Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-2-2018
<p>Κριός Η Κρίση

Κάντε μία εσωτερική αποτίμηση που να αναφέρετε στο τελευταίο διάστημα των ερωτικών καταστάσεων. Δείτε το πώς φερθήκατε μπροστά στις συνθήκες τις οποίες συναντήσατε.

Ταύρος Ο Ιεροφάντης

Δεν είναι στιγμή να κρίνετε, ούτε τους άλλους, ούτε τον εαυτό σας. Δεν μπορείτε άλλωστε να δείτε τα πράγματα όσο λογικά απαιτείται για μία τέτοια κατάσταση, ακόμα.

Δίδυμοι Τρία των Σπαθιών Αντίστροφα

Μπορείτε να δείτε ορισμένες καταστάσεις πολύ καθαρότερα αυτή τη στιγμή, όμως για να γίνει αυτό με μεγαλύτερη επιτυχία, αποστασιοποιηθείτε πρώτα από τις εντάσεις που έως εχθές έλαβαν χώρα.

Καρκίνος Έξι των Σπαθιών Αντίστροφα

Υπάρχουν ερωτηματικά τα οποία τίθενται και αυτό είναι πάρα πολύ λογικό. Από την δική σας πλευρά μην υπερβάλετε στην προσπάθειά σας να τα απαντήσετε κι μην νομίζετε πως τελικά θα απαντηθούν απόλυτα.

Λέων Η Μεγάλη Ιέρεια Αντίστροφα

Θα χρειαστεί να μάθετε πράγματα από την τελευταία σας εμπειρία, ώστε να αντιληφθείτε πως πραγματικά πρέπει να αποφεύγετε ορισμένες συμπεριφορές στις οποίες έχετε συνηθίσει.

Παρθένος Οκτώ των Σπαθιών

Μην εκβιάζετε τις καταστάσεις, προσπαθήστε να προχωρήσετε σε ορισμένες συμπεριφορές που σας έχουν βγάλει σε καλό δρόμο στο παρελθόν: πηγαίνετε με το κλίμα, αξιοποιήστε την προσαρμοστικότητά σας.

Ζυγός Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα

Έχετε καταλάβει πως θα πρέπει να κάνετε ορισμένες υποχωρήσεις. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να καθυστερήσει μεν, αλλά είναι σίγουρο πως πρέπει να βρείτε πρώτα κάπως την αρμονία σας.

Σκορπιός Η Σελήνη

Πρέπει να τα βρείτε σε αυτή τη φάση με τον εαυτό σας. έχετε ορισμένες εσωτερικές εντάσεις που σχετίζονται με το παρελθόν σας και κάνουν πιο δύσκολες τις ερωτικές σας καταστάσεις.

Τοξότης Επτά των Κυπέλλων

Μπορείτε να κάνετε κινήσεις έξυπνες. Δεν είναι ανάγκη να είναι φαντασμαγορικές. Κυρίως τώρα μιλάμε για ορισμένες μικρές κινήσεις που επιδιορθώνουν χαριτωμένα καταστάσεις.

Αιγόκερως Δύο των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Πρέπει να βρείτε μία σημαντική ισορροπία: πρέπει να μάθετε να παραδέχεστε το πού έχετε σφάλει, χωρίς να εθιστείτε στο να παίρνετε επάνω σας την ευθύνη. Είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι ακούγεται.

Υδροχόος Δέκα των Σπαθιών Αντίστροφα

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε μία παύση σε ορισμένα σας σχέδια, τουλάχιστον για σήμερα και έως ότου αναδιοργανωθείτε, πρώτα απ’ όλα εσωτερικά. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει.

Ιχθείς Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων Αντίστροφα

Δεν είναι κακό να γίνονται ορισμένοι λάθος χειρισμοί. Δεν είναι κακό, διότι είναι λογικό να συμβούν σε κάποια φάση. Το ζήτημα είναι το τι έκταση δίνουμε σε αυτούς τους χειρισμούς, όταν καταλάβουμε ότι είναι λάθος.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Σήμερα, που εισέρχεται αστρολογικά ο Ήλιος στο ζώδιό σας, έχετε και ως σημάδι στην Ταρώ την μεγαλειώδη...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-3-2018

Κριός – Η Δύναμη Είναι μία εξαιρετική στιγμή αυτή η ώρα, για να κάνετε ορισμένες απαιτητικές κινήσεις, μην σταθείτε πουθενά, πάρτε τις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Κριός Έξι των Ράβδων Με ορισμένες κινήσεις οι οποίες δεν θα έχουν μόνο τον ενθουσιασμό, αλλά και την κριτική σας σκέψη, μαζί με μία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Κριός Τρία των Σπαθιών Κάντε ουσιαστικές κινήσεις, χτυπήστε μέσα στην ουσία των πραγμάτων και όχι πουθενά αλλού. Να έχετε υπόψιν σας το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Από τώρα μπορείτε να καταφέρετε ορισμένες κινήσεις ο οποίες θα γράψουν σημαντικά και για το υπόλοιπο πολύ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Να είσαστε έτοιμοι για ορισμένες αλλαγές. Μην φοβάστε να δείξετε ένα πιο ερωτικό πρόσωπο σήμερα. Έχουμε όλοι...