Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2018
<p>Κριός

Προσπαθήστε να διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας. Εάν καταφέρετε να το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να κερδίσετε τα δώρα της ημέρας, τα οποία έχουν μεγάλο ρομαντισμό.

Ταύρος

Είστε ευδιάθετοι και έχετε όρεξη για διασκέδαση. Όμως, πρέπει να προσέξετε, μπορεί να κάνετε κινήσεις που αργότερα θα τις βλέπετε ως μεγάλα λάθη, διατηρήστε τον έλεγχο της κατάστασης.

Δίδυμοι

Έχετε διάθεση και ισχυρή θέληση, έτσι ώστε να πραγματοποιείτε ορισμένες σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Είναι η κατάλληλη ώρα για να τις βάλετε μπροστά.

Καρκίνος

Η αίσθηση ανανέωσης που έχετε θα είναι εξωτερικευμένη. Δεν είναι στιγμή για να κρύβεστε. Είναι πολύ πιθανόν να σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, αν βγείτε έξω.

Λέων

Έρχεστε πολύ κοντά στο να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα. Δεν είστε σε θέση όμως ακόμα για ορισμένες σημαντικές συζητήσεις. Ίσως γίνεστε παρορμητικοί, με τον λάθος τρόπο.

Παρθένος

Αν ξεπεράσετε ορισμένα προσωπικά ζητήματα τα οποία σας προκαλούν ανασφάλειες και ίσως σχετίζονται με το παρελθόν σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε τα δώρα της ημέρας.

Ζυγός

Δεν βρίσκεστε στην φάση του να ξεκινήσετε έναν σοβαρό δεσμό, αυτή τη στιγμή. Αυτό μάλλον είναι κάτι το οποίο έχετε καταλάβει και από μόνοι σας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Σκορπιός

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γυρίζει στο κεφάλι σας ένα ζήτημα το οποίο αφορά το ερωτικό σας παρελθόν. Μην αφήσετε όμως σε κάτι τέτοιο να χαλάσει την διάθεσή σας.

Τοξότης

Η θετική σας διάθεση σας βοηθά σήμερα να δείτε πιο καθαρά τα πράγματα. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να πολιορκήστε από ένα άτομο και σήμερα θα ε΄σιτε σε θέση να το αντιληφθείτε.

Αιγόκερως

Έχετε την δυνατότητα να αξιολογήσετε τον τρόπο με τον οποίον κάνετε τις κινήσεις σας αυτό το διάστημα, ώστε να εντοπίσετε πιθανά λάθη και αστοχίες. Αυτό θα σας κάνει καλύτερους στο φλερτ.

Υδροχόος

Κοιτάτε μπροστά στο μέλλον και βλέπετε τη ζωή σας μαζί με ο αγαπημένο σας πρόσωπο. Για εσάς αυτή δεν είναι μία στιγμή ρεαλισμού, ζήστε αυτή την ώρα το όνειρο.

Ιχθείς

Αυτό που νοιώθετε είναι κάτι αληθινό και ειλικρινές. Μην προσποιήστε πως δεν το νοιώθετε. Αντίθετα, εξωτερικεύστε το, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μην μένετε πίσω, είναι ώρα για δράση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη, σας καλεί αυτή τη στιγμή να προχωρήσετε σε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη εισερχόμενη τώρα στο ζώδιό σας θα σας χαρίσει την ευκαιρία να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, αν και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Εάν χρειαστεί, δώστε τόπο στην οργή. Κάντε ορισμένες κινήσεις οι οποίες θα φέρουν ένα τέλος σε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Προσπαθήστε να κάνετε αντιληπτούς ορισμένους από τους στόχους σας. Ξέρετε, με τον πρέπον μέτρο, αλλά μην...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-10-2017

Κριός Αν νιώσετε πως χρειάζεται να κάνετε ορισμένες υποχωρήσεις για να μπορέσετε να έχετε αποτελεσματικές κινήσεις, τότε μην...