Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Η Σελήνη εισερχόμενη τώρα στο ζώδιό σας θα σας χαρίσει την ευκαιρία να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, αν και δεν εμφανίζεστε γενικότερα έτοιμοι για ορισμένες κινήσεις, ακόμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Ορισμένα πράγματα που έχετε υπόψιν σας είναι πραγματικά πολύ πιο δύσκολα από όσο μπορεί αυτή τη δεδομένη στιγμή να νομίζετε, τουλάχιστον για ό,τι αφορά αυτή την ώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής μόλις σήμερα εισήλθε στο ζώδιο των ιχθύων και από εκεί εγείρει την φαντασία και το δημιουργικό σας πνεύμα, μαζί με την έντονη διαίσθησή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η Σελήνη εισήλθε στο ζώδιο του Κριού και τώρα σας ενδυναμώνει με αυτοπεποίθηση, οδηγώντας σας σε ανανέωση. Μην ξεπεράσετε όμως κάποια όρια στη δράση σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με τον ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων αντιλαμβάνεστε πολύ πιο άνετα και μέσα σε ένα πιο ρομαντικό πλαίσιο ορισμένες καταστάσεις και αυτό πραγματικά θα σας ανανεώσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή εισερχόμενο αυτή τη στιγμή στο ζώδιο των ιχθύων θα μπορέσετε να πάτε σε ένα επόμενο στάδιο, μέσα από το οποίο πραγματικά οδηγήστε σε εξέλιξη, αλλά και διαισθητική εγρήγορση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Δείτε τα πράγματα όχι μόνο από την πλευρά της φαντασίας, αλλά και από την πιο λογική οπτική αυτή τη στιγμή, όχι για να δικαιολογήσετε συμπεριφορές, αλλά για να τις κατανοήσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μπορεί το παρελθόν σας να αποτελείται στον αισθηματικό σας τομέα μεταξύ άλλων από ορισμένα λάθη τα οποία σας έχουν στοιχειώσει. Προσπαθήστε απλά να μάθετε από αυτά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Τώρα αναπτύσσετε μία ιδιαίτερα δυναμική πλευρά σας. Είναι ένα διάστημα που με την ανεπτυγμένη σας διαίσθηση θα καταφέρετε να πλησιάσετε περισσότερο τους αισθηματικούς σας στόχους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Είσαστε προσηλωμένοι στον αισθηματικό σας στόχο και δεν μπορείτε αυτή τη στιγμή να αποσπαστείτε. Κρατήστε αυτή την διανοητική κατάσταση, γιατί σας στηρίζει σημαντικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Μπορεί να νοιώσετε τώρα πως ξέρετε καλύτερα το τι είναι πραγματικά αυτό το οποίο ζητάτε. Μην σταματάτε όμως σε καμία περίπτωση να επικοινωνείτε με τον εαυτό σας, όχι ακόμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Έχετε τον Ήλιο και τον ακόλουθό του, Ερμή, να εισέρχονται τώρα στο δικό σας ζώδιο. Αυτό το γεγονός αποτελεί μία πραγματική ευκαιρία να δώσετε νέα προοπτική στις κινήσεις σας, με περισσότερη αρμονία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...