Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-2-2018

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-2-2018
<p>Κριός

Κάνετε το καλύτερο δυνατό για να βελτιώσετε τις τρέχουσες συνθήκες της ερωτικής σας ζωής. Θα προσπαθήσετε να προβλέψετε τι θα συμβεί στη συνέχεια μέσα σε μια ξεχωριστή ρομαντική σχέση, αλλά μπορεί να αισθανθείτε μεγάλο άγχος χωρίς να καταλάβετε τους λόγους πίσω από τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις σας αυτή τη στιγμή.

Ταύρος

Πάρτε αυτό ως ένα μήνυμα από το ενδιαφερόμενο σύμπαν ότι ίσως να είστε καθυστερημένοι για κάποια θέματα και βελτιώσεις στη σχέση αγάπης σας αυτή τη στιγμή. Εάν έχετε έναν έμπιστο φίλο που έχει κάποιες καλές συμβουλές σχετικά με τα θέματα της αγάπης, επωφεληθείτε από αυτό.

Δίδυμοι

Ίσως να είστε πρόθυμοι να διασκεδάσετε με νέες περιπέτειες και μεταφυσικές εξερευνήσεις με αυτό που αγαπάτε. Είστε σε θέση να αντιλαμβάνονται τα πράγματα πιο βαθιά από ό, τι στο παρελθόν επιτρέποντάς σας να είστε σε θέση να διαγνώσετε κάθε παράξενη ενέργεια ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Καρκίνος

Παρόλο που η συνείδησή σας συνήθως είναι πολύ έμπιστη, τώρα που ο ορμητικός Άρης και ο απρόβλεπτος Ουρανός επηρεάζουν την ενέργειά σας, οι αντιλήψεις σας και τα συναισθήματα και η διαίσθησή σας μπορεί να είναι λίγο πιο έντονα απ' ό,τι θα έπρεπε, δεδομένων των καταστάσεων.

Λέων

Ακριβώς όταν νομίζετε ότι τα πάντα πηγαίνουν ομαλά με τον αγαπημένο σας, κάτι μπορεί να συμβεί και να στρέψετε τον κόσμο σας ανάποδα. Αν τα σχέδιά σας αρχίσουν να θρυμματίζονται σήμερα, η ικανότητά σας να παραμείνετε αυθόρμητοι θα λειτουργήσει υπέρ σας.

Παρθένος

Αισθάνεστε πολύ ανήσυχοι για τα θέματα της αγάπης και ίσως έχετε τη διάθεση να πάρετε ένα σοβαρό, ρομαντικό ρίσκο. Ωστόσο, η πιθανότητα να μιλήσετε έξω από αυτό και η προσπάθειά σας να εφαρμόσετε μια λογική λύση στην κατάστασή σας είναι τα στοιχεία που θα σώσουν την ημέρα.

Ζυγός

Κάποιος μπορεί να σας παρουσιάσει μια απροσδόκητη πρόκληση στην αγάπη της ζωής σας σήμερα, και παρόλο που δεν σας αρέσει να πρέπει να το αντιμετωπίσετε, αυτό είναι που πρέπει να κάνετε. Φροντίστε για οτιδήποτε είναι μέσα στην εξουσία σας, αλλά μην δέχεστε την ευθύνη για κάτι που έκανε ο αγαπημένος σας.

Σκορπιός

Εάν νομίζετε ότι μπορείτε να εντοπίσετε προβλήματα στο βάθος, μην εστιάζετε σε αυτό μέχρι να ξέρετε ότι συμβαίνει πραγματικά. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό εάν η αντιληπτή απειλή σας σχετίζεται με θέματα του συναισθηματικού σας κόσμου σήμερα.

Τοξότης

Δεν γνωρίζετε πού κατευθύνεται η τρέχουσα σχέση σας, αλλά αισθάνεστε συναισθηματικά γειωμένοι για κάτι σήμερα. Τουλάχιστον αυτό είναι αυτό που λέτε στον εαυτό σας αυτή τη στιγμή: Ένας μικρός ψίθυρος μέσα σας εξακολουθεί να αγωνίζεται με κάποια αισθήματα ανασφάλειας σχετικά με το ρομαντισμό.

Αιγόκερως

Εάν κάποιος στην αγάπη σας έχει σπάσει πάρα πολλές υποσχέσεις, ίσως είναι καιρός να αναλάβετε δράση σήμερα. Αισθάνεστε σαν να ξυπνάτε τελικά ένα σημαντικό γεγονός σχετικά με τα σημερινά θέματα της αισθηματικής σας ζωής και ειδικά για αυτό που αγαπάτε.

Υδροχόος

Ο παντοδύναμος Άρης επιδεινώνει σήμερα τον απρόβλεπτο Ουρανό, προσθέτοντας μια υπερβολική δόση χάους στην αγάπη σας. Παρά το γεγονός ότι πιστεύετε ότι είστε απόλυτα ανοιχτόμυαλοι σχετικά με το ρομαντισμό, μπορείτε στην πραγματικότητα να είστε πιο συντηρητικοί από ό, τι νομίζετε.

Ιχθύς

Εάν εργάζεστε για να αφήσετε κάτι από το ρομαντικό παρελθόν σας, θα έχετε κίνητρο να τηρήσετε τελικά αυτή την υπόσχεση στον εαυτό σας σήμερα. Αν σκοπεύετε να έχετε μια συζήτηση σχετικά με αυτό που αγαπάτε, θα πρέπει να αφήσετε την καρδιά σας να καθοδηγήσει τα λόγια σας και όχι τη λογική σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-7-2018

Αδυνατείτε αυτό το διάστημα να συντονίσετε τα εργασιακά με τα ερωτικά σας θέματα.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-4-2018

Αποφύγετε αυτήν την εποχή, κάθε είδους αισθηματικό ρίσκο. Τα αστρολογικά μέχρι και τις αρχές του Μαΐου, θα σας

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αυτήν την εποχή, που τα αστρολογικά αποδίδουν τα καλύτερα στο ζώδιο σας, εσείς τολμήστε τις αλλαγές που

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 31-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δίνετε μεγαλύτερη βάση τώρα στο να ελέγξετε κάπως τον παρορμητισμός σας, υπό το φως της Πανσελήνου και αυτό...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Αφροδίτη να σχηματίζει τώρα μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη ένα σημαντικό τετράγωνο, θα δυσκολευτείτε...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι κινήσεις σας πρέπει να διέπονται από μία προσοχή. Είναι σημαντικό να μην λειτουργείτε στον αέρα. Πάρτε την...