Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Μην αφήσετε χώρο να μπει κάποιος τρίτους στην δική σας κίνηση. Έχετε μία σημαντική ευκαιρία, αλλά δεν είσαστε μόνοι σας σε αυτό και δεν ξέρετε τα όπλα του άλλου πιθανού ατόμου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Πρέπει να δώσετε πολλά σήμερα, έτσι ώστε να καταφέρετε να βρεθείτε πραγματικά σε μία άλλη φάση από αυτήν που έως τώρα στον αισθηματικό σας κόσμο έχει παγιωθεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με την δυσκολία που αντιμετωπίσετε στο να δείτε ρεαλιστικά τα πράγματα με την όψη του τετραγώνου του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία, προσέξτε πολύ τις σημερινές κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Είσαστε έτοιμοι για μεγάλα άλματα στην σχέση σας με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Η είσοδος της κυβερνήτου σας Σελήνης στον Υδροχόο σας ωθεί σε μεγαλύτερες αλλαγές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Αξιοποιήστε την μεγάλη ευκαιρία της επιρροής που δέχεστε από το εξάγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σας Ηλίου με τον Ουρανό, μία κατάσταση που σας φέρνει αισθηματική ανανέωση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε το ποιος είναι ο βέλτιστος χειρισμός καταστάσεων που πρέπει να ακολουθήσετε, με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία. Επιλέξτε να αναβάλετε σημαντικές προσεγγίσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Παίρνετε ορισμένα πράγματα κάπως πιο χαλαρά και αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Απλά, όπως σε κάθε κατάσταση, έτσι και εδώ θα χρειαστεί να βρείτε κάποια ισορροπία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Έχετε ευκαιρίες για προώθηση ορισμένων σας στόχων, μέσα από μία πιο περιπετειώδη και ενδιαφέρουσα διαδικασία. Αυτό, το μαθαίνετε σήμερα σιγά-σιγά και προχωράτε πιο μπροστά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με την επιρροή που δέχεστε από την όψη του τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του κυβερνήτη σας Δία δεν θα σας είναι εύκολο να δείτε το μέχρι πού μπορείτε να αξιοποιήσετε την θέση σας. πέφτετε σε αστοχίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Ο αγχωτικός χαρακτήρας σας εκφράζεται αυτή τη στιγμή και όπως είναι λογικό, έχει την τάση να σας καταπιέζει, δυσκολεύοντας αρκετά προσεγγίσεις, ιδιαίτερα σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Καθώς η Σελήνη εισήλθε στο ζώδιό σας και την ίδια στιγμή σχηματίζεται το εξάγωνο του Ηλίου, από το ζώδιό σας, με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, καταφέρνετε να φέρετε τις αλλαγές που ζητάτε, σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό. Πάρτε πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο ρομαντικά και αισιόδοξα. Αυτή η κατάσταση φέρνει μέσα στις συναναστροφές σας μία όμορη κατάσταση, που μπορείτε να την επενδύσετε στους αισθηματικούς σας στόχους.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...