Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Έρχεται η ώρα για να προχωρήσετε τις καταστάσεις που αφορούν στο ερωτικό σας παρελθόν σε ένα επόμενο επίπεδο. Χρειάζεστε μία μικρή ακόμα υπομονή για κάτι τέτοιο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Μην δώσετε έκταση σε μικρότητες, καθώς με το εξάγωνο της κυβερνήτου σας Αφροδίτης μαζί με τον Κρόνο έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε αισθηματικούς σας στόχους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Είναι μία καλή στιγμή να αντιληφθείτε την ουσία των πραγμάτων. Αυτό βέβαια είναι κάτι στο οποίο πρέπει απαραιτήτως να προχωρήσετε, προτού ακόμα περάσετε στην δράση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Καθώς η κυβερνήτης σας Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων είναι μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία να λειτουργήσετε με περισσότερη φαντασία για το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Είναι η ευκαιρία σας και αστρολογικά για να περάσετε σε μία βαθύτερη αναζήτηση των καταστάσεων, για αν δείτε το τα είναι αυτό η καρδιά σας τελικά επιθυμεί αυτή τη στιγμή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Μπορείτε με χαλαρότητα να προσεγγίσετε τις ερωτικέ καταστάσεις που στόχο έχουν μία επανασύνδεση. Θυμηθείτε την δυσκολία που διέπει αυτόν σας τον στόχο και δράστε ανάλογα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο σας δίνει ένα νέο επίπεδο δράσεων και ένα περιθώριο για να προχωρήσετε σε κινήσεις με μεγαλύτερη αντίληψη της κατάστασης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Καθώς σχηματίζεται τώρα το εξάγωνο μεταξύ του Δία και του κυβερνήτη του αστερισμού σας, Πλούτωνα, μπορείτε με πολύ μεγαλύτερη ευκαιρία να προχωρήσετε σε βαθύτερη επικοινωνία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Ο Δίας που κυβερνά το ζώδιό σας μέσα από το εξάγωνό του με τον πλανήτη Πλούτωνα σας δίνει την ευκαιρία να δράσετε στρατηγικά, αντιμετωπίζοντας περίπλοκες καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με το εξάγωνο που η Αφροδίτη τώρα σχηματίζει παρέα με τον κυβερνήτη σας Κρόνο καταφέρνετε να κάνετε μία συνολικότερη ανασκόπηση των αισθηματικών σας καταστάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Έχετε περιθώριο για δράσεις, αλλά η αλήθεια είναι πως πράγματι το καλύτερο που τη δεδομένη στιγμή έχετε να κάνετε είναι το να προχωρήσετε σε εσωτερική αναζήτηση για να αναγνωρίσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, πάρτε την απόφαση τώρα να δράσετε πιο δυναμικά, προχωρώντας σε σημαντικές κινήσεις, καθώς το ερωτικό σας παρελθόν ευνοείται.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...