προϊόντα -

Πλανητης Αρης

Πλανητης Αρης

Θα ασχοληθούμε με αυτόν τον πλανήτη, τον Άρη, γιατί έχει πολλή μεγάλη σχέση και με τα οικονομικά μεγέθη, όχι μόνον με τις συγκρούσεις, όπως νομίζουμε. Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά του από φυσικής απόψεως. Άλλωστε, με τα σύγχρονα κριτήρια, είναι ένας πολύ κοντινός μας γείτονας. Ας σκεφτούμε ότι ήδη στρατολογούνται άνθρωποι που ίσως να ζήσουν και να εργαστούν όλη τους τη ζωή σε αυτόν τον περίεργο γείτονα, που τόσο φαίνεται να επηρεάζει τις ζωές μας.

Ο Άρης είναι πλανήτης του Ηλιακού μας Συστήματος, βέβαια. Είναι ο τέταρτος σε απόσταση πλανήτης από τον Ήλιο, (ο δεύτερος πλησιέστερος στη Γη), και ο έβδομος σε μέγεθος και μάζα του Ηλιακού συστήματος.  Λέγεται και «ερυθρός πλανήτης», το ξέρουμε πια αυτό, εξαιτίας του χρώματος που παρουσιάζει και που οφείλεται στο τριοξείδιο του σιδήρου (Fe2O3) στην επιφάνειά του.
Περιβάλλεται από λεπτή ατμόσφαιρα με μέση πίεση λιγότερο από το ένα εκατοστό αυτής της Γης. Στην περιφορά του γύρω από τον Ήλιο συνοδεύεται από δύο μικρούς δορυφόρους: τον Φόβο και τον Δείμο. Αυτά τα δύο ήταν και παιδιά του Άρη όντως. Δείμος σημαίνει τρόμος, για να έχουμε ένα μέγεθος τι είδους παιδιά σπέρνει ο Άρης…
Η ονομασία του πλανήτη προέρχεται από τον Ολύμπιο θεό του πολέμου της Ελληνικής Μυθολογίας, τον Άρη.
Το αστρονομικό σύμβολο του πλανήτη Άρη είναι η "λογχοφόρος στρογγυλή ασπίδα".
Ο Άρης είναι γνωστός ήδη από την προϊστορία, καθώς και ο πρώτος πλανήτης που παρατηρούμενος με τηλεσκόπιο αποκάλυψε, λόγω εγγύτητας, τα γενικά χαρακτηριστικά της μορφολογίας του, τα οποία θεωρήθηκαν (σωστά ως ένα βαθμό) ότι είναι παρόμοια με αυτά της Γης. Η ομοιότητα αυτή έδωσε βάση αφενός σε μια εκτεταμένη συζήτηση για την ύπαρξη ζωής σε αυτόν, αφετέρου σε σκέψεις μελλοντικής αποίκισής του. Ακόμα, είναι εύκολα προσεγγίσιμος από τις εξερευνητικές μας διαστημοσυσκευές, καθώς ένα ταξίδι προς τον Κόκκινο Πλανήτη απαιτεί (με την σημερινή τεχνολογία) χρόνο έξι μηνών όταν οι θέσεις Γης και Άρη είναι ευνοϊκές, κάτι που συμβαίνει ανά δυο χρόνια. Για τους λόγους αυτούς ο Άρης είναι ο καλύτερα εξερευνημένος πλανήτης έως σήμερα.
Ο Άρης δημιουργήθηκε πριν από 4,2 δισ. έτη από τον πλανητικό δίσκο οποίο δημιουργήθηκαν και οι υπόλοιποι πλανήτες . Σήμερα είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Άρης, στα αρχικά στάδια εξέλιξής του, καλυπτόταν σε ορισμένα σημεία του από υγρό νερό βάθους τουλάχιστον μερικών μέτρων, ενώ υπάρχουν και ενδείξεις για την ύπαρξη ενός τουλάχιστον ωκεανού. Έτσι, υπάρχει το ενδεχόμενο ο Άρης να φιλοξενούσε ζωή σε μορφή μικροβίων (που όμως είναι σίγουρο ότι δεν εξελίχτηκε παραπάνω) και υποστηρίζεται η άποψη ότι σε μια τέτοια περίπτωση η ζωή στη Γη θα μπορούσε να έχει προέλθει από τον Άρη.
Το μικρό μέγεθος του Άρη, που συνεπάγεται μικρή βαρύτητα, δεν του επέτρεψε να διατηρήσει ολόκληρη την ατμόσφαιρά του. Καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ατμόσφαιρας διέφυγε στο διάστημα, έπεσε η ατμοσφαιρική πίεση και το υγρό νερό εν μέρει εξατμίστηκε και εν μέρει διέρρευσε στο υπέδαφος και στους πόλους του πλανήτη, υπό την μορφή παγετώνων. Έτσι ο Άρης έγινε ένας ερημικός και άνυδρος πλανήτης με μία αραιή ατμόσφαιρα, όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Ο Άρης βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση εδώ και τουλάχιστον 500 εκατομμύρια έτη. Σύμφωνα με ορισμένες ενδείξεις, η «υγρή» περίοδος του Άρη αφορά μονάχα το αρχικό τμήμα της ιστορίας του.

Αυτός είναι λοιπόν ο Άρης, που προσέχουμε τις όψεις του και τι θα μας επιφέρουν στις ζωές μας. Ο Άρης μοιάζει να είναι ένας σκληρός κόσμος, γεμάτος περίεργες δονήσεις, που επηρεάζουν τους γείτονές του. 

