Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Κατά τον στόχο της επανασύνδεσής σας, τώρα έχετε την υποστήριξη της όψης του πενταγώνου μεταξύ του Ηλίου και του κυβερνήτη σας Άρη, μέσα από την συνειδητοποίηση της δύναμής σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Μία συνάντηση με πρόσωπο από το ερωτικό μας παρελθόν ξυπνάει συναισθήματα, θετικά, αλλά και αρνητικά. Σήμερα, τα αρνητικά υπερισχύουν, με το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης, για εσάς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με το ημι-εξάγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σας Ερμή και του Ποσειδώνα καταφέρνετε να αυξήσετε την ευελιξία των κινήσεών σας, αλλά πρέπει να αναλάβετε σύντομα δράση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη εισερχόμενη αυτή τη στιγμή στο ζώδιο του τοξότη σας δίνει μία προωθητική δύναμη για να κάνετε πολλά περισσότερα. Τα βρίσκετε με το παρελθόν σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Δεν είναι ανάγκη να βιάζεστε. Όμως, να γνωρίζετε πως σήμερα, εξαιτίας του πενταγώνου μεταξύ του κυβερνήτη σας Ηλίου και του Άρη, μπορείτε να αξιοποιήσετε ιδιαίτερα στοιχεία του εαυτού σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Χάρις το ημι-εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή, μαζί με τον Ποσειδώνα, μπορείτε αυτή τη στιγμή να νοιώσετε πιο ελεύθεροι να κάνετε ρομαντικές κινήσει για τις οποίες διστάζατε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Οι αντιφάσεις που εσωτερικά σας βρίσκονται αυτή τη στιγμή γίνονται αρκετά πιο έντονες, με το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και της κυβερνήτου σας Αφροδίτης. Προσέξτε ιδιαίτερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με το ημι-εξάγωνο μεταξύ του Ηλίου και του κυβερνήτη σας Πλούτωνα είσαστε σε καλύτερη θέση για να αφήσετε ένα πολύ πιο διεκδικητικό πρόσωπο σε σχέση με τον σκοπό επανασύνδεσης σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Η Σελήνη εισερχόμενη στο ζώδιό σας ελευθερώνει τον εαυτό σας από σκοτεινές καταστάσεις του ερωτικού σας παρελθόντος. Έτσι, καταφέρνετε να είσαστε πραγματικά ο εαυτός σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Προσπαθήστε να μην κλείνετε τον εαυτό σας σε κουτάκια. Απελευθερώστε την ψυχή σας και αφήστε την να πετάξει έτσι όπως αυτή ζητά, δίχως συντεταγμένες. Σας φαίνεται αδύνατο; Προσπαθήστε να το πετύχετε, θα σας αρέσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Το πεντάγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Ουρανό είναι εκείνη η όψη που σας κάνει να κατανοείτε καλύτερα την φύση σας, με αποτέλεσμα τώρα να την επικοινωνείτε πολύ καλύτερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Ο Ερμής σε ημι-εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα καταφέρνει να σας φέρει σε θέση τέτοια έτσι ώστε να νοιώσετε πολύ πιο άνετα να αφεθείτε ελεύθεροι στις καταστάσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη, σας καλεί αυτή τη στιγμή να προχωρήσετε σε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη βρίσκεστε σε θέση να αυξήσετε τώρα την δυναμική των κινήσεων σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να αναλάβετε πρωτοβουλίες σήμερα, καθώς έχεε εξαιρετική εύνοια μέσα από το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε απόφαση να κάνετε μεγαλύτερες ενέργειες σήμερα. Το ερωτικό σας παρελθόν κλείνει έναν κύκλο με τον...