Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-2-2018
<p>Κριός – Πέντε των Κυπέλλων

Κάποια λάθη του πολύ πρόσφατου παρελθόντος που ίσως έγιναν μέσα στην εβδομάδα θα σας ταλαιπωρήσουν και έτσι δεν θα έχετε την ενέργεια να ασχοληθείτε με τη σχέση σας τώρα.

Ταύρος – Δέκα των Πεντάκτινων

Έχετε κουραστεί από την πίεση της καθημερινότητας ίσως και χρειάζεστε οπωσδήποτε ένα διάλλειμα. Η σχέση σας θα είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκουραστείτε.

Δίδυμοι – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Ίσως υπάρξουν μερικά προβλήματα στη σχέση σας σήμερα, ωστόσο η τρυφερή αντιμετώπιση από την πλευρά και των δύο σας θα είναι αυτό που θα σώσει την ρομαντική ατμόσφαιρα.

Καρκίνος – Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα

Ίσως δεν είχατε σκεφτεί καλά κάποιον τομέα, ή κάποια παράμετρο σε σχέση με κάτι που πρόκειται να κάνετε με το σύντροφό σας και τώρα καλείστε να επαναπροσδιορίσετε τις αντιλήψεις σας.

Λέων – Έξι των Ράβδων

Η ρομαντική ατμόσφαιρα που θα διατηρήσετε με το σύντροφό σας θα είναι το στοιχείο που θα σας ηρεμήσει και θα σας κάνει να ευχαριστηθείτε μια χαλαρή βραδιά.

Παρθένος – Ο Αυτοκράτορας Αντίστροφα

Ίσως φοβηθείτε την αντίδραση του συντρόφου σας σε σχέση με κάποιο σημαντικό θέμα που πρόκειται να του αποκαλύψετε, ωστόσο μόλις το κάνετε θα δείτε πως είχατε άδικο.

Ζυγός –Η Κρίση

Γνωρίζετε καλά πως η αγάπη και ο σεβασμός είναι τα στοιχεία που κρατήσουν τις αναταραχές στη σχέση σας μικρές και ελεγχόμενες και δεν διατίθεστε να τραυματίσετε τον έρωτά σας για ένα προσωρινό πρόβλημα.

Σκορπιός -  Τρία των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Ίσως δεν είχατε σκεφτεί καλά και διεξοδικά κάτι που σας απασχολούσε στο παρελθόν και τώρα χρειάζεστε τη βοήθεια του συντρόφου σας. Το γεγονός αυτό όμως θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά.

Τοξότης – Οκτώ των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Ίσως αγχώνεστε για πράγματα που γνωρίζετε καλά πως είναι ασήμαντα, ωστόσο δεν μπορείτε να τα βγάλετε από το μυαλό σας. Ζητείτε την βοήθεια του συντρόφου σας και εκείνος θα σας τη δώσει απλόχερα.

Αιγόκερως – Τρία των Σπαθιών

Κάποιος επαναλαμβανόμενος καυγάς με το ταίρι σας ίσως σας έχει κουράσει και θέλετε ένα διάλλειμα από τους τσακωμούς. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια τρυφερή ατμόσφαιρα στη σχέση σας.

Υδροχόος – Η Σελήνη Αντίστροφα

Κάποιος φόβος που είχατε στο πρόσφατο παρελθόν έχει πλέον φύγει χάρις στη σημαντική βοήθεια του συντρόφου σας. Αυτό σας έχει κάνει να νιώθετε ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια κοντά του.

Ιχθύς – Δύο των Σπαθιών

Προσπαθείτε ίσως να φτιάξετε κάτι πριν καν χαλάσει. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανούσιους τσακωμούς, επομένως καλύτερο θα ήταν απλά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε η σχέση σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-5-2018

Οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί μέσα στον δεσμό σας, με αφορμή κάποια παλιά ερωτική υπόθεση του συντρόφου σας

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-4-2018

Η καρδιά του πρώην συντρόφου σας, έχει ακόμη ενεργά και αληθινά συναισθήματα, για εσάς

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Κριός –Πέντε των Κυπέλλων Είναι πιθανό να δώσετε μεγαλύτερη διάσταση απ' ό,τι πρέπει στο γεγονός πως είτε εσείς είτε ο σύντροφός σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Κάποια ενέργεια που δε θα καταφέρετε να προσδιορίσετε ακριβώς, θα σας εμποδίσει από το να περάσετε την...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-3-2018

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Μπορεί να υπάρξει κάποια αναταραχή στη σχέση σας η οποία θα σας κάνει να πανικοβληθείτε, ωστόσο η άμεση...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-2-2018

Κριός –Πέντε των Σπαθιών Η κούρασή σας μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ηρεμία και την ρομαντική ατμόσφαιρα που ελπίζατε να επιτύχετε με...