Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018
<div>

Κριός - Ο Ακόλουθος των Σπαθιών

Η ημέρα σας καλεί να επανεξετάσετε ερωτικές καταστάσεις και να δείτε τα πράγματα με ένα νέο μάτι, με μία διαφορετική οπτική. Κάντε αυτή την κίνηση για να έχετε καινούρια αποτελέσματα.

Ταύρος - Έξι των Σπαθιών

Είναι ώρα να αποφασίσετε να αφήσετε το παρελθόν σας. Θα χρειαστεί να το επιτρέψετε εσείς να συμβεί αυτό, καθώς εν θα γίνει από μόνο του. Ξεπεράστε τα απωθημένα σας.

Δίδυμοι - Πέντε των Κυπέλλων

Η ηρεμία σας μπορεί αν επανέλθει σήμερα, αλλά εσείς πρέπει να συμμετέχετε σε αυτό. Δεν πρέπει να παρασύρεστε από αυτά που γνωρίζετε πω θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Καρκίνος - Η Μεγάλη Ιέρεια

Είναι ορθότερο να κάνετε ένα διάλλειμα από ορισμένες υποχρεώσεις σήμερα και να αποφασίσετε να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά. Ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο.

Λέων -  Δέκα των Κυπέλλων

Έρχεται μία περίοδος ανανέωσης για εσάς που πιθανώς θα σημάνει ένα νέο ξεκίνημα. Είναι η ώρα να δείτε την ζωή σας πιο ουσιαστικά, κερδίστε χρόνο για να προβληματιστείτε σε αυτό.

Παρθένος - Τέσσερα των Σπαθιών

Δεν έχετε το περιθώριο να μένετε κλεισμένοι στον εαυτό σας, καθώς, όσο και αν αυτό διατηρεί την ψευδαίσθηση της ασφάλειας, τελικά αποτελεί μόνο ψευδαίσθηση.

Ζυγός - Ρήγας των Ράβδων

Κάντε κάτι για τον εαυτό σας σήμερα και προσπαθήστε να μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε πιθανές εντάσεις. Αν όμως προκύψουν, αντιμετωπίστε τες με ιδιαίτερο θάρρος.

Σκορπιός - Η Σελήνη

Πρέπει να διδαχθείτε σιγά-σιγά να ανοίγετε τον εσωτερικό σας κόσμο, να ανοίγετε λοιπόν ελεύθερα την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας αφορά. Μην εσωτερικεύετε τα συναισθήματά σας.

Τοξότης - Δύο των Κυπέλλων

Θα αποδειχθεί πολύ σημαντικότερο από ό,τι νομίζετε να αφιερώσετε χρόνο στο αγαπημένο σας άτομο, με μία πιο ελαφριά διάθεση. Και με αυτό εννοούμε να είσαστε πιο χαλαροί.

Αιγόκερως - Πέντε των Σπαθιών

Μην δώσετε σήμερα αξία στα μικρά κι ενοχλητικά πράγματα. Ό,τι συμβεί δείτε το ως ευκαιρία να εξετάσετε την βαθύτερη αιτία πίσω από τα συναισθήματά σας, κατερχόμενοι στο βάθος της συνείδησής σας.

Υδροχόος - Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Ο δυσκολίες που εμφανίζονται στον αισθηματικό τομέα αυτή τη στιγμή, φαίνεται να είναι και μία αφορμή να επανεξετάσετε καταστάσεις και δεδομένα. Βρείτε αυτή την περίοδο ως ευκαιρία.

Ιχθείς - Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα

Να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες σήμερα, διότι πιθανότατα από αυτές πρόκειται να μάθετε περισσότερα από ό,τι νομίζετε. Προχωρήστε λοιπόν με διάθεση θετική και ανανεωμένο βλέμμα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-2-2018

Κριός – Άσσος των Κυπέλλων Ξέρετε πολύ καλά πώς να κάνετε το ταίρι σας να αντιληφθεί την απίστευτη ποσότητα αγάπης που τρέφετε προς το...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 23-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 23-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 23-2-2018

Κριός - Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων Αντίστροφα Η αγάπη σας είναι μια μεγάλη πηγή έμπνευσης και δύναμης για σας σήμερα! Όμως, λόγω ορισμένων...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2018

Κριός Ο Πύργος Ακόμα καθ εάν βρεθείτε μπροστά από δύσκολες καταστάσεις, πρέπει να μην αποφύγετε να κάνετε την κίνησή σας, καθώς φαίνεται...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-1-2018

Κριός Η Εγκράτεια Έτοιμοι είσαστε να δείτε πιο λογικά τις καταστάσεις. Μην φοβάστε, αυτό δεν θα στερήσει τίποτα από τον πρακτικό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-1-2018

Κριός -Επτά των Πεντάκτινων Μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς. Να είσαστε πιο ήρεμοι. Δεν είναι ανάγκη να δένεστε με ενοχλητικές και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-4-2017

Κριός – Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων Μια καινούργια μαθητεία ξεκινάει στον έρωτα. Ένα νέο πάθος εκεί που δεν το περιμένεις. Έχεις...