Φεγγάρια Αγάπης 12/2 – 18/2/2018

Φεγγάρια Αγάπης 12/2 – 18/2/2018
<p>Και του Αγίου Βαλεντίνου μπροστά μας, και μια μερική, απολύτως δυναμική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, ακριβώς μία ημέρα μετά, στις 15 του μήνα, αποτέλεσμα της δράσης της Νέας Σελήνης. Όταν έχουμε Έκλειψη Ηλίου, η Νέα Σελήνη που την προκαλεί είναι κάτι παραπάνω από σούπερ. η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί νέες αρχές, ο Υδροχόος αγαπάει τον κεραυνοβόλο έρωτα, καταλαβαίνετε πόσες ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σας. Ας δούμε το κάθε ζώδιο πώς θα βιώσει την δύναμη της Έκλειψης αυτήν την εβδομάδα αλλά και σε βάθος ενός εξαμήνου.

Κριός

Ανοίγει μπροστά σας μια περίοδος που ο έρωτας περνάει από το ταξίδι και την σύνδεσή σας με μεγάλες ομάδες. Είναι καιρός να βγείτε έξω από την ζώνη άνεσής σας και να δώσετε προτεραιότητα σε πράγματα που σας συναρπάζουν. Αυτό είναι το κλειδί για να βρείτε και το ταίρι των ονείρων σας.

Ταύρος

Είναι εξαιρετικά πιθανό ενδεχόμενο αυτή τη στιγμή μια σχέση από τον εργασιακό σας χώρο. Το ξέρετε ότι κάτι τέτοιο ενέχει κινδύνους, αλλά τέλος πάντων η Έκλειψη αυτή δεν μπορεί να δεχθεί φραγμούς και πολιτικά ορθές συμπεριφορές. Ό,τι και να γίνει, θα ανατείλει ένα φλερτ με κάποιον συνάδελφο. Δείτε πώς θα το διαχειριστείτε σωστά.

Δίδυμοι

Καλά νέα για τα ερωτικά των Διδύμων. Η Έκλειψη Ηλίου σας βοηθάει να εκφράσετε με σαφήνεια τα όσα έχετε κρυμμένα μέσα σας, και σας επιτρέπει να γίνεται πολύ ερωτικοί. Οι αδέσμευτοι απασχολείτε πολύ το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και έρχεται σύντομα δέσμευση. Όσοι είστε σε σχέση δημιουργείτε μια ατμόσφαιρα απόλυτου ερωτισμού.

Καρκίνος

Η Έκλειψη Ηλίου, σας χαρίζει νέα ερωτική διάθεση. Η ημέρα ίσως να έχει λίγες εντάσεις στη σχέση, αλλά θα λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όσοι είστε αδέσμευτοι, περιμένετε μέχρι το απόγευμα και μετά κάντε την εξομολόγηση που τόσο καιρό επιθυμείτε. Θα έχετε μεγάλη επιτυχία με το άλλο φύλο, καθώς θα είστε πολύ ειλικρινείς.

Λέων

Η Έκλειψη Ηλίου σας κάνει να σταθμίσετε τα πράγματα αλλιώς. Κοιτάζετε και τις δύο όψεις των συναισθημάτων σας.  Συγχρόνως ίσως η επικοινωνία με άτομα που μένουν μακριά γίνεται πλέον με νέα ένταση.  Ενθουσιώδεις και εκστατικές θα είναι οι εκδηλώσεις αγάπης προς τα αγαπημένα πρόσωπα και πολλοί θα ευχαριστηθείτε το χρόνο μαζί τους, παρακολουθώντας από κοινού κάποιο αθλητικό αγώνα ή συμμετέχοντας σε μια δραστηριότητα που σας ευχαριστεί.

Παρθένος

Οι Παρθένοι νιώθετε την ανάγκη να πείτε πολλά στο ταίρι σας. Θέλετε να κάνετε πολλές εξομολογήσεις από τα βάθη της καρδιάς σας. Το ίδιο κάνετε και οι αδέσμευτοι και αυτό σας φέρνει πάρα πολύ κοντά στους ανθρώπους που ποθείτε. Έχετε με την Έκλειψη Ηλίου τη δυνατότητα να πείτε όσα θέλετε και να απολαύσετε την αγάπη των άλλων, με βαθείς τρόπους και με έντονα συναισθήματα.

Ζυγός

Η σχέση σας με το άλλο σας μισό είναι το θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας ενώ οι αδέσμευτοι θα δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα σε αισθηματικά ζητήματα. Παράλληλα, κάποιες μετακινήσεις ίσως σας φορτίσουν συναισθηματικά ή ζημιώσουν την τσέπη σας. Θέλετε να προσφέρετε σε όσους αγαπάτε τα πάντα. Σύντομα η καλή επίδραση της Έκλειψης Ηλίους, θα τα γλυκάνει όλα! Το βράδυ σας θα είναι πολύ θερμό.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί νιώθετε τον αισθησιασμό σας να αυξάνεται επικίνδυνα! Πολλές και έντονες οι συναισθηματικές σας ανάγκες. Με την Έκλειψη Ηλίου νιώθετε λίγα νεύρα που σας ωθούν να μιλάτε ίσως απότομα, αλλά από το απόγευμα και μετά αποφασίζετε να μιλήσετε πιο ερωτικά για να απολαύσετε αυτά που θέλετε.

