Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-2-2018
<div>

Κριός Ο Ρήγας των Ράβδων

Θα βρείτε τον εαυτό σας να εμπλέκεται σε ένα παιχνίδι αποπλάνησης με έναν μεγαλύτερο από εσάς άνθρωπο και στην πρώτη επαφή θα προσπαθήσει να σας αποπλανήσει με απλά λόγια και θερμά χαμόγελα. Θα χρειαστεί να δείξετε συγκράτηση, να δώσετε στα πράγματα χρόνο και να μην παρασυρθείτε.

Ταύρος Ο Ερημίτης

Ο χρόνος είναι ένας καλός σύμμαχος γιατί σας δίνει την απόσταση που χρειάζεστε για να αναλύσετε τα συναισθήματά σας και να δείτε αν θέλετε μια σχέση μακροπρόθεσμα ή όχι. Οι πρώτες μέρες ενός έρωτα πάντα σας φέρνει αμηχανία, πάντα αισθάνεστε σαν να βυθίζεστε σε ένα κύμα συναισθημάτων και δεν βλέπετε πλέον τι συμβαίνει γύρω σας.

Δίδυμοι Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Ίσως αυτή η κάρτα να δείχνει ένα άτομο στη ζωή σας που θα φύγει και θα κάνει χώρο για κάποιον άλλο. Αυτό μπορεί, στο πλαίσιο αυτής της ανάγνωσης, να σημαίνει αλλαγή στον έρωτα ή την άφιξη ενός νέου συναδέλφου. Θα μπορούσε επίσης να είναι ο διευθυντής σας που θα αλλάξει, για παράδειγμα, και αυτό να επηρεάσει και τα ερωτικά σας.

Καρκίνος  Έξι των Σπαθιών

Εσείς και ο σύντροφός σας έχετε εξαιρετικά διαφορετικές νοοτροπίες. Ως εκ τούτου, μπορεί να οδηγηθείτε σε περιστασιακές παρεξηγήσεις καθώς ορισμένα συμβάντα ερμηνεύονται διαφορετικά από εσάς δύο. Δεν είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Στην πραγματικότητα είναι μια πολύ ήπια εμπειρία.

Λέων Πέντε των Σπαθιών

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να συζητήσετε με το ταίρι σας και θα χρειαστεί χρόνος και προσοχή. Ως εκ τούτου, η θεραπεία σήμερα είναι το να προσπαθήσετε να αυξήσετε την κατανόηση σας ο ένας τον άλλο και να φέρετε μια νέα αύξηση της αγάπης. Όλα θα είναι καλά τελικά και σίγουρα πολύ καλύτερα από αύριο.

Παρθένος Οκτώ των Κυπέλλων

Υπάρχουν ακόμα πολλά που μπορείτε να εξερευνήσετε στη σχέση σας, καθώς μέχρι τώρα αυτό που σας προσέλκυσε στο ταίρι σας ήταν το άκρο του παγόβουνου. Και οι δύο είστε πολύ ευαίσθητοι και μοιάζετε σίγουρα με άτομα που προορίζονται να είναι μαζί. Για να γίνει αυτό, πρέπει να σκάψετε βαθύτερα για να οικοδομήσετε μια βαθύτερη βάση εμπιστοσύνης.

Ζυγός Τρία των Σπαθιών

Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν ταραχές ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας. Όποιος και αν είναι ο λόγος, εσείς οι δύο έχετε συνειδητοποιήσει ορισμένες διαφορές ανάμεσα σας που δεν συνειδητοποιήσατε πριν. Αντί να το εξετάζετε ως σφάλμα, να το δεχτείτε ως εμπειρία εκμάθησης και να περπατήσετε μπροστά.

