Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-2-2018
<p>Κριός

Θα βρεθείτε σε ένα τέτοιο περιβάλλον που θα προκαλέσει τα τρυφερά σας συναισθήματα. Στην πραγματικότητα, είστε άνθρωπος που είναι έντονα επιρρεπής στις δονήσεις στο περιβάλλον σας και οι αρνητικές ενέργειες παρεμποδίζουν την αγάπη σας. Αλλά σήμερα θα βρεθείτε σε μέρη όπου πιθανότατα θα περιβάλλεται από λεπτά μηνύματα αγάπης.

Ταύρος

Ο πρώην σύντροφός σας μπορεί να κάνει ένα βήμα παραπέρα και να κάνει το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει αυτή τη ρομαντική συνάντηση που τόσο θέλετε. Αυτή είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να λάβετε κοινές αποφάσεις σχετικά με σημαντικά θέματα όπως μια κοινή χρηματοδότηση κάποιου σχεδίου σας.

Δίδυμοι

Εικόνες ζευγαριών ή πράγματα που συμβολίζουν την αγάπη θα είναι παρόντα και θα επηρεάσουν τις ρομαντικές ιδέες σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια παλιά ρομαντική ταινία ή να παρακολουθήσετε μια θεατρική παράσταση όπου η αγάπη είναι το κύριο θέμα. Η έκθεση σε τέτοια τέχνη θα οδηγήσει σε μια αίσθηση τρυφερότητας και την ανάγκη να μοιραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματά σας με τον σύντροφό σας.

Καρκίνος

Είστε γεμάτοι εμπιστοσύνη σήμερα σε κάθε αρένα και η ρομαντική σας ζωή δεν αποτελεί εξαίρεση. Η σχέση σας μπορεί να έχει περάσει πρόσφατα μέσα από ένα τραχύ μονοπάτι. Εάν αγαπάτε ένα άτομο με πραγματικό ενδιαφέρον, τότε η σχέση σας δεν προχώρησε πολύ ικανοποιητικά μέχρι τώρα. Ωστόσο, σήμερα, ένα κύμα εμπιστοσύνης χαρακτηρίζει κάθε σκέψη και δράση.

Λέων

Αν και έχετε βαθιά συναισθήματα, είστε ένας μάλλον εσωστρεφής άνθρωπος. Ποτέ δεν αισθανθήκατε άνετα να μιλάτε για τα εσώτατα συναισθήματά σας. Αλλά σήμερα μια εντελώς διαφορετική αίσθηση θα διαπεράσει ολόκληρο το όλον σας. Αυτή η απεικόνιση του συναισθήματός σας πρόκειται να σας κερδίσει σημαντικά σημεία με τον σύντροφό σας που έχει αρχίσει πραγματικά να αμφιβάλει για το βάθος των συναισθημάτων σας.

Παρθένος

Η αυτοπεποίθησή σας και η απόλυτη παράδοση στα συναισθήματά σας δεν μπορεί παρά να εντυπωσιάσει το ταίρι σας σήμερα. Οι πιθανότητες είναι υψηλές ότι ο άνθρωπός σας θα διαπιστώσει ότι πραγματικά του αρέσει αυτή η αυτοπεποίθηση και ακόμη και η κάπως επιθετική στάση που έχετε πάρει. Η συμπεριφορά σας σήμερα μπορεί να επαναπροσδιορίσει ολόκληρη τη σχέση σας με τρόπο που τόσο εσείς όσο και ο πρώην σύντροφός σας θα βρείτε πιο ικανοποιητικό.

Ζυγός

Θέλετε να αντιμετωπίσετε τον σύντροφό σας σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Αν και γνωρίζετε ότι δεν έχετε καμία βάση για αντιπαράθεση, το ζήτημα φαίνεται να στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην καρδιά σας και θα δώσει μια κακή αίσθηση. Θεωρείτε ότι είναι καλή ιδέα να εμπιστευθείτε τον σύντροφό σας ώστε να τον ενημερώσετε πώς αισθάνεστε.

Σκορπιός

Τα αστέρια σας αποτρέπουν από κάποιο βιαστικό βήμα. Εσείς και ο πρώην σύντροφός σας έχετε μείνει πολύ καιρό μαζί. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη μεταξύ των δυο σας είναι πολύ ισχυρή και δεν μπορεί να κλονιστεί από μικρά θέματα. Αν και είναι καλή ιδέα να μην κρατάτε μυστικά ανάμεσα σας, μερικές συζητήσεις μπορεί να βλάψουν περισσότερο παρά να κάνουν καλό.  

Τοξότης

Οποιαδήποτε ασυνείδητη δήλωση μπορεί να τον βλάψει βαθιά. Επομένως, προσπαθήστε να λύσετε το ζήτημα εξωτερικά, αντί να το κάνετε ένα σημείο συζήτησης στη σχέση σας. Σήμερα, θα είναι καλή ιδέα να αφιερώσετε χρόνο από δουλειά για να προετοιμαστείτε για ένα ραντεβού με το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Απολαμβάνετε μια ελαφριά και γεμάτη διασκέδαση σχέση με τον σύντροφό σας και είστε ικανοποιημένοι με ένα όμορφο πρόσωπο και έναν διασκεδαστικό σύντροφο για τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Αλλά, νέες πτυχές για το χαρακτήρα του συνεργάτη σας θα σας αποκαλυφθούν. Από την άλλη πλευρά, και εσείς δεν ενδιαφέρεστε να βρείτε το βάθος των συναισθημάτων σας.

Υδροχόος

Ο πρώην σύντροφός σας ήταν πολύ υπομονετικός μαζί σας. Έχει περιμένει από εσάς να καταλάβετε ότι έχει δεσμευτεί για εσάς και βρίσκεται σε αυτή τη σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα κι αν επιμένετε να απολαμβάνετε τη στιγμή. Αλλά τώρα, η υπομονή του πλησιάζει στο τέλος της.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-6-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-6-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-6-2018

Κριός : Δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας με όλα αυτά που θέλει ο άνθρωπος σας,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2018

Τα συναισθήματα σε αυτήν την σχέση, σίγουρα έχουν μπερδευτεί. Τώρα που προχωράει ο Ερμής στον Ταύρο

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2018

Θα πρέπει να είσαστε λίγο πιο ελαστικοί με όλα αυτά που σας ζητάει ο άνθρωπος σας. Μπορεί να

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-3-2018

Κριός Είσαστε γεμάτοι με συναισθήματα και ενώ θέλετε πολύ να τα εξωτερικεύσετε, κάποια αγωνία σας γεμίζει και σας τραβάει πίσω, μην...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη κα απόφαση σας συνόδευσε για αρκετό διάστημα τώρα. Πρέπει λοιπόν μέσα σε αυτό το πλαίσιο να ενσωματώσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-6-2017

Κριός Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας έχετε μια πιθανότητα για μια πολύ αγαπημένη και ρομαντική σχέση και επανασύνδεση. Τα...