Τοξότης

Όλα στο κόκκινο για τους Τοξότες! Πάθος, ένταση, καλή διάθεση και μια έντονη και ερωτική λάμψη χρωματίζει την ημέρα σας. Θέλετε να περάσετε καλά και φαίνεται. Πολύ από εσάς, πάλι, θα κάνετε ερωτική μια φιλική σας σχέση, αφήνοντας πίσω τις αναστολές. Έχετε στα σχέδιά σας να καταφύγετε σε μια ερωτική φωλιά και να κάνετε όλες τις δυνατές τρέλες. Το κλίμα με την Έκλειψη Ηλίου θα είναι υπέροχο, με ωραίες συζητήσεις και πολύ αγάπη.

Αιγόκερως

Με την Έκλειψη Ηλίου μπορεί σήμερα να ξεκινήσουν συζητήσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια και πράγματα που ίσως είχαν παραγκωνιστεί αλλά δεν έχουν ξεχαστεί. Παράλληλα, είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας και το σπίτι και συγχρόνως να κάνετε μια βόλτα στον κήπο των δικών σας επιθυμιών.

Υδροχόος

Μια τέλεια και πολύ ερωτική ευκαιρία για τους Υδροχόους. Η Έκλειψη Ηλίου απογειώνει την ερωτική ας διάθεση, αλλά και την τάση σας να κάνετε ωραίες εξομολογήσεις. Πολλοί από εσάς που είστε αδέσμευτοι, θα κάνετε κινήσεις με σημασία και θα κερδίσετε την εύνοια που επιθυμείτε. Φροντίστε να το απολαύσετε, θα είναι πραγματικά μια υπέροχη περίοδος.

Ιχθείς

Με την Έκλειψη Ηλίου παίρνετε φωτιά οι Ιχθείς. Μια πολύ ερωτική περίοδος που σας χαρίζει στιγμές πάθους με όσους αγαπάτε. Οι σχέσεις περνάνε σε άλλο επίπεδο κάνοντάς σας να νιώθετε ότι αγαπιέστε από το άλλο σας μισό παράφορα. Διαλέγετε να αφοσιωθείτε στον έρωτά σας και κλείνετε τηλέφωνα και πόρτες σε όλους τους άλλους!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Φεγγάρια Αγάπης 12/8 - 19/8/2018

Φεγγάρια Αγάπης 12/8 - 19/8/2018

Φεγγάρια Αγάπης 12/8 - 19/8/2018

Κριός: Θετικά και όμορφα τα γεγονότα που τρέχουν μέσα στην ερωτική σας ζωή,

Φεγγάρια Αγάπης 15/7 - 22/7/2018

Φεγγάρια Αγάπης 15/7 - 22/7/2018

Φεγγάρια Αγάπης 15/7 - 22/7/2018

Κριός: Στα μέτρα που σας έχουν θέσει μέσα στην ερωτική σας σχέση,

Φεγγάρια Αγάπης 7/08 – 13/08/2017

Φεγγάρια Αγάπης 7/08 – 13/08/2017

Φεγγάρια Αγάπης 7/08 – 13/08/2017

Το κολοσσιαίο γεγονός αυτής της εβδομάδας και όλης αυτής της περιόδου είναι η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, στην 15η μοίρα, σε αντίθεση...

Φεγγάρια Αγάπης 20/02 – 26/02/2017

Φεγγάρια Αγάπης 20/02 – 26/02/2017

Φεγγάρια Αγάπης 20/02 – 26/02/2017

Μια παντοδύναμη Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στους καρμικούς Ιχθείς είναι το σημαντικό γεγονός αυτής της εβδομάδας. Μια Έκλειψη που...

Φεγγάρια Αγάπης 14/03 – 20/03/2016

Φεγγάρια Αγάπης 14/03 – 20/03/2016

Φεγγάρια Αγάπης 14/03 – 20/03/2016

Μια πανέμορφη Καθαρά Δευτέρα – αγαπημένη ημέρα με πολλές ευκαιρίες για επανασυνδέσεις και νέες γνωριμίες – αλλά και μια πολύ δυνατή...

Φεγγάρια Αγάπης 20/ 26-10-2014

Φεγγάρια Αγάπης 20/ 26-10-2014

Φεγγάρια Αγάπης 20/ 26-10-2014

Είναι μια τόσο σημαντική εβδομάδα από άποψη Σελήνης, που σαφώς και αξίζει την προσοχή μας! Τα πάνω – κάτω θα φέρει η Νέα Σελήνη στον...