Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-2-2018
<p> Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Μην βασίσετε τις κινήσεις σας στο άγχος . Ειδικά σήμερα κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ αρνητικό. Συντονιστείτε με την κατάσταση που σας θέλει να αναζητάτε νέους δρόμους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Μέσα από το τρίγωνο της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη καταφέρνετε σιγά-σιγά σήμερα να φερθείτε με μεγαλύτερη ηρεμία απ’ ό,τι χθες στον αισθηματικό σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Προσπαθήστε να μην είσαστε ερειστικοί απέναντι στους άλλους. Κατανοήστε πως και οι άλλοι έχουν κάποια ιδέα για το τι συμβαίνει και πως δεν είναι απαραίτητο να έχουν άδικο στα συμπεράσματά τους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Οι όψεις που η κυβερνήτης σας Σελήνη σχηματίζει σας οδηγεί στο να ακροβατείτε μεταξύ της εσωτερικής ηρεμίας και της εξωστρεφούς έντασης. Η επιλογή θα είναι δική σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Σήμερα καταφέρνετε να έρθετε σε μία καλύτερη ψυχική κατάσταση. Το τρίγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σας Ηλίου και της Σελήνης σας στηρίζει για να εκφράσετε πιο αρμονικά τα συναισθήματά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Μην αποζητάτε τόσο ανυπόμονα να σας δοθούν επάνω σε όλα απαντήσεις και μην προσπαθήσετε να ερμηνεύσετε τα συναισθήματα του προσώπου που σας αφορά, τουλάχιστον για τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Αν και η χθεσινή ημέρα σας αποδιοργάνωσε, τουλάχιστον εσωτερικά, τώρα με το τρίγωνο της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη σας βάζει ξανά σε έναν δρόμο αύξησης της αρμονίας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με το τετράγωνο τώρα της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα προσέξτε αρκετά την σχέση σας με καταστάσεις του παρελθόντος, οι οποίες επιτίθενται σε εσάς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Δεν είσαστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε ορισμένες κινήσεις, ακόμα και εάν από την πλευρά σας νοιώθετε αρκετά έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Είναι σημαντικό να περιμένετε να ηρεμήσετε εσωτερικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Παρόλο που η ημέρα είναι πιο θετική σε σχέση με εχθές, δεν βρίσκεται στο ικανοποιητικό για εσάς σημείο, ώστε να δώσετε μεγαλύτερη ώθηση στα αισθηματικά σχέδιά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με την όψη της αντιθέσεως μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Ουρανού, προσέξτε αρκετά, καθώς δεν εμφανίζεστε αυτή τη στιγμή έτοιμοι για ορισμένες νέες κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Η ημέρα είναι πιθανόν να σας φέρει σε κάποια αμηχανία και να σας οδηγήσει τελικά σε εσωτερική αναταραχή. Από την πλευρά σας, μην πάρετε και τόσο σοβαρά τα πράγματα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή εξάγωνο, αξιοποιήστε την ημέρα με...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το πεντάγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ξαφνιάζει με το πόσο δυναμισμό μπορείτε να δείξετε κατά την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το καλύτερο αυτή τη στιγμή που πραγματικά έχετε να κάνετε είναι το να αξιοποιήσετε τις βαθύτερες και πιο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...