Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-2-2018
<div>

Κριός – Η Σελήνη

Οι ανησυχίες σας ίσως γίνουν ισχυρές αυτήν την περίοδο, μιας και το ένστικτό σας σε σχέση με τα προβλήματα της σχέσης σας νιώθετε πως δυναμώνει. Είναι σημαντικό ωστόσο να καταλάβετε πότε μια ανησυχία είναι παράλογη.

Ταύρος – Δύο των Σπαθιών

Υπάρχει η περίπτωση να νιώσετε μια ανασφάλεια όσον αφορά το μέλλον της σχέσης σας. Μπορεί να νιώθετε ψευδές ενέργειες, οι οποίες σας αποκαλύπτουν λάθος μηνύματα.

Δίδυμοι – Τέσσερα των Ράβδων

Δεν μπορείτε να αγνοήσετε την όμορφη ατμόσφαιρα που νιώθετε γύρω σας όσον αφορά τη σχέση σας. Ξέρετε καλά πως τα πράγματα πάνε προς το δρόμο που εσείς θέλετε και αυτό σας ευχαριστεί.

Καρκίνος – Τρία των Ράβδων Αντίστροφα

Ίσως προσπαθήσετε να αποφύγετε μια δύσκολη συζήτηση σήμερα, ωστόσο αυτή σας η αντίδραση είναι πολύ πιθανό να επιφέρει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα μαζί της. Καλύτερα να ακούσετε τί έχει να σας πει ο σύντροφός σας.

Λέων – Πέντε των Κυπέλλων

Προσπαθείτε υπερβολικά να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή με οποιονδήποτε τρόπο, μιας και νιώθετε πως χάνετε τα ηνία του ερωτικού παιχνιδιού. Μην ανησυχείτε, είναι λογικό να υπάρξει ένα διάλειμμα.

Παρθένος – Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Ίσως είχατε κάποιες ανησυχίες σε σχέση με τις οποίες δράσατε και οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν. Λόγω αυτού μπορεί να νιώθετε εκτεθειμένοι μπροστά στον σύντροφό σας, αλλά αυτό δε θα κρατήσει για πολύ.

Ζυγός – Οκτώ των Σπαθιών

Τα εμπόδια ίσως συνεχιστούν σήμερα και γι αυτό θα ήταν καλό να προσπαθήσετε να παραμείνετε ψύχραιμοι. Υπάρχει μια αίσθηση εκνευρισμού στη σχέση σας, για την οποία όμως δε φταίει κανείς από τους δύο.

Σκορπιός – Οι Ερωτευμένοι

Ο ενθουσιασμός προς το πρόσωπο του συντρόφου σας μπορεί να έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο ισχυρός. Νιώθετε πως έχετε πολλά να του προσφέρετε και να λάβετε από εκείνον.

Τοξότης – Εννιά των Πεντάκτινων

Δεν είστε σίγουροι αν οι αποφάσεις που αφορούν τη σχέση σας είναι οι σωστές. Ίσως να νιώθετε πως έχετε κάνει κάποιο λάθος, το οποίο θα σας κοστίσει στην πορεία. Συζητήστε το με το ταίρι σας.

Αιγόκερως – Ο Τρελός Αντίστροφα

Προσπαθείτε να παραμείνετε ευχάριστοι, ωστόσο ίσως συναντήσετε σημαντικά εμπόδια σε αυτόν σας τον στόχο. Ένα από αυτά ίσως είναι το ίδιο σας το ταίρι. Θα ήταν καλό να κρατήσετε απόσταση από τους τσακωμούς.

Υδροχόος – Δέκα των Κυπέλλων

Νιώθετε ολοκληρωμένοι μέσα από τη σχέση σας. Θέλετε ίσως να προχωρήσετε στον επόμενό ερωτικό σας στόχο με τον σύντροφό σας, ωστόσο μπορεί να διστάζετε να του μιλήσετε.

Ιχθύς – Έξι των Κυπέλλων

Αν έχετε επιχειρήσει στο παρελθόν προσπάθειες για επανασύνδεση με κάποιον παλιό σας σύντροφο, τότε είναι πιθανό, αυτές σας οι κλήσεις να εισακουστούν από το τότε ταίρι σας απόψε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Κριός –Τρία των Σπαθιών Η συναισθηματική αναταραχή που νιώθετε αντικατοπτρίζει την τωρινή κατάσταση της σχέσης σας με το σύντροφό σας...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Σήμερα, που εισέρχεται αστρολογικά ο Ήλιος στο ζώδιό σας, έχετε και ως σημάδι στην Ταρώ την μεγαλειώδη...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Κριός – Δύο των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-3-2018

Κριός – Εννιά των Σπαθιών Νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τη ρουτίνα, ωστόσο ίσως έχετε...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα Νιώθετε πολύ ισχυρά συναισθήματα για τον αγαπημένο σας, ωστόσο είναι πιθανό να μην ξέρετε πώς να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...