Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-2-2018
<div>

Κριός Η Κρίση

Η κάρτα κρίσης αντιπροσωπεύει την ημέρα κρίσης ή μια κλήση για την αφύπνιση προειδοποιώντας σας για μια ιεροτελεστία διέλευσης. Καθώς ένας κύκλος τελειώνει, πρέπει να προετοιμαστείτε για ένα νέο στάδιο στην ανάπτυξή σας - το μέλλον της σχέσης σας είναι δυναμικό, θα έχετε αλλαγές με το ταίρι σας.

Ταύρος Ο Μάγος

Είστε σε μια παντοδύναμη ημέρα για τον έρωτα. Θέλετε να φλερτάρετε και να παίξετε με το μυαλό των ανθρώπων και όντως μπορείτε να το κάνετε. Το θέμα είναι αν αυτό σας φέρνει πραγματική ερωτική χαρά ή σας  αναλώνει σε ένα παιχνίδι γοητείας χωρίς νόημα.

Δίδυμοι Ο Πύργος

Μπορεί να απογοητευτείτε απροσδόκητα ή να αισθανθείτε ότι οι προσδοκίες σας έχουν εξαφανιστεί, δεν έμεινε τίποτα. Φαίνεται ότι η μονόπλευρη αγάπη σας απορρίπτεται και σας καταστέλλει την διάθεση αυτό πολύ. Εάν είστε μόνοι, πρέπει να συνεχίσετε να περιμένετε καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή σας τώρα.

Καρκίνος  Ιππότης των Ράβδων

Αυτή η κάρτα υποδηλώνει απροσδόκητη αγάπη ή ξαφνική αγάπη. Εάν είστε μόνοι, μπορείτε να συναντήσετε κάποιον απροσδόκητα και να έχετε επίσης την ευκαιρία να μάθετε γι 'αυτόν ή αυτήν. Εάν έχετε μια προς το παρόν χωρίς ανταπόδοση αγάπη, μπορεί να είστε αποφασιστικοί και να κάνετε κάτι για να προχωρήσετε στη σχέση σας.

Λέων Η Δικαιοσύνη

Αν είστε μόνοι, μπορεί να βρείτε κάποιον που μπαίνει στη ζωή σας. Μπορεί να νιώσετε ότι αυτό το άτομο είναι πολύ ελκυστικό. Ωστόσο, προσέξτε γιατί αυτός ή αυτή μπορεί να μην είναι τόσο καλός όσο περιμένετε. Μη βάζετε την καρδιά και την ψυχή σας σε αυτό το πρόσωπο, γιατί μπορεί να μετανιώσετε αργότερα.

Παρθένος Η Μεγάλη Ιέρεια

Η κατάσταση της αγάπης σας είναι αρκετά διφορούμενη. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε σε ποια κατεύθυνση θα πάει. Εάν είστε μόνοι, θα βρείτε κάποιον γοητευτικό και ελκυστικό για εσάς άνθρωπο. Αυτός ή αυτή μπορεί να φαίνεται μυστηριώδης που σας κάνει να θέλετε να μάθετε περισσότερα γι 'αυτόν ή αυτήν. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να κάνετε έναν προσεκτικό έλεγχο, καθώς αυτό το άτομο μπορεί να έχει ήδη μια σχέση.

Ζυγός Ρήγας των Ράβδων Αντίστροφα

Μην περιμένετε τίποτα από τον σύντροφό σας. Θα έχει υψηλή αυτοπεποίθηση και θα ακολουθήσει μόνο την επιθυμία του. Δεν είναι εύκολο να ελέγξετε την ψυχή του. Αν μόλις ξεκινήσατε τη σχέση σας, φαίνεται να είναι πολύ σοβαρή. Ωστόσο, χρειαζόσαστε χρόνο.

Σκορπιός Ο Διάβολος

Αν συναντήσετε κάποιον κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το άτομο αυτό είναι όντως ελεύθερο ή όχι. Υπάρχει μια τάση να εμπλακείτε με ένα παντρεμένο πρόσωπο ή με κάποιο άτομο που έχει ήδη έναν σύντροφο. Εκτός αυτού, πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να μελετήσετε ένα άτομο, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσετε ανυπόληπτο άτομο ή αυτό το άτομο μπορεί απλά να σας ξεγελάσει.

Τοξότης Ο Θάνατος

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να αισθάνεστε απελπισμένοι και σε κατάθλιψη. Η κατάσταση δεν είναι ικανοποιητική και θα έχετε ένα πολύ κακό συναίσθημα. Είναι πιθανό ότι μόλις χάσατε την αγάπη σας και δεν μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Ωστόσο, παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι θα είστε ισχυρότεροι και θα καταλάβετε καλύτερα την αγάπη, μόλις μπορέσετε να περάσετε από αυτή τη δυστυχία.

Αιγόκερως Οι Ερωτευμένοι

Μπορεί να συναντήσετε με ένα πολύ γοητευτικό ελκυστικό άτομο που δεν μπορείτε να αντέξετε την έλξη που σας ασκεί. Εκτός αυτού, θα συναντηθείτε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και είναι δυνατό να αναπτύξετε τη σχέση σας. Ή μπορείτε να βρίσκεστε σε μια κατάσταση που πρέπει να επιλέξετε. Αυτή είναι η στιγμή που είστε πολύ ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο.

Υδροχόος Ο Τροχός της Τύχης

Αυτή η κάρτα μπορεί να μην δώσει τύχη στην αγάπη, καθώς είναι μια κάρτα εργασίας και οικονομικών. Εντούτοις, μπορείτε να βρείτε αγάπη αν εισέλθετε σε μια ομάδα ή συναντήσετε νέους ανθρώπους. Εάν έχετε μια νέα κατάσταση φλερτ, δεν θα υπάρξει πρόοδος της σχέσης σας. Προσπαθήστε να μάθετε εάν έχετε ίδιο ενδιαφέρον για μια δραστηριότητα ή κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της σχέσης σας.

Ιχθείς Το Άρμα

Θα είστε πολύ κουρασμένοι με πολλά πράγματα που σας περιβάλλουν, μπορεί να μην έχετε χρόνο για αγάπη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε καμία πιθανότητα να βρείτε αγάπη. Αν είστε μόνοι, μπορείτε να γνωρίσετε κάποιον κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σας. Αλλά αν ερωτευτείτε με κάποιον, πρέπει να τον προσεγγίσετε στενά για να πάρετε μια ευκαιρία. Εάν δεν κάνετε τίποτα δυναμικό, σίγουρα θα χάσετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-5-2018

Αν έχετε βάλει στο μάτι, κάποιον νέο έρωτα μην κάνετε κάτι μέχρι και τις 11/05. Μετά θα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-4-2018

Μπορείτε να μιλήσετε πιο καθαρά στον άνθρωπο που έχετε κρυφά ερωτευτεί. Το πιο πιθανόν

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Κριός –Τρία των Σπαθιών Η συναισθηματική αναταραχή που νιώθετε αντικατοπτρίζει την τωρινή κατάσταση της σχέσης σας με το σύντροφό σας...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Σήμερα, που εισέρχεται αστρολογικά ο Ήλιος στο ζώδιό σας, έχετε και ως σημάδι στην Ταρώ την μεγαλειώδη...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Κριός – Ο Πύργος Αντίστροφα Το ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ερωτική σας ζωή. Δεν μπορείτε να κρύβετε άλλο το πρόβλημα κάτω από το...