Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-2-2018
<p>Κριός

Δεν χρειάζεται να νοιώθετε μαγκωμένοι. Άλλωστε είναι μία πάρα πολύ καλή στιγμή για εσάς για να αποδείξετε την αξία σας. μην φοβηθείτε να κάνετε κάποια πιο άμεση κίνηση.

Ταύρος

Αυτή τη στιγμή θα ξεχειλίσετε από δυναμισμό και αυθορμητισμό. Είναι σωστή η ώρα για μία κίνηση που μέχρι τώρα φοβόσασταν να κάνετε. Μην φανείτε ντροπαλοί ή μουδιασμένοι.

Δίδυμοι

Γίνεστε πιο επικοινωνιακοί, γοητευτικοί και ευχάριστη. Είναι πολύ καλή η στιγμή για να επιλέξετε να κάνετε μία συζήτηση που αφορά το παρελθόν. Μπορείτε να κάνετε το κλίμα πιο όμορφο.

Καρκίνος

Καθώς είναι μία στιγμή κατά την οποία συνδυάζετε ερωτισμό, δύναμη και ευαισθησία, θα ήταν μεγάλο λάθος το να μην εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία, ακόμα για την πιο δύσκολη προσέγγιση.

Λέων

Μην λείπετε από το ερωτικό παιχνίδι σήμερα, διότι θα είστε σε θέση να διδάξετε. Είσαστε έτοιμοι αν πετύχετε τον στόχο σας, ξέρετε ποιος είναι ο κατάλληλος χειρισμός.

Παρθένος

Απόψε θα είναι πολύ καλύτερο το να πάρετε πρωτοβουλίες, ακόμα και αν φαίνονται κάπως παρατραβηγμένες, παρά το να ακούσετε αυτό που έχει να σας πει η παρέα σας. προχωρήστε με σιγουριά.

Ζυγός

Μην νομίζετε πως έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας. αυτή είναι μία ιδανική στιγμή για να κάνετε κάποια κίνηση που αφορά πρόσωπο από το παρελθόν. Μην καθυστερείτε.

Σκορπιός

Βγάζετε προς τα έξω ένα δυναμικό πρόσωπο, που κατά τη διάρκεια του φλερτ, θα είναι δύσκολο να καταφέρει κάποιος να αντισταθεί. Προσέξτε όμως, διότι ίσως φέρετε εντάσεις.

Τοξότης

Αν και η ημέρα θα έχει αρκετό αισθησιασμό, εσείς θα είστε κάπως ντροπαλοί. Αυτό όμως τελικά μπορεί να λειτουργήσει και υπέρ σας. Κάντε με μεγάλη προσοχή κάποια κίνηση.

Αιγόκερως

Μην περιμένετε για πολύ ακόμα. Έχετε ορισμένες ανασφάλειες, έναν φόβο στο να δράσετε αυτή τη στιγμή. Μην κάνετε όμως πίσω, μπορεί αργότερα να είστε ακόμα πιο κλειστοί.

Υδροχόος

Σας είναι κάπως εύκολο να αναγνωρίσετε το τι ακριβώς πρέπει να πείτε και πότε. Αυτό θα σας χαρίσει την ευκολία που χρειάζεστε στο φλερτ. Είστε έτοιμοι για τη κίνησή σας.

Ιχθείς

Έχετε κάποια επιστασία της κατάστασης, γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε. Μην φοβηθείτε να δράσετε. Έχετε τον φόβο ότι κάνετε λάθος, αλλά στην πραγματικότητα βλέπετε τα πράγματα όπως είναι.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε μία ανάσα και αντιμετωπίστε τους φόβους και τις ανασφάλειες που είναι απολύτως λογικό να έχετε, σε σχέση...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε σε πρώτο επίπεδο το ερωτικό σας παρελθόν, όμως να είστε πολύ προσεκτικοί στο0υς...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι κινήσεις σας θα διέπονται τώρα από μεγαλύτερη απόφαση και όχι μόνο από δυναμισμό. Είναι ώρα για το επόμενο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Συντονιστείτε με το κλίμα το οποίο σας προσφέρει μεγαλύτερη δύναμη απέναντι στην προσέγγισή σας. το ερωτικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-8-2017

Κριός Δεν είναι στιγμή να λείπετε από το ερωτικό παιχνίδι. Μπορείτε να επενδύσετε την γοητεία σας σχεδόν παντού, αυτή τη στιγμή. Μην...