Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-2-2018
<p>Κριός Η Εγκράτεια

Δείτε το μέχρι πού μπορείτε να κάνετε κατανοητές τις προθέσεις σας. Δεν είναι στιγμή για πολλά-πολλά. Ανακαλύψτε το εάν είναι δυνατόν να υπάρξει ήρεμη συζήτηση, αλλιώς ας απέχετε για λίγο από ουσιαστικές συνομιλίες.

Ταύρος Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Δεν είναι μία εύκολη ημέρα για εσάς. Θα δυσκολευτείτε αρκετά να δράσετε με την πρέπουσα αυτοσυγκράτηση και θα ξεφύγετε τόσο που σύντομα θα αισθανθείτε άσχημα. Αναζητήστε ισορροπίες.

Δίδυμοι Έξι των Σπαθιών Αντίστροφα

Λίγη υπομονή ακόμα θα χρειαστεί απέναντι σε ορισμένες συμπεριφορές. Δεν είναι η σωστή ημέρα για να βάλετε τέλος σε μία αισθηματική κατάσταση. Πάρτε πιο χαλαρά τα πράγματα.

Καρκίνος Η Μεγάλη Ιέρεια Αντίστροφα

Το λάθος σας για σήμερα είναι ότι δίνετε έκταση σε ορισμένες καταστάσεις, αντί αν κατανοήσετε πως κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει την άτυχη στιγμή του. Φερθείτε ανώτερα.

Λέων Πέντε των Ράβδων

Κάποια πράγματα γίνονται ορισμένες φορές από μόνα τους. Σε αυτή τη φάση ας μην κοιτάξετε το πώς ακριβώς εξελίσσονται, αλλά προσπαθήστε να ρίξετε νερό στο κρασί σας.

Παρθένος Το Άρμα Αντίστροφα

Θα χρειαστεί να δώσετε πολύ μεγάλη κατανόηση αυτή τη στιγμή και θα πρέπει επίσης να είσαστε σε μία επαγρύπνηση σε σχέση με το εάν εσείς ξεπερνάτε τα όρια που πρέπει να σεβαστείτε.

Ζυγός Η Κρίση

Δεν είναι και η πιο σωστή ημέρα για να θέσετε σημαντικά σ\ζητήματα υπό συζήτηση. Από την δική σας πλευρά ίσως να μην έχετε τέτοια πρόθεση, αλλά τελικά εκεί καθοδηγήστε.

Σκορπιός Πέντε των Κυπέλλων

Δεν πρέπει να είσαστε υπερβολικοί. Βγάζετε κάποια συναισθήματα τα οποία είχατε ξεχάσει για καιρό και αυτά σας ωθούν στο να κάνετε κινήσεις οι οποίες πραγματικά είναι αναντίστοιχες της κατάστασης στην οποία βρίσκεστε.

Τοξότης Η Δύναμη

Δεν είσαστε υποχείριο κανενός, αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταλάβετε καλά, για να βοηθήσετε και τους άλλους να καταλάβουν. Όμως, δείξετε και μία ισορροπία σήμερα.

Αιγόκερως Δύο των Κυπέλλων Αντίστροφα

Πρέπει να δείξετε κάποιον έλεγχο των καταστάσεων. Εάν μπροστά σας εμφανίζονται τώρα διλλήματα τα οποία τίθενται με τρόπο εκβιαστικό, μην υποκύψετε, απαντήστε δυναμικά.

Υδροχόος Η Σελήνη

Μην φοβηθείτε να κάνετε κινήσεις οι οποίες μπορεί να δείξουν και εσάς κάπως αδύναμους. Θυμηθείτε πως η ταπεινότητα κατάφερε κάποια εποχή να ρίξει κάτω «βασιλείς κραταιούς».

Ιχθείς Έξι των Σπαθιών

Πώς μπορείτε να αποτρέψετε μία κατάσταση η οποία έχει πάρει ήδη τον αρνητικό της δρόμο; Μπορείτε να αποτρέψετε το αρνητικό τελείωμά της, αλλά πρέπει να πάρετε τις ευθύνες σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Κριός Τρία των Σπαθιών Κάντε ουσιαστικές κινήσεις, χτυπήστε μέσα στην ουσία των πραγμάτων και όχι πουθενά αλλού. Να έχετε υπόψιν σας το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Από τώρα μπορείτε να καταφέρετε ορισμένες κινήσεις ο οποίες θα γράψουν σημαντικά και για το υπόλοιπο πολύ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Μπορείτε να περιμένετε να επιτύχετε ένα μακροπρόθεσμο ερωτικό στόχο εφόσον τα Δέκα των Κυπέλλων βγήκαν στην...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-10-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Μπορεί να έχετε μια δυσκολία όταν προσπαθείτε να εκφράσετε την αγάπη σας με λόγια σήμερα, ωστόσο τα...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-9-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-9-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-9-2017

Κριός Άσσος των Κυπέλλων Αντίστροφα Οι ενέργειες της ημέρας θα σας ενθαρρύνουν να σκεφτείτε βαθιά για το πόσο καλά συνδέεστε με τους...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Κριός – Άσσος των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Ο Άσσος Κυπέλλων αντίστροφα είναι ένας θετικός οιωνός, αλλά γενικά μπορεί να αισθάνεστε λίγο...