Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Είναι μία θετική στιγμή για κινήσεις, αλλά με περισσότερη λογική σκέψη και ανάλυση. Να θυμόσαστε πως είναι εύκολο να ξεκινήσει για εσάς μία ροπή στην υπερβολή αυτή την στιγμή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η Σελήνη εισερχόμενης το δικό σας ζώδιο βρίσκεται σε θέση να σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να προχωρήσετε σε σημαντικότατες κινήσεις, με σκοπό την εδραίωση αισθηματικής ασφάλειας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Αυτό που ζητάτε δεν είναι σίγουρο πως μέσα σε μία στιγμή θα το καταφέρετε. Υπάρχουν βέβαια και τα ευχάριστα απρόοπτα που δεν είναι καθόλου απίθανο να σας συνοδεύσουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη με την είσοδό της στο ζώδιο του Ταύρου καταφέρνει να σας φέρει μέσασε μία νέα κατάσταση, η οποία στοχεύει στο να διατηρήσετε κάποιες βασικές ασφάλειες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Πρέπει να καταφέρετε να ξεπεράσετε τελευταία χτυπήματα που ίσως δεχθήκατε κατά την προσέγγισή σας, μέσα στον αισθηματικό σας τομέα, για να προχωρήσετε τώρα ποιο δυναμικά. Μην ξεχνάτε, είστε λιοντάρια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Κατανοείτε καλύτερα ορισμένα πράγματα. Δεν είναι ακριβώς ανάγκη να δεχθείτε τα πράγματα ως έχουν. Πριν να λήξει κάτι, τα πάντα μπορούν να γίνουν. Θυμηθείτε αυτό και δράστε με δύναμη και σθένος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μπορείτε να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. είναι σεβαστό το ότι ορισμένες καταστάσεις σας έχουν κουράσει. Όμως, βάλτε τώρα τις προτεραιότητές σας και δράστε αναλόγως.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Η Σελήνη αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα. Προσέξτε αυτή την κατάσταση, διότι σας μπερδεύει και σας ωθεί στην υπερβολή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Δεν είστε χωρίς υποστήριξη. Πιστέψτε αυτή τη στιγμή στον εαυτό σας. μάθετε πως εκείνος είναι ένας σπουδαίος διδάσκαλος που μπορεί να σας φέρει σε μία υψηλή κατάσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Μην παραιτήστε από τις καταστάσεις, εξαιτίας τον ενοχών και των φόβων σας. Όσο καταπιέζετε και κρύβετε από τον εαυτό σας αυτούς τους φόβους, τόσο θα σας πολεμούν. Αντιμετωπίστε τους κατά μέτωπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με την Σελήνη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό ευνοήστε ώστε να καταφέρετε να δώσετε μία νέα εικόνα μέσα στην ημέρα. Βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, αξιοποιώντας και την γοητεία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Η αλήθεια είναι πως έχετε μία διάθεση να προχωρήσετε σε κινήσεις σημαντικές, αλλά όταν τα πράγματα γίνουν δύσκολα θα βγει από μέσα σας ένας εαυτός ο οποίος θα σας αδικεί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...