Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό τις επόμενες κινήσεις σας, αξιοποιώντας την ημέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η αλήθεια είναι πως αύριο από τη δική σας πλευρά θα έχετε την μεγάλη ευκαιρία για δράση, όμως τώρα είναι πράγματι μία καλή στιγμή για να βρείτε μία ισορροπία στον εαυτό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Σε επόμενο στάδιο έχετε την δυνατότητα να πάτε τώρα ορισμένες στρατηγικές κινήσεις σας. Είσαστε πιο ευνοημένοι να πάρετε σημαντικές και δραστικές αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Οι όψεις της κυβερνήτου σας Σελήνης στηρίζει το δικό σας ζώδιο έτσι ώστε να επιλέξετε προσεγμένες κινήσεις, με ένα ισορροπημένο ύφος και με μεγάλη βεβαιότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με την δύσκολη όψη του τετραγώνου μεταξύ του κυβερνήτη σας Ηλίου και του πλανήτη Δία δεν βρίσκεστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε στην επόμενη κίνησή σας σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Δείτε τα πράγματα ως όντως έχουν. Χρειάζεται να αξιοποιήσετε όλο αυτόν το διάστημα επενδύοντας στην διεκδικητική πλευρά σας, η οποία πραγματικά τώρα αναδύει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μην κάνετε πίσω από τις διεκδικήσεις σας με σκοπό μία επανασύνδεση με το ερωτικό σας παρελθόν, όμως να ξέρετε πως αύριο είναι η ιδανική σας ημέρα για δράση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μην πάρετε πίσω αυτά που είπατε. Εάν όμως έχετε ξεφύγει από κάποια όρια, προσπαθήστε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο θα άνετε υποχωρήσεις, με τρόπο έξυπνο και βελτιώνοντας την κατάσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Χρειάζεται να είσαστε αρκετά προσεκτικοί, με την όψη του τετραγώνου του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Δία. Μην προχωρήσετε ακόμα σε κομβικές κινήσεις, αποφύγετε τις εντάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Προσπαθήστε να εξισορροπήσετε ορισμένες καταστάσεις. Μπορεί να μην είσαστε πλήρως έτοιμοι για την επόμενη κίνησή σας, όμως καταφέρετε αποτελεσματικά να κάνετε έναν σχεδιασμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Μην προχωράτε σε κινήσεις χωρίς να βρίσκεστε αυτή τη στιγμή στην κατάλληλη θέση έτσι ώστε να κάνετε ξεκάθαρα ορισμένα βασικά πράγματα. Όταν θεωρήσετε έτοιμο τον εαυτό σας, δράστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Δώστε στον εαυτό σας τον κατάλληλο χρόνο να αντιληφθεί ορισμένα συναισθήματα τα οποία αλλάζουν γρήγορα. Χρειάζεται να βγείτε σε ορισμένα συμπεράσματα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη τώρα! Εισερχόμαστε σε μία δύσκολη και συναισθηματικά περίπλοκη περίοδο, με αρκετά σκαμπανεβάσματα,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...