Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Είσαστε πολύ πιο έτοιμοι να δραστηριοποιηθείτε αυτή τη στιγμή πολύ ενεργά., έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές τις οποίες επιθυμείτε αυτή τη στιγμή στην ερωτική ζωή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Μην υπερβάλετε. Καταλάβετε πως η ημέρα απαιτεί και από εσάς να πάρετε πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την αλλαγή κατάστασης σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με το εξάγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σας Ερμή από τον Υδροχόο και του Ουρανό από τον Κριό, έχετε μεγάλη εύνοια να αξιοποιήσετε το λογικό σας πνεύμα και την ευστροφία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Προσέξτε έτσι ώστε να μην χάσετε αυτό το δεκαπενθήμερο ιδιαίτερης εύνοιας. Πρέπει να πάρετε τώρα μέσα σε αυτόν τον μισό μήνα αποφάσεις, ώστε να αλλάξετε καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με τον κυβερνήτη σας Ήλιο να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε Μερική Έκλειψη στο ζώδιο του Υδροχόου, καταφέρνετε να δείτε στη ζωή σας πραγματικά τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία, χάρις την επιρροή του εξαγώνου του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό να προχωρήσετε στις κατάλληλες κινήσεις, με στόχο να δείτε την αλλαγή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μην προχωράτε προς τα πίσω, καθώς τώρα είναι μία στιγμή σημαντικών πρωτοβουλιών, έντασης συναισθημάτων και λογικής ανάλυσης, με στόχο να προχωρήσετε σε επόμενο στάδιο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μπορείτε πολύ πιο εύκολα να προσεγγίσετε ορισμένες περίπλοκες καταστάσεις μέσα και στην ερωτική σας ζωή και αυτό σας στηρίζει έτσι ώστε να αξιοποιήσετε την περίοδο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Η αυτοπεποίθησή σας βρίσκεται τώρα σε μία πολύ καλύτερα φάση και αυτό θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε την αξία σας μέσα στις καταστάσεις και θα σας δώσει τον έλεγχο της ερωτικής σας ζωής.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Αξιοποιήστε την λογική σας, έτσι ώστε να προχωρήσετε σε ορισμένες αλλαγές, οι οποίες ευνοούνται πολύ αυτό το διάστημα. Είναι αλήθεια μεγάλη ότι έχετε ανάγκη από αυτήν την αλλαγή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Χάρις την επιρροή που δέχεστε από την Μερική Έκλειψη του Ηλίου στο δικό σας ζώδιο, μπορείτε πραγματικά μέσα σε 15 ημέρες της επιρροής να πάρετε αποφάσεις που σας περνάνε σε μία ανανεωμένη και καινούρια φάση ερωτική.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Είναι τώρα μία ώρα αλλαγών και εσείς βέβαια έχετε την δυνατότητα να προσεγγίσετε το ζήτημα από την δική σας οπτική, δηλαδή αξιοποιώντας το όραμα και την φαντασία σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...