Συνήθως συνδέουμε τον Δία με τον πλούτο και το χρήμα και έχουμε δίκιο. Αυτός ορίζει αυτά τα πεδία. Ναι, αλλά αν έχουμε σχέσεις με εταιρίες μετάλλου, με στρατιωτικές εγκαταστάσεις, αν εργαζόμαστε σε εταιρίες παραγωγής ενέργειας, που όλα αυτά είναι στην επικράτεια του Άρη, δεν επηρεαζόμαστε από αυτόν; Ασφαλώς.

Η γενική αντίληψη είναι ότι ο Άρης επηρεάζει τις συγκρούσεις, τους πολέμους και τις διενέξεις. Σωστό. Άρα, οι σκακιστές πρέπει να ξέρουν οπωσδήποτε την αστρολογική τους σχέση με τον Άρη, γιατί το αντικείμενό τους δεν είναι παρά μια διένεξη. Το ίδιο και όσοι ασχολούνται με την κατασκευή βιντεοπαιχνιδιών δράσης.

Ο Άρης δεν φέρνει μόνον σύγκρουση. Έχει στο πεδίο ευθύνης του και ό,τι έχει να κάνει με σύγκρουση. Άρα και τον CERN, επί παραδείγματι, στον οποίο συμβαίνουν συγκρούσεις σωματιδίων.

Το πεδίο δράσης του Άρη είναι πολύ μεγάλο, οπότε εμπλέκεται – αυτό είναι απόλυτα γνωστό – και σε όλες τις έντονες αθλητικές δράσεις, αλλά και στις εταιρίες που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Ο Άρης, όπως και όλοι οι πλανήτες, έχει πολλαπλές αναγνώσεις. Δεν είναι αρκετό να πούμε ότι «φέρνει συγκρούσεις», γιατί τον αδικούμε

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

 Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του 

 Κάλεσε τώρα από :
σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75 €/λεπτό με ΦΠΑ

 Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Σχετικά προϊόντα
Τάλισμαν Νο4

Τάλισμαν Νο4

298.00 €

Τάλισμαν Νο2

Τάλισμαν Νο2

298.00 €

Τάλισμαν Νο1

Τάλισμαν Νο1

298.00 €

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Ο Πλανητης της Τυχης
Ποιος είναι ο Πλανήτης της Τύχης; Ποιες είναι οι ιδιότητές του; Ο Δίας επηρεάζει όλα τα καλά και ευγενή πράγματα της ζωής, για να οδηγήσει...
Αρης και χρημα
Ο Άρης αντιπροσωπεύει τον μάχιμο εαυτό μας και θεωρείται το παγκόσμιο σύμβολο του αρσενικού, αν και αυτό δεν είναι απόλυτο. Ο Πλανήτης...
Διας και χρημα
Δίας, ο Πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της γονιμότητας, της αφθονίας, των ευκαιριών και της ανάπτυξης. Είναι ο επεκτατικός Γίγαντας...
Ευκαιρίες από τη Δήμητρα
Ο πλανήτης Δήμητρα είναι μικρός. Ανήκει στη δική μας οικογένεια, στο δικό μας ηλιακό σύστημα. Και είναι μια μικρή κυρία, πολύ φιλάνθρωπη....
Μοναδικά Προϊόντα
Φυλαχτά-Τάλισμαν
Τα φυλακτά χρησιμοποιούνται για να εξυπηρετούν τον άνθρωπο και να τον προστατεύουν από κινδύνους και από αντιξοότητες στην υγεία του, στην δουλειά του και γενικά στα συμφέροντά του. Το φυλακτό είναι πομπός αγάπης ρευστής. Κατασκευάζονται σε περγαμηνή και σε μέταλλο. Τα συγκέκριμένα τάλισμαν κατασκευάζονται από ασήμι και χρυσό. Τα Τάλισμαν φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας. Κατασκευάζονται μια ορισμένη ώρα και ημέρα, σύμφωνα πάντα με την ημερομηνία γέννησης, το ονοματέπωνυμο του καθ' ενός και το όνομα της μητέρας του γιατί καθιερώνεται στο όνομα του. Και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά από το oroskopos.tv!
Αθλητική Αστρολογία
Ο Σάντος φεύγει, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ...
Ένας κύκλος ζωής κλείνει οριστικά για τον ίδιο και θα ...
Χάνει -σχεδόν- σίγουρα τη 12η ...
Οι νέοι κανόνες της ΟΥΕΦΑ να φέρνουν την Ελλάδα σε πολύ ...
Σιγουριά στον ΠΑΟ για ...
Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει φέτος πολλά και πλέον ...
Λίγες μέρες πριν σβήσει τα ...
Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, αλλά μέχρι εκεί.
Celebrities
Πάνος Κιάμος: «Ενώ ήμουν ...
Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του Πάνου Κιάμου; ...
Θεοφανία Παπαθωμά: «Το ...
Γενικότερα, πώς αντιδρά στα δύσκολα η Θεοφανία ...
Ορέστης Τρίκας: «Πιστεύω ...
Η φιλία για τον Ρώσο είναι για τον ήρωα του Ορέστη ...
O άντρας που επισκέπτεται ...
Έχει αναπτύξει φοβία και κάνει ακόμα και εμετό στη θέα ...
Ελεονώρα Μελέτη: ««Δεν τα ...
Η Ελεονώρα Μελέτη είναι πολλά χρόνια μπροστά από τις ...
Μαρία Πατέλη: «Εύχομαι να ...
Η «Μοντέρνα οικογένεια» είναι η πρώτη της δουλειά της ...
Κώστας Κόκλας: «Οι ...
Ο Κώστας Κόκλας συνεργάζεται για πολλοστή φορά με το ...
Αλεξία: Στο Παρίσι για ...
Η Αλεξία ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Παρίσι. ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου