Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Υπάρχει μία ιδιαίτερη ευκαιρία σήμερα για εσάς. Η Σελήνη που μάλιστα βρίσκεται και στον Υδροχόο τώρα, σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη εξάγωνο, δίνοντάς σας ένα ευρύ πεδίο δράσης ανοιχτό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Μπορείτε με προσοχή και κατανόηση προς το πρόσωπο που σας αφορά στο ερωτικό σας παρελθόν, να προχωρήσετε σε κρίσιμες καταστάσεις και να δείξετε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Είσαστε προσεκτικοί, όμως η συναισθηματική σας φόρτιση δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε σε ορισμένες κινήσεις τις οποίες θα επιθυμούσατε να κάνετε, χρειάζεστε πιο λογική ανάλυση των καταστάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Καθώς η κυβερνήτης σας Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει με τον Άρη ένα δυναμικότατο εξάγωνο, καταφέρνετε για ακόμα μία φορά να έχετε την ευκαιρία για μεγάλες αλλαγές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Είναι ώρα να αφήσετε τις ανασφάλειες που σας βαραίνουν πίσω σας, έτσι ώστε πραγματικά και με τρόπο ουσιαστικό να αντιληφθείτε το σε πόσο θετική φάση βρίσκεστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Μην βιάζεστε τώρα να βγείτε σε συμπεράσματα, αντίθετα προσέξτε έτσι ώστε ο τρόπος με τον οποίον βλέπετε τα πράγματα να είναι ήρεμος, να διακατέχεται από εσωτερική ειρήνη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Δεν είσαστε τόσο έτοιμοι ακόμα για ορισμένες κινήσεις. Προσπαθήστε να δείτε τα όριά σας και το πώς μπορείτε αυτά τα όρια να τα πάτε παραπέρα, ώστε να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Η ψυχική σας κατάσταση εμφανίζετε πολύ ανώτερη αυτή τη στιγμή είναι αλήθεια πως καταφέρατε να νικήσετε πολλούς φόβους, με τους οποίους ήρθατε αντιμέτωποι. Συνεχίστε σταθερά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Καταφέρνετε να αισθανθείτε πολύ πιο θετικά, όμως χρειάζεται και να δείτε με λογικό τρόπο τα πράγματα. Δεν είναι εύκολο για εσάς κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, δείξτε υπομονή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Είσαστε έτοιμοι για ορισμένα πράγματα, χωρίς ακόμα να το έχετε κατανοήσει πλήρως αυτό. Πρέπει να αντιληφθείτε λοιπόν αυτή τη στιγμή το μεγάλο εύρος των δυνατοτήτων σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Αυτό που χρειάζεστε τη δεδομένη στιγμή δεν είναι σε καμία περίπτωση η «ισορροπία». Εκείνο που η ημέρα και ίσως γενικότερα η παρούσα φάση, είναι ο δυναμισμός και η μαχητικές σας κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μην βιαστείτε να πάρετε την απόφασή σας, καθώς είναι η αλήθεια το ότι έχετε χρόνο μπροστά σας αυτή τη στιγμή. Βέβαια, και οι υπερβολικές αργοπορίες έχουν αντίθετα αποτελέσματα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...