Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-2-2018
<p> Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Δεν σας κρύβουμε την αλήθεια, η ημέρα είναι όντως δύσκολη και απαιτούνται απέναντι σε ορισμένες συμπεριφορές ορισμένοι πολύ ιδιαίτεροι χειρισμοί, που με κόπο θα καταφέρετε να επιτύχετε, εξαιτίας των περίπλοκων συνθηκών.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με το τετράγωνο που σχηματίζει τώρα η κυβερνήτης σας Αφροδίτη από τον Υδροχόο, με τον Δία από τον Σκορπιό, η εσωτερική σας ένταση σας οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Δεν θα είναι μία εύκολη ημέρα σήμερα. Πρέπει να αξιοποιήσετε το χαρακτηριστικό της διαίσθησής σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να φέρετε ισορροπία στις καταστάσεις που εμφανίζονται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Από τη δική σας πλευρά πρέπει να καταφέρετε να δώσετε τόπο στην οργή, καθώς υπάρχει αρκετή δυσκολία στην επικοινωνία μεταξύ των ζωδίων σήμερα, μέσα από μεγάλες υπερβολές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές επάνω σε σκηνές ζηλοτυπίας. Μη λειτουργείτε καταπιεστικά, προσπαθήστε να βρείτε μέσα σας την καλά κρυμμένη για σήμερα ισορροπία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ειδικά για τους Παρθένους του τελευταίου δεκαημέρου, υπάρχει αρκετή ένταση υπό την επιρροή του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία. Χαλαρώστε, δείτε τα πράγματα ήρεμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, σχηματίζει ένα αρκετά δύσκολο τετράγωνο, μαζί με τον Δία, από τον αστερισμό του Σκορπιού. Αποφύγετε την υπερβολή .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, ο οποίος βρίσκεται τώρα στο δικό σας ζώδιο και αυτή η κατάσταση σε εσάς θα φέρει δυσκολία στις ερωτικές σας κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Δεν είσαστε έτοιμοι για μεγάλες και σημαντικές συζητήσεις στον ερωτικό σας τομέα, καθώς με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο να σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Δία από τον Σκορπιό, είσαστε σε εσωτερική ένταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αναζητήσει καλύτερα το ποιο είναι ακριβώς εκείνο το οποίο ζητά. Στη δεδομένη στιγμή όμως δεν μπορείτε με λογικό τρόπο να απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Αρκετά υπερβολικά θα συμπεριφερθείτε σήμερα, με την επιρροή που δέχεστε, μέσα από το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και του Δία από τον αστερισμό του Σκορπιού. Μην κάνετε ακόμα το επόμενο βήμα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Από τη δική σας πλευρά θα έχετε κάποια ευκαιρία να δείτε πιο χαλαρά κάπως τα πράγματα, παρ’ όλης της αστρολογικής κατάστασης, η οποία έχει ένταση κα ασυμφωνίες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή εξάγωνο, αξιοποιήστε την ημέρα με...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το πεντάγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ξαφνιάζει με το πόσο δυναμισμό μπορείτε να δείξετε κατά την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το καλύτερο αυτή τη στιγμή που πραγματικά έχετε να κάνετε είναι το να αξιοποιήσετε τις βαθύτερες και πιο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...