Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2018
<p> Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Προσπαθήστε να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες για σήμερα, αν και αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο, καθώς υπάρχει αρκετή ένταση ακόμα από την χθεσινή αστρολογική επιρροή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Το τρίγωνο της Σελήνης που σχηματίζει μαζί με την κυβερνήτη του ζωδίου σας, την Αφροδίτη, σας στηρίζει να κάνετε κάποια βήματα προς την εξισορρόπηση καταστάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Δεν εμφανίζεστε τόσο έτοιμοι όσο θα χρειαζόταν για να κάνετε ορισμένες κινήσεις. Παρόλα αυτά μπορείτε να επικοινωνήσετε αυτή τη στιγμή σε ένα πολύ πιο χαλαρό επίπεδο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την ποικιλία που παρουσιάζουν σήμερα οι επιρροές από τις όψεις της κυβερνήτου του αστερισμού σας, της Σελήνης, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερο βάρος στο να φέρετε αρμονία στις σχέσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Καθώς αυτή τη στιγμή ο κυβερνήτης σας Ήλιος πέρασε στην όψη του τριγώνου με την Σελήνη, έχετε το περιθώριο να διορθώσετε κάποιες καταστάσεις, στην προσπάθειά σας για μία επανασύνδεση .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Δώστε τόπο στην οργή, εάν αυτή παραμένει αυτή τη στιγμή. Έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές, διορθώνοντας καταστάσεις, ακόμα και εσωτερικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μπορείτε να περάσετε σε μία πιο θετική φάση, αλλά δυσκολεύεστε να φέρετε την απαιτούμενη ηρεμία στις καταστάσεις. Παρόλα αυτά, η στήριξη που δέχεστε από το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης είναι σημαντικό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Η σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν σας προκαλεί ένταση αυτή τη στιγμή και εκεί θα προσπαθήσετε να ωθήσετε την έντασή σας. προσέξτε λοιπόν, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Περνάτε σε ένα πολύ πιο θετικό επίπεδο από την χθεσινή ημέρα, αλλά αυτό θα είναι κάπως δύσκολο να εκφραστεί ακόμα. Να έχετε όμως την απαραίτητη υπομονή που σας φέρνει σε νέες καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Τώρα, η ακροβασία μεταξύ των αστρολογικών όψεων δυσκολεύει αρκετά τις καταστάσεις και από την πλευρά σας θα έχετε την πρόθεση, αλλά όχι τόσο έντονα τη δύναμη για να βελτιώσετε καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με την επιρροή που δέχεστε μέσα από την αντίθεση της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ουρανό πρέπει να προσέξετε αρκετά ώστε να μην φέρετε εντάσεις στην επικοινωνία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας επάνω σε αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Είναι σημαντικό το να καταλήξετε σε συμπεράσματα, ύστερα από μία σφαιρικότερη κατανόηση της κατάστασης.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη τώρα! Εισερχόμαστε σε μία δύσκολη και συναισθηματικά περίπλοκη περίοδο, με αρκετά σκαμπανεβάσματα,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη βρίσκεστε σε θέση να αυξήσετε τώρα την δυναμική των κινήσεων σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε απόφαση να κάνετε μεγαλύτερες ενέργειες σήμερα. Το ερωτικό σας παρελθόν κλείνει έναν κύκλο με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Εάν σήμερα αποφασίσετε να κάνετε κάποια κίνησή σας, να γνωρίζετε πως από αστρολογικής πλευράς πρόκειται για μία...