Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Καθώς τώρα έχετε μία ώριμη οπτική απέναντι στις αισθηματικές καταστάσεις που αφορούν στο ερωτικό σας παρελθόν, κάντε μία προσπάθεια να δείξετε έντονη δράση, για να αξιοποιήσετε την ημέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, έχει πλέον εισέλθει στον αστερισμό των Ιχθύων και από εκεί σας επηρεάζει ώστε να φέρετε μία ιδιαίτερη αρμονία στις κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Καθώς αυτή την περίοδο έχετε την ευκαιρία να εντοπίσετε σημαντικές αλλαγές στον αισθηματικό σας τομέα σε σχέση με το παρελθόν σας, κάντε και εσείς απαραίτητες υποχωρήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη με την είσοδό της στο ζώδιο του Αιγόκερω σας φέρνει την δυνατότητα του να επεξεργάζεστε λογικά το ερωτικό σας παρελθόν, αλλά με μία βαριά συναισθηματική ματιά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Προσέξτε αρκετά το πώς προσεγγίζετε για σήμερα ορισμένες καταστάσεις, ώστε να μην κάνετε μία στραβή αρχή σε μία τόσο θετική περίοδο, η οποία σας προωθεί τόσο μπροστά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Αν και με τις τελευταίες αστρολογικές καταστάσεις κάνατε ορισμένα βήματα πίσω σε σχέση με ερωτικές συνθήκες με πρόσωπο από το παρελθόν, τώρα έχετε προωθητική στάση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Το ζώδιό σα ευνοείται από την διέλευση της Αφροδίτης στους Ιχθείς. Είσαστε σε θέση να αναγνωρίσετε την ουσία του αισθηματικού σας τομέα και με θάρρος να αντιμετωπίσετε καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Θα διδαχθείτε αυτό το διάστημα την αξία του να κάνετε υποχωρήσεις και του να δείχνετε περισσότερη κατανόηση. Προσπαθήστε να μην υπερβάλετε, να είσαστε σε επιφυλακή προς το παρόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μπορείτε να δείτε μέσα στην ερωτική σας ζωή καις τη σχέση σας με πρόσωπο από το παρελθόν πως τα πράγματα ξεκινούν να αλλάζουν. Όμως για σήμερα χρειάζεστε τον χρόνο σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η Σελήνη εισήλθε στο ζώδιό σας και τώρα έχετε μία αυξημένη δυνατότητα να συγκεντρωθείτε στο όποιον στόχο σας. προσοχή όμως, καθώς η σχέση σας με το παρελθόν εμφανίζετε τώρα αρκετά μπερδεμένη, τουλάχιστον μέσα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Μην βλέπετε απλά τα πράγματα. Ορισμένες φορές ο αισθητικός μας τομέας σημαίνει περισσότερα από όσα μπορούμε εμείς οι ίδιοι να κατανοήσουμε. Κατανοήστε λοιπόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Η ερωτ9κότατη Αφροδίτη τώρα έχει εισέλθει στο δικό σα ζώδιο, δίνοντάς σας μία μαγευτική εμπειρία αυτή τη στιγμή, όχι εύκολη, αλλά συνταρακτική. Πάρτε πρωτοβουλίες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Έρχεται η ώρα για να προχωρήσετε τις καταστάσεις που αφορούν στο ερωτικό σας παρελθόν σε ένα επόμενο επίπεδο....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον κυβερνήτη σας Άρη να εισέρχεται τώρα στον Τοξότη καταφέρνετε να δράσετε πιο άνετα. Το ερωτικό παρελθόν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με μεγαλύτερη δύναμη αλλά και στρατηγικό σχεδιασμό θα αντιμετωπίσετε τώρα το ερωτικό σας παρελθόν. Μην πέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μεγάλη δύναμη θα αντλήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό, εάν παραδεχθείτε πως το παρελθόν έχει τελειώσει και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η ημέρα θα σας βγάλει έξω από αδιέξοδα συναισθηματικά, βοηθώντας σας έτσι ώστε να πάρετε αυτό το οποίο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε απόφαση να κάνετε μεγαλύτερες ενέργειες σήμερα. Το ερωτικό σας παρελθόν κλείνει έναν κύκλο με τον...