Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Επιτρέψτε στον εαυτό σας την απελευθέρωση από ορισμένες αβεβαιότητες. Μην έχετε άγχος, προσπαθήστε μόνο να προχωρήστε μπροστά στις ερωτικές επιδιώξεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Το ημι-εξάγωνο που η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σχηματίζει τώρα με τον Χείρωνα σας στηρίζει έτσι ώστε να προχωρήσετε σε ανανεωμένες κινήσεις, νικώντας καταστάσεις του παρελθόντος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Ο χώρος του ερωτικού παρελθόντος είναι ένα απαιτητικό πεδίο δράσεις και το ξέρετε αυτό πολύ καλά. Χρειάζεται λοιπόν να δείτε εάν είσαστε έτοιμοι σήμερα για την κίνησή σας πραγματικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Δυσκολεύεστε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία σήμερα, αλλά θα απελευθερωθείτε εξαιτίας της αυξημένης σας φαντασίας. Δείτε πού φτάνουν τα όριά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε ορισμένες από τις κινήσεις σας, ειδικά όταν αυτές αφορούν σε κινήσεις για επανασύνδεση, λόγω της εσωτερικής αναταραχής, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ήλιο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με το ημι-τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Χείρωνα προσέξτε, καθώς αισθάνεστε μία αμηχανία, εξαιτίας καταστάσεων του παρελθόντος, κάτι που σας φέρνει σε σύγχυση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Με το ημι-τετράγωνο της κυβερνήτου σας Αφροδίτης με τον Χείρωνα είσαστε πιο έτοιμοι για νέες κινήσεις, πρωτότυπες. Έχετε καλές σχέσεις με φαινόμενα του παρελθόντος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Ετοιμαστείτε, καθώς σήμερα είναι η ημέρα σας, με την Σελήνη από το ζώδιό σας να σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα,. Πάρτε αποφάσεις, δράστε ελεύθερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Ο Χείρων, ο οποίος σχετίζεται πολύ με το ζώδιό σας, μέσα από το ημι-τετράγωνό του με τον Ερμή σας καλεί να προσέξετε τις ανασφάλειές σας, ενώ σε ημι-εξάγωνο με την Αφροδίτη σας δίνει μία παραπάνω θετική ώθηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Πρέπει να πάρετε απόφαση πως χρειάζεται να αφήσετε αρκετά πράγματα πίσω σας. μιλάμε για βάρη του παρελθόντος τα οποία έχετε την συνήθεια να κρατάτε στα ταξίδια σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Προσπαθήστε να αντιληφθείτε την σημασία του να μην αναβάλετε την δράση σας και να πάρετε την απόφαση να κάνετε εδώ και τώρα την κίνησή σας για επανασύνδεση. Τώρα θα κριθούν οι καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μέσα από το τρίγωνό του με την Σελήνη, ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας σας ετοιμάζει για μεγαλύτερες κινήσεις, μέσα σε μία γενικότερη αστρολογική περίοδο αποφάσεων.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...