Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2018
<p>Κριός

Διατηρείτε τον αυθορμητισμό σας, αλλά θα εκπλαγείτε από το πόσο διαφορετική ροπή μπορεί καμιά φορά να πάρουν τα πράγματα. Θα πρέπει να διατηρήσετε κάποια θετική διάθεση.

Ταύρος

Μην πάρετε τον χρόνο σας, μην κάνετε υπομονή, μην. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς τώρα είναι ώρα για ουσιαστική δράση και το ερωτικό σας παρελθόν αποτελεί πεδίο εύνοιας για εσάς.

Δίδυμοι

Κάντε κάποια κίνηση που από τώρα γνωρίζετε πως δεν θα περάσει απαρατήρητη. Να έχετε όμως βεβαιότητα για την κίνησή σας, διότι τότε μόνο αφήνει το στίγμα της πραγματικά.

Καρκίνος

Να είστε ο εαυτό σας και μόνον σήμερα. Η εύνοια που έχετε δεν μπορεί εύκολα να περιγραφεί. Έτσι λοιπόν, η ευθύνη είναι δική σας, μην αφήσετε τις ευκαιρίες να φύγουν ανεκμετάλλευτες.

Λέων

Θα χρειαστεί να πάρετε ορισμένες καταστάσεις κάπως πιο χαλαρά απ’ ό,τι τις βλέπετε αυτή τη στιγμή., Προσπαθήστε να χαλαρώσετε σε σχέση κάποια γενικότερα πρόσφατα γεγονότα.

Παρθένος

Η θετικότητα της ημέρας πρέπει να ξέρετε πως σας εμπεριέχει και αυτή τη στιγμή μάλιστα σας καλεί να είστε πιο ενεργοί και κάπως περισσότερο αυθόρμητοι. Κάντε την κίνησή σας.

Ζυγός                  

Δεν υπάρχει λόγος να επιτρέπετε στις ανασφάλειές σας να εμφανίζονται, καθώς να θελήσετε να κάνετε την κίνησή σας, τώρα είστε πολύ ευνοημένοι. Να είστε όμως αισιόδοξοι.

Σκορπιός

Η μεγάλη δυνατότητά σας στο να αναπτύξετε ουσιαστικές σχέσεις, εντείνεται ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το ερωτικό σας παρελθόν. Είστε πολύ ευνοημένοι για την κίνησή σας.

Τοξότης

Σαφώς και τώρα είστε σε μία καλύτερη φάση εσωτερικά, διότι έχετε την δυνατότητα να διακρίνετε τις καταστάσεις, ως έχουν. Αυτό μπορεί να σας προσγειώνει απότομα όμως στην πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Δεν είναι ίσως και η καλύτερη περίοδός σας, ψυχολογικά. Μην ανησυχείτε όμως, διότι μόνο όταν βλέπουμε σύννεφα ξέρουμε πως ο ήλιος θα φανεί, θα χρειαστείτε λίγη ακόμα υπομονή.

Υδροχόος

Μην ξεχνάτε τον βασικό σας στόχο. Αν τον ξεχνάτε, τότε θα καταλήγετε να περπατάτε σε έναν δρόμο που δεν έχει τέλος. Να έχετε πάντα υπόψιν σας την συνολική εικόνα.

Ιχθείς

Η δημιουργική πλευρά του εαυτού σας είναι πράγματι μπροστά αυτή τη στιγμή και σας επηρεάζει, ενώ εσείς καταφέρνετε να την εξωτερικεύετε. Αυτό είναι το όπλο σας για σήμερα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-3-2018

Κριός Είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα για τον ερωτικό τομέα, αν και εσείς γενικά είστε ευνοημένοι. Όμως, δεν θα δείτε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Έρχεται η ώρα για να προχωρήσετε τις καταστάσεις που αφορούν στο ερωτικό σας παρελθόν σε ένα επόμενο επίπεδο....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καθώς τώρα έχετε μία ώριμη οπτική απέναντι στις αισθηματικές καταστάσεις που αφορούν στο ερωτικό σας παρελθόν,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μεγάλη δύναμη θα αντλήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό, εάν παραδεχθείτε πως το παρελθόν έχει τελειώσει και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να έχετε σήμερα περισσότερη εμπιστοσύνη στις καταστάσεις, καθώς προσφέρει ένα γενικότερο πλαίσιο εύνοιας. Το...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...