Σκορπιός Τρία των Ράβδων

Με το ταίρι σας θέλετε συγκίνηση σε ό, τι κάνετε μαζί και οι δυο σας έχετε μια καλή αίσθηση του χιούμορ που κρατά τα πράγματα ενδιαφέροντα ανάμεσα σας όλη την ώρα. Δραστηριότητες όπως η ορειβασία ή η ανάπαυση μαζί θα ήταν καλή ιδέα. Αποφύγετε το νερό καθώς η διαταραγμένη φύση του δεν είναι κατάλληλη. Τα βουνά είναι μια ιδανική επιλογή.

Τοξότης Ρήγας των Κυπέλλων

Για τον σύντροφό σας, μια μικρή κατανόηση και προσπάθεια θα δώσει στη σχέση σας βαθύ νόημα. Έχετε ήδη κερδίσει την καρδιά του με την ειλικρίνεια και την αφοσίωσή σας. Τώρα πρέπει να περάσετε ένα καλό ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας, απολαμβάνοντας απλές δραστηριότητες μαζί, όπως δείπνα, εγγραφή για δραστηριότητες και γενικά να περάσετε χρόνο μαζί.

Αιγόκερως Εννιά των Κυπέλλων

Μπορείτε να περιμένετε ένα πανέμορφο δείπνο με την οικογένεια του συντρόφου σας πολύ σύντομα. Αν σκοπεύετε να προτείνετε μια σοβαρή δέσμευση, τώρα θα ήταν μια πολύ καλή στιγμή να το κάνετε, καθώς ο χρόνος είναι πολύ ευνοϊκός. Γενικά οι σχέσεις σας σοβαρεύουν.

Υδροχόος Δύο των Κυπέλλων

Θα νιώσετε τη ρομαντική ατμόσφαιρα όλη την ημέρα σε όλα όσα κάνετε και παντού. Ήσασταν πολύ ευαίσθητοι στα θέματα του συντρόφου σας και είχατε εξαιρετική υποστήριξη. Οι τελευταίες ημέρες ήταν λίγο δύσκολες και το χειριστήκατε πολύ καλά. Τώρα είναι η στιγμή να καρπωθείτε τα αποτελέσματα. Μια βαθύτερη κατανόηση θα βοηθήσει στο επόμενο επίπεδο.

Ιχθείς Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Ο σύντροφός σας θα είναι ευχαριστημένος όταν αναγνωρίσετε τις μικρές χειρονομίες που κάνει για εσάς και θα εκτιμήσει βαθιά το γεγονός ότι έχετε συνειδητοποιήσει ότι η αγάπη δεν χρειάζεται πάντα να είναι ένα μεγάλο πάθος . Μπορεί να έρθει σε μικρές αλλά τρυφερές δόσεις. Η συνεννόησή σας θα οδηγήσει πραγματικά σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης στη σχέση σας. Θα μάθετε να εκτιμάτε καλύτερα τις χειρονομίες του ανθρώπου σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Κριός - Ο Ακόλουθος των Σπαθιών Η ημέρα σας καλεί να επανεξετάσετε ερωτικές καταστάσεις και να δείτε τα πράγματα με ένα νέο μάτι, με μία...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-2-2018

Κριός – Δέκα των Ράβδων Το άγχος σας σας στερεί στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-1-2018

Κριός – Τρία των Κυπέλλων Ενώ βρίσκεστε τώρα στις πιο πολυάσχολες εβδομάδες του χρόνου, υπάρχει μια νέα ώθηση από τις παιχνιδιάρικες...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Κριός Τρία των Σπαθιών Κάντε ουσιαστικές κινήσεις, χτυπήστε μέσα στην ουσία των πραγμάτων και όχι πουθενά αλλού. Να έχετε υπόψιν σας το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Να είσαστε έτοιμοι για ορισμένες αλλαγές. Μην φοβάστε να δείξετε ένα πιο ερωτικό πρόσωπο σήμερα. Έχουμε όλοι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Σε πλήρη αρμονία με τα αστρολογικά δεδομένα, η Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ σου λέει να ανοιχτείς με εμπιστοσύνη...