Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να δράσει ακόμα και υπό συνθήκες πιο περίεργες. Να είσαστε έτοιμοι για απρόοπτα, με τρόπο τέτοιον ώστε να μειώσετε τους κινδύνους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Μέσα από το εξάγωνο της κυβερνήτου σας Αφροδίτης με τον πλανήτη Ουρανό έχετε νέες ευκαιρίες, ώστε να συναντηθείτε με το πρόσωπο που αποσπά το αισθηματικό σας ενδιαφέρον.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μην αισθανθείτε άβολα εάν μπροστά σας έρθουν ορισμένες καταστάσεις διαφορετικές από ό,τι έχετε συνηθίσει, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στα ιδιαίτερα δεδομένα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η Σελήνη που κυβερνά το ζώδιό σας πλέον έχει εισέλθει στον Σκορπιό και έτσι είναι σε θέση να εγείρει την μυστηριώδη σας πλευρά, η οποία αποτελεί ένα βασικό και γοητευτικό χαρακτηριστικό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Μην μένετε στα απλά και δεδομένα. Τολμήστε να κάνετε αυτό το κάτι περισσότερο που απαιτείτε για να ξεκολλήσετε από τα ίδια. Εάν κάνετε τις ίδιες κινήσεις, το πιθανότερο είναι να έχετε και τα ίδια αποτελέσματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Μην κάνετε κινήσεις σπασμωδικές, που δηλώνουν αμηχανία και φόβο. Βρείτε τα με τον εαυτό σας, προτού προχωρήσετε σε ορισμένες κινήσεις, αναζητήστε το τι θέλετε ουσιαστικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Έχετε εύνοια σήμερα ως προς το να προχωρήστε σε σημαντικές συναντήσεις με το άτομο το οποίο σας αφορά, χάρις την όψη του εξαγώνου μεταξύ της κυβερνήτου σας Αφροδίτης και του Ουρανού.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Η Σελήνη εισερχόμενη στο ζώδιό σας τώρα θα σας στηρίξει έτσι ώστε να δημιουργήσετε μία πιο ισορροπημένη σχέση με καταστάσεις που αναφέρονται στο παρελθόν σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μην φοβηθείτε να δράσετε με μία παραπάνω τόλμη αυτή τη στιγμή. Πείτε εκείνο το οποίο έχετε να παραθέσετε και μην κάνετε πίσω. Απλά, να έχετε και έναν γενικό σχεδιασμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Είναι σημαντικό το να μην καταβάλλεστε από άγχος. Σήμερα, σε μία ημέρα θετική για νέες συναντήσεις έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε από την αρχή τις προσπάθειές σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Η Αφροδίτη βρίσκεται τώρα σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό και αυτή η όψη πρόκειται για ένα αστρο0λογικό φαινόμενο που στηρίζει εσάς μέσα από χρήσιμες συγκυρίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Εάν αισθανθείτε πιο άνετα θα μπορέσετε να έχετε καθαρή σκέψη, η οποία σήμερα ενωμένη μαζί με την προσεγμένη σας αντιμετώπιση στα πράγματα θα σας χαρίσει επιτυχίες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...