Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Από τη δική σας πλευρά, σε ό,τι αφορά στον αισθηματικό σας τομέα, φαίνεται πως πρέπει να λάβετε υπ[όψιν σας ορισμένα ζητήματα πιο σοβαρά. Ακούστε τι έχει να σας πει το πρόσωπο που σας αφορά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη να σχηματίζει αυτή τη στιγμή μαζί με τον Ουρανό ένα πολύ σημαντικό εξάγωνο, είναι πιθανότατο να έχετε ορισμένες συναντήσεις που επιθυμούσατε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Η ημέρα δεν πρέπει να σας φέρει προ εκπλήξεων, με την έννοια του ότι ακόμα και εάν συμβεί κάτι εκτός προγραμματισμού, πρέπει από την πλευρά σας να αντεπεξέλθετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη εισερχόμενη αυτή τη στιγμή στον ζωδιακό αστερισμό του Σκορπιού, καταφέρνετε να έχετε μαχητική διάθεση, αλλά και να προβάλετε την μυστηριακή σας πλευρά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Μπορείτε να συγχρονιστείτε πολύ καλύτερα αυτή τη στιγμή με το κλίμα το οποίο γενικότερα αυτή τη στιγμή φαίνεται να λαμβάνει χώρα. Να είσαστε όμως έτοιμοι και για περισσότερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Η ημέρα δίνει μία γκάμα μεγάλων πιθανοτήτων που ανταποκρίνονται σε ένα από τα δυνατά σημεία του ζωδίου σας: την επικοινωνία. Νέες γνωριμίες, αλλά και σημαντικές συναντήσεις είναι στο παιχνίδι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη τώρα έχοντας σχηματίσει ένα πολύ σημαντικό εξάγωνο μαζί με τον Ουρανό είναι πιθανότατο να φέρει μπροστά σας ορισμένες ευχάριστες εκπλήξεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με την Σελήνη εισερχόμενη πλέον στο δικό σας ζώδιο είσαστε έτοιμοι να επενδύσετε στην γοητευτική σας πλευρά, αλλά και να επιλύσετε εσωτερικές κόντρες που χαλούσαν καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Έχετε ορισμένα προνόμια τα οποία το τελευταίο διάστημα αναπτύσσετε. Μιλάμε για ταλέντα ιδιαίτερα τα οποία έχουν σημαντικό ρόλο στην προσέγγισή σας και μπορούν να κρίνουν καταστάσεις, ως έναν βαθμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Είναι μία ημέρα κατά την οποία υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να δείτε μπροστά σας ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες, τις οποίες όμως πρέπει εδώ και τώρα να αξιοποιήσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Η Αφροδίτη μέσα από το εξάγωνό της με τον κυβερνήτη σας Ουρανό έρχεται για να φέρει στην ημέρα σας ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Έχετε όμως κρατήσει τα μάτια σας ανοιχτά;

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Χρειάζεται να είσαστε προσεκτικοί όταν βρίσκεστε έξω από τα νερά σας. σήμερα επιμένουμε σε αυτό όχι διότι δεν πρέπει να παίρνετε ρίσκα, αλλά διότι πρέπει να διατηρείτε την συγκέντρωσή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...