Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-2-2018
<p>Κριός

Είναι ζωτικής σημασίας να βάλετε όλη την πίστη στο λογικό σας μυαλό και όχι στο ένστικτο που έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι τόσο αξιόπιστο. Αυτό είναι απαραίτητο όταν ασχολείστε με κάποιον που είναι κοντά σε σας, αλλά μπορεί να συνωμοτεί εναντίον σας. Δεν πρέπει να διστάσετε να λάβετε αποφασιστικά μέτρα αφού καταλάβετε τι σας λέει το μυαλό σας.

Ταύρος

Φαίνεται ότι έχετε αρκετές σχέσεις και έχετε βαρεθεί με τις σύντομες και ταραγμένες υποθέσεις. Ώρα να πάτε για χειμερία νάρκη στην ιδιωτική σας ζώνη, όπου κανένας οργανισμός δεν μπορεί να βουτήξει! Εάν δεν μπορείτε να ξεφύγετε από μια ανησυχητική σχέση τότε τουλάχιστον να κάνετε ένα σύντομο διάλειμμα από αυτήν.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να θεραπεύσετε τις σχέσεις σας. Οι πλανήτες είναι τόσο ευθυγραμμισμένοι που θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι είναι καλύτερο να αφήσετε τις παλιές σας μνησικακίες να πάνε περίπατο και να επικεντρωθείτε στην ανοικοδόμηση της ζωής και των σχέσεών σας. Τα ζητήματα ξαφνικά φαίνονται να είναι αυτά που πραγματικά είναι και θα συνειδητοποιήσετε πόσο σας τα αντιμετωπίζατε υπερβολικά.

Καρκίνος

Ο χρόνος είναι σωστός για να απολαύσετε κάποια αστείρευτη διασκέδαση με φίλους. Βγείτε έξω για ένα πάρτι ή μια γεμάτη βραδιά και είναι πιθανό να γίνει η ζωή σας πολύ ενδιαφέρουσα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, θα συναντήσετε κάποιον που θα απολαύσει τα ίδια πράγματα όπως εσείς και θα αναγνωρίσει επίσης τις δυνατότητές σας. Τότε, δεν θα χρειάζεστε κανέναν από το παρελθόν.

Λέων

Ίσως χρειαστεί να συζητήσετε με τον σύντροφό σας για κάτι που έχει τρομερή σημασία. Μπορεί να μην χαιρετίζει ακριβώς  την άποψή σας, αλλά πρέπει να τον κάνετε να κατανοήσει τον τρόπο που βλέπετε εσείς τα πράγματα. Μην ασχοληθείτε πάρα πολύ αλλιώς θα χάσετε τη συνάφεια σας. Οι διαμαρτυρίες δεν θα διαρκέσουν πολύ και θα λάβετε περισσότερο σεβασμό από τον σύντροφό σας προς το τέλος της ημέρας.

Παρθένος

Βρίσκεστε σε κρίσιμη διάθεση σήμερα και ο σύντροφός σας επίσης. Είναι πιθανό να καθίσετε και να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της σχέσης προκειμένου να αποφασίσετε αν θα τη συνεχίσετε ή όχι. Σε αυτή τη λογιστική, είναι επίσης πιθανό να υποτιμήσετε τα συναισθήματά σας ή ακόμα και να τα αφήσετε εντελώς απ’ έξω. Είναι απαραίτητο να εξετάσετε την καρδιά και τα συναισθήματά σας προτού λάβετε σήμερα αποφάσεις.

Ζυγός

Ένα νέο κύμα εμπιστοσύνης σηματοδοτεί όλα όσα κάνετε σήμερα. Τα εμπόδια που φαινόταν ανυπότακτα πριν από λίγες ημέρες θα παρασυρθούν μπροστά στην αποφασιστικότητά σας. Οι δεξιότητές σας στην επικοινωνία θα υποστούν μια  τεράστια αλλαγή και θα είστε σε θέση να πείσετε άλλους ανθρώπους και να τους οδηγήσετε στη δική σας οπτική γωνία. Η μέρα είναι τέλεια για να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε δύσκολο κομμάτι σχέσεων που είχατε αναβάλει.

