Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με την πολύ σημαντική διέλευση της Σελήνης τώρα στο δικό σας ζώδιο καταφέρνετε να επενδύσετε στην θετική σας παρόρμηση, προσέξτε όμως αυτοκαταστροφικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Δεν εμφανίζεστε τόσο έτοιμοι για ορισμένες από τις κινήσεις τις οποίες θα επιθυμούσατε αυτή τη στιγμή να κάνετε. Δημιουργήστε πρώτιστα το σχέδιο της δράσης σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή εισερχόμενο τώρα στον ζωδιακό αστερισμό των Ιχθύων μπορείτε τώρα να ανεβάσετε τον πήχη σας και να δράσετε περισσότερο αξιοποιώντας την φαντασία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνης αυτή τη στιγμή έχει εισέλθει στο ζώδιο του Κριού και από εκεί στηρίζει εσάς έτσι ώστε να εφαρμόσετε ένα πρόγραμμα ιδιαίτερης δυναμικής και ενέργειας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτης σας ήλιος από σήμερα εισήλθε στους Ιχθείς. Έχετε ένα μεγάλο περιθώριο δράσης το οποίο έξυπνα πρέπει να αξιοποιήσετε, προχωρώντας σε ορισμένες αλλαγές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με την είσοδο τώρα του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων μπορείτε από την πλευρά σας να αισθανθείτε πιο άνετα. Μάθετε να κινήστε μαζί με το ρεύμα και αξιοποιήστε την διαίσθησή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Δίνετε βάση σε ορισμένα πράγματα που περισσότερο φαίνεται πως πρέπει να τα ξεπεράσετε. Δίνετε έναν μικρό αγώνα με τον εαυτό σας ίσως αυτή τη στιγμή και πρέπει να νικήσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Πηγαίνετε μπροστά, χωρίς να κοιτάτε πίσω, διότι αυτή τη στιγμή το μόνο που έχετε περιθώριο να κοιτάξετε είναι το πολύ κοντινό παρελθόν σας, ώστε να μην στραβοπατήσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Έχετε κάποιες ευκαιρίες αυτή τη στιγμή. Προσέξτε αρκετά όμως αυτή την εβδομάδα, γιατί είναι κάτι πολύ πιθανόν το να παρατηρήσετε απότομες αλλαγές στη διάθεσή σας, βγαίνοντας από τον στόχο σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Ίσως να νοιώθετε πως δεν είσαστε έτοιμο για ορισμένες κινήσεις. Αυτή τη στιγμή όμως, εξαιτίας της προσήλωσής σας, μπορείτε να δώσετε κάπου συγκεκριμένα την ενέργειά σας, επιτυχαίνοντας σημαντικούς στόχους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Έχετε μία ευκαιρία τώρα να δείτε τα πράγματα που σας αφορούν μέσα στον αισθηματικό σας τομέα από μία πιο ανανεωμένη ματιά. Αξιοποιήστε την περίοδο λοιπόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Με την είσοδο και του Ηλίου αλλά και του Ερμή τώρα στο ζώδιό σας καταφέρνετε να δείτε τα πράγματα από μία νέα δυναμική, με αυτοπεποίθηση και ανεπτυγμένη διαίσθηση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...