επόμενα σας βήματα γύρω από σχέσεις, φιλίες και επαγγελματικά δεδομένα.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-4-2018

Ότι και να δείτε και να ακούσετε από αυτά που θα σας πουν κάποιοι νέοι έρωτες, καλύτερα κρατήστε τα ελάχιστα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-4-2018

Προτιμήστε να μείνετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μόνοι σας και μακριά από ακραίες ερωτικές καταστάσεις

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μείνετε τώρα σταθεροί απέναντι στους γενικότερους αισθηματικούς σας στόχους, εξαιτίας των γενικότερων...