Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-2-2018
<p> Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Είναι πάρα πολύ χρήσιμο για σήμερα να μετρήσετε κάπως τις δυνάμεις σας. μην αγχωθείτε πως δεν θα καταφέρετε κάτι, απλά προσπαθήστε να επαυξηθείτε όπου απαιτείται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με τις παρούσες αστρολογικές καταστάσεις καταφέρνετε να κάνετε ορισμένα πολύ σημαντικά προωθητικά βήματα αναφορικά με τους αισθηματικούς σας στόχους, αφεθείτε άνετοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μην είσαστε υπερβολικοί σήμερα. Με την όψη του τετραγώνου μεταξύ του κυβερνήτη σας Ερμή και του Δία είσαστε σε μία φάση κατά την οποία υπερβάλετε κατά πολύ σε σχέση με την θέση στην οποία βρίσκεστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη να εισέρχεται τώρα στο ζώδιο του Υδροχόου καταφέρνετε πραγματικά να περάσετε σε μία πολύ πιο θετική φάση αλλαγών και διεκδικήσεων αισθηματικών.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με το εξάγωνο που αυτή τη στιγμή ο κυβερνήτης σας Ήλιος σχηματίζει μαζί με τον ουρανό μπορείτε να δείτε πάρα πολύ σημαντικές αλλαγές μέσα στην ερωτική σας ζωή .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Έχετε ευκαιρία για δράση, λόγω της θετικότητάς σας, αλλά η υπερβολική σας αισιοδοξία δεν σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα όπως είναι, με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Με την γενικότερη αστρολογική κατάσταση η οποία αναφέρεται και σε εσάς καταφέρνετε να πάτε σε ένα πολύ πιο δυναμικό σημείο, αξιοποιώντας την έντονη διαίσθησή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Έχετε τώρα μία γενικότερη τάση περισσότερο προς την περιπέτεια . Δεν έχετε τίποτα να χάσετε εάν  επιτρέψετε τον εαυτό σας να κινηθείτε προς αυτή την όμορφη κατεύθυνση .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Εξαιτίας της όψης του τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του κυβερνήτη σας Δία καταφέρνετε με ευκολία να δράσετε κοινωνικά, προσέξτε όμως, υπερβάλετε απέναντι στην άνεσή σας σε σχέση με τις δυνατότητές σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η υπερβολή του άγχους σας είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό το οποίο τη δεδομένη στιγμή θα μπορούσε σημαντικά να σας βλάψει. Επιλέξτε να ελέγξετε αυτή την κατάσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Το γεγονός της εισόδου της Σελήνης στο ζώδιό σας, αλλά και η όψη του εξαγώνου μεταξύ του Ηλίου και του κυβερνήτη σας Ουρανού, σας φέρνουν σε μία κατάσταση που παίρνετε αποφάσεις για να φέρετε σήμερα αλλαγές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Είσαστε ακόμα σε μία πολύ θετική φάση αυτή τη στιγμή, κατά την οποία αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις μέσα από ένα θετικά αισιόδοξο και χαλαρό τρόπο. Είσαστε έτοιμοι για κινήσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή εξάγωνο, αξιοποιήστε την ημέρα με...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το πεντάγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ξαφνιάζει με το πόσο δυναμισμό μπορείτε να δείξετε κατά την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το καλύτερο αυτή τη στιγμή που πραγματικά έχετε να κάνετε είναι το να αξιοποιήσετε τις βαθύτερες και πιο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...