Σκορπιός

Είναι ζωτικής σημασίας να ασχοληθείτε ειδικά με τα θέματα της οικογένειάς σας σήμερα. Έχετε αγνοήσει τις σχέσεις σας για τις δεσμεύσεις σταδιοδρομίας σας εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Επιτύχατε επίσης αυτό που θέλατε να κάνετε στην καριέρα σας. Έτσι, τώρα, πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στις σχέσεις. Η καλλιέργεια των σχέσεών σας μπορεί να προσφέρει κάποιο ζωτικό συστατικό στη ζωή σας σε αυτό το σημείο.

Τοξότης

Θα καταλάβετε πολύ καθαρά τι θέλετε και περιμένετε από τη σχέση σας. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι οι στόχοι σας δεν συμπίπτουν με τους στόχους του συντρόφου σας. Ωστόσο, προτού προχωρήσετε σε κάποιο δραστικό βήμα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να το λύσετε με διάλογο. Οι πειστικές σας δυνάμεις βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους τώρα. Έτσι, χρησιμοποιήστε τις καλά.

Αιγόκερως

Εάν υπάρχει ένταση που εξακολουθεί να δυσκολεύει τη σχέση σας με κάποιον, μπορεί να θέλετε να βρείτε μια διέξοδο σήμερα. Ακούστε το άλλο μέρος της ιστορίας. Μην είστε υπερβολικά υποτακτικοί επιτρέποντας σε άλλους να επιβληθούν όμως πάνω σας. Αλλά ταυτόχρονα μην είστε απότομοι. Να είστε ευκίνητοι και ενεργητικοί.

Υδροχόος

Τείνετε να αγνοείτε την αγάπη σας και τον σύντροφό σας καθώς αφιερώνετε όλο και περισσότερο χρόνο στη δουλειά και την καριέρα σας. Ο σύντροφός σας έχει καταλάβει πόση σημασία έχει αυτό το πεδίο για εσάς, αλλά τώρα μπορεί να δείχνει σημάδια ανυπομονησίας. Είναι ζωτικής σημασίας να δώσετε προσοχή στην προσωπική σας ζωή προτού εξελιχθεί σε μια πλήρη κρίση. Ωστόσο, μπορεί να μην αναγνωρίσετε το πρόβλημα μέχρι να είναι πολύ αργά.

Ιχθείς

Είστε ελεύθερο πουλί και η δέσμευση δεν είναι στις προοπτικές σας αυτή τη στιγμή. Έτσι καλύτερα να μην μπείτε σε μια επανασύνδεση, αν δεν μπορείτε να την χειριστείτε - αλλιώς μάθετε να είστε ψύχραιμοι με την κτητικότητα του συντρόφου σας. Όσοι είναι μόνοι από τους Ιχθείς μοιάζουν να είναι ήρεμοι, αλλά δυστυχώς μπορεί να τρελαθούν με τις σκέψεις μιας αξέχαστης αγάπης του παρελθόντος! 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-7-2018

Κριός : Μάλλον τσάμπα καταναλώνεστε με το να ζητάτε και να παρακαλάτε κάποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2018

Κριός : Δεν έχει καμία σημασία, τι έγινε στο παρελθόν και πόσο πιεστήκατε μέσα σε σχέσεις.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-4-2018

Δεν θα δώσετε δικαίωμα σε κάποιον που ξέρει ότι ακόμη τον αγαπάτε, για να επιβεβαιωθεί, ότι

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2018

Μην δεσμεύετε τον χρόνο και τις ανάγκες σας, για να εξυπηρετήσετε κάποιον ή κάποια σχέση

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Παρόλο που ο δυναμισμός που έχετε σας εξυπηρετεί καλά, πρέπει να έχετε υπόψιν σας και την σημασία του να δίνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-7-2017

Κριός Είναι ζωτικής σημασίας να ασχοληθείτε ειδικά με τα θέματα της οικογένειάς σας σήμερα. Έχετε αγνοήσει τις σχέσεις σας για τις...